17 تمام.
فکر نمیکردم نمرم اینطور بشه...اهههههه
اگر دیگه نیومدم حلالم کنید.یه فاتحه هم برام بخونین .پیش به سوی جنگ جهانی سوم
بچه ها جون من واقعا از ته دل نظرتونو در باره امتحان بگید.....
چون قسم دادی دیگه باید راستشو بگم
خداییش برا من راحت ترین امتحان امسال بود (12 دقیقه جواب دادم) ، خیلی هم کم خونده بودم ، اشتباهاتم هم کاملا سر بی دقتی بود
ولی بیشتر بچه ها میگفتند خیلی سخت بوده
خداییش برا من راحت ترین امتحان امسال بود (12 دقیقه جواب دادم) ، خیلی هم کم خونده بودم ، اشتباهاتم هم کاملا سر بی دقتی بود
ما که سر امتحان یه سوسک گنده اومد همه جیغ زدیم من که رفتم رو میز وایسدم بقیه هم تو این فرصت که سوسکرو بکشند تقلب کردند البته من نکردم.
می بینید شانس دارند دیگه همش فرصت تقلب پیدا می کنند .
اینو قبول دارم که بیدقتم...
خیلی هم بی دقتم.اگر بلد نبودم یا درست نخونده بودم دلم نمی سوخت
ولی باید قبولول کنیم که خیلی فرجه ها مون کم بود.حتی تعطیلات قبل از امتحانمونم کمتر از سالهای پیش بود
اینو قبول دارم که بیدقتم...
خیلی هم بی دقتم.اگر بلد نبودم یا درست نخونده بودم دلم نمی سوخت
ولی باید قبولول کنیم که خیلی فرجه ها مون کم بود.حتی تعطیلات قبل از امتحانمونم کمتر از سالهای پیش بود
خب نهایی هم تقریبا مث کنکوره باید توو طول سال خونده بشه که نتیجه دلخواه دست بده
خلاصه اصل و مبنا فقط و فقط کنکوره و برای زیر 100 شدن نباید حتی یک روز تابستون رو از دست داد
خب نهایی هم تقریبا مث کنکوره باید توو طول سال خونده بشه که نتیجه دلخواه دست بده
خلاصه اصل و مبنا فقط و فقط کنکوره و برای زیر 100 شدن نباید حتی یک روز تابستون رو از دست داد
میگم که تابستون سعی کن درسای اختصاصی رو کامل (2و3وپیش) رو بخونی مطمئن باش بی دقتی دیگه سراغت نمیاد (+حل تست)
البته سعی کن با چند تا از دوستان توی نت یا بیرون به صورت گروهی بخونی که خیلی مفید تره
میگم که تابستون سعی کن درسای اختصاصی رو کامل (2و3وپیش) رو بخونی مطمئن باش بی دقتی دیگه سراغت نمیاد (+حل تست)
البته سعی کن با چند تا از دوستان توی نت یا بیرون به صورت گروهی بخونی که خیلی مفید تره
با یکی از دوستام بر نامه داریم بریم کتابخونه درس بخونیم..
من تاحالا تست کار نکردم.....کتاب خوب سراغ دارید؟؟؟؟
به نظرتون کلاس کنکور مفیده؟؟؟؟خودم که معتقدم اگر خودمون خوب بخونیم نیازی به کلاس نیست.ولی امسال خیلی از دوستام برا دیفرانسیل میرن
با یکی از دوستام بر نامه داریم بریم کتابخونه درس بخونیم..
من تاحالا تست کار نکردم.....کتاب خوب سراغ دارید؟؟؟؟
به نظرتون کلاس کنکور مفیده؟؟؟؟خودم که معتقدم اگر خودمون خوب بخونیم نیازی به کلاس نیست.ولی امسال خیلی از دوستام برا دیفرانسیل میرن
نه منظورم از گروهی خوندن این نبود که با هم باشید منظورم اینه که برنامتون یکی باشه ، کتاب خوب هم که زیاده مهم اینه که توی هر درس در چه سطحی باشی ، کلاس کنکور برای شاخه ریاضیات میتونه مفید باشه اما بقیه ش با کتاب های خوبی که توی بازار هست نیازی نیس ، برا تست هم بهتره هرچه زودتر شروع کنی
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
از استارتر هم خیلی عذر میخوام اگه مطلبی غیر از موضوع اصلی گفته شد