khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
سلام به همه دوستان گرامی،
به همه بچه هایی که در آزمون 27 , 28 بهمن شرکت نموده اند خسته نباشید عرض میکنیم. امیدوارم از سوالات راضی بوده باشید و اگر اشکالی وجود داشته نیز بفرمایید تا در آزمونهای سالهای بعدی برطرف شود.
در این تاپیک فقط سوالات المپیاد آزمایشی زیست شناسی بهمن 1390 بررسی میشود و شما میتوانید اشکالات خود را در مورد سوالات گوناگون آن برطرف کنید. بهتر است شماره سوال و نظر شما نیز مطرح شود تا با همفکری بتوانیم آموزش خوبی داشته باشیم.
ممکن است سوالی ساده به نظر باشد، اما بررسی های گوناگون آن، نکات جالبی را به شما آموزش دهد.

بهترین پاسخ هر سوال را با نام نویسنده به همین پست اول انتقال خواهیم داد تا در پایان، خلاق ترین ذهن ها به دیگران آموزش دهند.

توجه: کسانی که ارسال پاسخنامه ناموفق داشته اند، توجه کنند که دوباره شنبه 29 بهمن از ساعت 20 تا 21 میتوانند پاسخنامه را ارسال نمایند.
در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید :53:

sanamape

New Member
لایک ها
5
پاسخ : بررسی المپیاد آزمایشی زیست شناسی بهمن 1390

سلام. میشه خواهش کنم یه نسخه pdf از پاسخنامه بذارین تو سایت؟؟؟آخه من از بعضی جوابام مطمئن نیستم. در ضمن واقعا ممنون که وقت دوباره برای ارسال پاسخنامه گذاشتید چون من یکی از کسایی هستم که نتونستم پاسخنامم رو بفرستم...!!!

sanamape

New Member
لایک ها
5

aloooooooooooooooooo ke30 inja hast komak kone? chetori mishe javab haro vared kard? man aslan ashnai nadaram lotfan HELP
خیلی سادس.برو تو بخش ارسال پاسخنامه و روی دایره ها کلیک کن...!

sanamape

New Member
لایک ها
5

سوال 34 المپیاد ازمایشی اطلاعات مسئله کافی است؟؟؟؟؟؟؟؟

mehran_kr

New Member
لایک ها
74

lاین سوال از یک نظر هایی مشابه سوال ژنتیک مرحله دوم دوره 13 هست
اطلاعات به نظر من کافی است اما باز هم چک می شه

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

یه آزمون آزمایشی که 3 روز دیگه مرحله 1 هست باید یه خورده شبیه مرحله 1 باشه،مگه باشگاه اعلام نکرده که از پیش دانشگاهی نمیاد؟

این آزمون همش سلولی،تکامل،طبقه بندی جانوران و کلا مطالبی بود که توی کتاب پیش هست،حدود یکی دو سوالش از دوم و سوم بود!

به نظر من این آزمون حالمون رو گرفت می خواستیم خودمونو یه ارزیابی کنیم که نشد با این آزمون

symantec

New Member
لایک ها
11

میشه پاسخ تشریحی را بزنید

zistdoost

New Member
لایک ها
0

می شه پاسخ ها رو بذارید؟