پاسخ : ==> بررسی مشکلات درسی و سوالات آزمون فیزیک - خرداد 93<==
نه درسته میشه از چپ به راست.. چون i کاهش پیدا میکنه سیملوله میخواد کاهش جریان رو جبران کنه جریان القایی هم جهت با جریان اصلی تولید میکنه که میدان مغناطیسی میشه چپ به راست
من باز متوجه نمیشم
باز وقتی جریان القایی هم جهته پس قطب ان و اس که تغییری نمی کنه پس میدان هم داخل سیملوله تغییر نکیکنه میشه از راست به چپ !
Please Enlighten me
زمانی که میدان قوی ای در خازن به وجود بیاید ان ماده دی الکتریک قطبیده میشود و رسنا میشود و اما بعد از ان:
1-اگر تئوری و از نظر فیزیکی بحث کنیم چون میدان تغییر نمی کند و به درون دی الکتریک رسانا راه پیدا میکند پس ادانه می یابد رسانایی ان
2-اما ممکن به دلیل مقاوت زیادی که دی الکتریک ها دارند و ولتاژ بسیار بالا ذوب بشه یا تجزیه بشه یا بسوزد
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
چرا این طوری میشه؟
وقتی در اثر افزایش ولتاژ یک میدان قوی بین دو صفحه به وجود میاد، دی الکتریک موقتا رسانا میشه ( میدونیم همه اینو) و چون اختلاف پتانسیل عامل شارش بار
هست، و دی الکتریک رسانا شده و همینطور بار های منفی تمایل دارند در خلاف جهت میدان و از پتانسیل کمتر به بیشتر کوچ کنند، بار های منفی صفحه منفی از روی دی الکتریک
که حالا رسانا هست میرند بار صفحه مثبت رو خنثی می کنند. حالا! بار چون خیلی زیاده به علت همین
هجوم ناگهانی بار ها به سمت صفحه مثبت هست که دی الکتریک می سوزه.
منم این سوال رو نمیفهمم ...
برا قسمت ب و ج چطور توضیح میدید؟
قسمت دوم که راحته وقتی جریان کم بشه میدان لوله اول هم کم میشه پس شاری که از لوله دوم میگذره هم کم میشه.
قسمت جیم رو من با همین راست هب چپ خودم که می گن غلط هست میرم درست در میاد !
وقتی رئوستا زیاد میشه پس جریان کم و طبیعتا میدان سیملوله اصلی که من میگم از راست به چپ هست کم میشه،
سیملوله 2 باید میدانی هم جهت ایجاد کنه که بگه کم نشو حاجی کم نشو !
نوک فلش میشه قطب ان اون یکی میشه اس، جریان هم به قطب ان وارد میشه از قطب اس خارج پس میشه از b بهa