74 درسته
خوب باباجون کلیدا توی شاززز هست دیگه چره میای اینجا میپرسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:98: شاززز - المپیاد کامپیوتر
این لینک باز هم برای آن هایی که خدایی نکرده هنوز از بودن کلید غافل اند!!!!!!!!!!!!
در ضمن دوباره میگم شخصا به کلید شاززز بیشتر اعتقاد دارم تا کلید هر کس دیگه(مثلا چمیدونم اینا که شما میگین مثله آقای فولادی و ...)
فکر هم نکنید برای اینکه شاززز با جوابای من منطبق تره میگم اون!اتفاقا کلید بقیه منطبق تره!ولی خودم که دوباره نشستم همون سوالا رو که توش اختلافه بین فولادی و ... و شاززز هست رو دیدم دیدم شاززز درست زده!نه اونا برای همین میگم اعتمادم به اون بیشتره!
آقا من دیگه حال نداشتم یه جواب دیگه واسه پست پایینت بذارم
سوال اشکان هم جواب تشریحیش در صفحات قبل موجوده هم تستی که شاززز زده درسته!همون 11 میشه!
پاسخ : بررسی سوالات بیست و دومین المپیاد کامپیوتر - 1390 (فقط در این تاپیک)
برای سوال 8 هم دوستان جواب 64 و 89 نوشته بودند ول من اطمینان دارم که جواب یا 50 است یا 57 زیرا با انتخاب قاب های 22 و 18 و 13 و 7 به جواب 59 می رسیم
یکی هم در مورد سوال 9 که اشکان 16 تا مهره داشت من 10 زدم نمی دونم درسته یا نه
برای سوال 8 هم دوستان جواب 64 و 89 نوشته بودند ول من اطمینان دارم که جواب یا 50 است یا 57 زیرا با انتخاب قاب های 22 و 18 و 13 و 7 به جواب 59 می رسیم
یکی هم در مورد سوال 9 که اشکان 16 تا مهره داشت من 10 زدم نمی دونم درسته یا نه
نه دیگه داری اشتباه میگی!
برو نظارت شااززز،بگو خوب؟
میری اونجا حدودای صفحات 3و4و5و6 و ایناست که یه نفر همین حرفو زده و حامد ولیزاده قشنگ براش نوشته که کی به کیه و چرا 4 تا میشه!
ببخشید اگر حالشو ندارم برم پیداش کنم خودم بذارم اینجا! شاززز - المپیاد کامپیوتر
inoi????
کجاش همچین چیزی نوشته!
منظورت نکنه چیزی غیر از inoi.ir ئه؟
آخه واسه اونی که من میگم حتی اگر فرض بگیریم توی یه سوراخ سنبه ای باشه که ما پیدا نکردیم،از اونجایی که نویسنده ی اون فرتاش فقریه و الآن حتی هنوز خودش سوالارم نخونده بدیهیه که جواب نمیذاره براش!یا اگرم بذاره کپیه همون شاززز رو میذاره!