زنبوده که دو میشد اون یکی ام میشد مایع امینیون و اسپرم
ژنتیکه ام خداکنه صفربشه چون کلیه خوددرگیری دارم که جوابش ندادم ولی اگه نادر نبود جوابش خیلی راحت درمیومد
اون سوال گیاهیه هم به نظرم این بود که هم اپیدرم داره و هم آغازی نیست نمیدونم جواب شماها چیه ؟
راستی اون سوال که گفته بود co2 باچی تثبیت میشه ما باید اون چیزی که بدست میاد رو در نظر بگیریم (گلیسر آلدهید ) یا اون انزیمی که تصبیتش میکنه (ریبولوز بیس فسفات ) سوالش واضح نبود ولی به نظرم آنزیم بشه ولی نزدمش:177:
پاسخ : بررسی سوالات مرحله اول نوزدهمین المپیاد زیست - 1394
به نظر من مایع آمنیون دی ان آ داره چون توی چند صفحه ی آخر فصل 14 کمپبل گفته که از سلول های این مایع برای تهیه ی کاریوتیپ و تشخیص بیماری هایی مثل تای ساکس استفاده میشود.
سوال بدون dnaاسپرم ومایع آمنیون بود چون مایع آمنیون که دور جنین رو احاطه میکنه هسته نداره ولی مینای دندان از جنس استخوان هست که استخوانم هم سلول داره هم هسته
به نظر من نادر بودن بیماری اهمیتی نداشت چون به هر حال بدلیل بیماربودن یکی از والدین فزندانشون قطعا هتروزیگوت میشدن و باتوجه به هتروزیگوت بودن اونها و سالم بودن فرزندانشون(همون والدینی که میخوایم احتمال بیمار بودن فرزندشون رو بررسی کنیم) احتمال هتروزیگوت بودن اونها 2/3 و احتمال بیماری فرزند 1/9 میشه.
اون زنبوره وقتی زوایه دار پرواز میکنه ک گل با خورشید و کندو زاویه داشته باشه اونموقه پروازشم نسبت به راستای عمود همون زاویه رو پیدا میکنه.من ک تو اون شکل زاویه ای ندیدم.
بنظرم آخرین گزینه بود کندو وسط خورشدی بالا غذا پایین دوستان جواب اون سواله صورت فلج میشه به سمت راست یا چپ چروکیدگی؟ و پلک میتونه یا نه؟ من نوشتم چپ و می تواند درسته؟
اون زنبوره وقتی زوایه دار پرواز میکنه ک گل با خورشید و کندو زاویه داشته باشه اونموقه پروازشم نسبت به راستای عمود همون زاویه رو پیدا میکنه.من ک تو اون شکل زاویه ای ندیدم.
سوال بدون dnaاسپرم ومایع آمنیون بود چون مایع آمنیون که دور جنین رو احاطه میکنه هسته نداره ولی مینای دندان از جنس استخوان هست که استخوانم هم سلول داره هم هسته