دوستان غیرانسانی امکان داره خودشونو معرفی کنن؟و انگیزشونو از خوندن ادبی؟!!! آخه من خودم هنوز نفهمیدم انگیزمو!!!حالا واسه اینکه راحت بشه چندتا گزینه می دم:
1)همینجوری 2)علافی بیش از اندازه 3)روکم کنی(!) 4)علاقه
من خودم نه طبع شعر و نه قلم خوبی دارم!شنیدم اونجا انشا هم باید نوشت!!!
برای دوستانی که مشکل بالا رو دارن کلاس تقویتی احساسات لطیف شاعرانه معرفی میگردد!
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله ی آن ایستادی لبخند را نثار همه ی سنگ هایی کن که پایت را خراشیدند... به امید موفقیت همه ی بچه های ایران به خصوص المپیاد ادبیاش!!!!!!!
من هم علاقه دارم هم می خوام کنکور ندم
بچه ها من اسم MKN رو تو لیست دیدم! شاید درست نباشه اسمش رو اینجا بگم ولی بود!
فقط ما فرم؟ واا! چه عجیب!چه فرقی داره؟!
محیا تو هم با تجربه شدی
آره واقعا برای منم سواله؟!
نه اسمش نبود فکر می کنم اشتباهی شده باشه.
چه اهمیتی داره فرم یا غیر فرم
من که می خوام قانونی عمل کنم مهمونی که نمی خوایم بریم
مرسی.
منم به شما تبریک میگم.دوستم مدرسه براش گواهی تحصیلی نداد،آخه نمره زبان فارسیش پایین بود بهش گفته بودن درستش می کنیم برات ولی 2روز مونده به المپیاد یهو گفتن نمیشه!!!!!!!!!!!البته تو مدرسه ما ازاین اتفاقا زیاد میفته!!!!!!
محیا تو هم با تجربه شدی
دوست من، من که نگفتم شما غیرقانونی عمل کن!!! فقط چیزی رو که خودم اطلاع داشتم نوشتم!!!
خودم هم متوجه هستم که نمی خوایم بریم مهمونی!!! خواستم براتون سوءتفاهم پیش نیاد یه موقع!!!!!!!!
محیا تو هم با تجربه شدی
دوست من، من که نگفتم شما غیرقانونی عمل کن!!! فقط چیزی رو که خودم اطلاع داشتم نوشتم!!!
خودم هم متوجه هستم که نمی خوایم بریم مهمونی!!! خواستم براتون سوءتفاهم پیش نیاد یه موقع!!!!!!!!
نقشی که باران میزند بر خاک خطی پریشان از سرگذشت تیره ی ابر است ابری که سرگردان به کوه و دشت می راند تا خود کدامین جویبارش خرد روزی به دریا بازگرداند...