بابا چه 90!!!
چه خبره؟!!! پارسال دیگه 80 اینا بود فک کنم!
حالا امسال از اونم کمتر هست فک کنم
80 بشه من افسردگی مزمن میگیرم دیگه 90 بشه هم که خدا بهتر میدونه
حرف شما درسته٬
ببینید این آزمون طوری بود که به غیر از ژنتیک از تمام مباحث به یک اندازه(تقریبا) سوال اومده بود ٬ و آزمون آزمون جامعی بود.
بر فرض مثال من نوعی که فیزیو و بیوشیمی خوب خوندم قطعا سوالات بیوشیمی و فیزیو رو خیلی خوب میزدم ٬ اما به این نکته توجه داشته باشید به علت اینکه من وقت خوندنم رو صرف فیزیو و بیوشیمی کردم ٬ توی اکولوژی و رفتار شناسی خراب کردم (که تقریبا همشونو غلط زده بودم :204 اگه یه همسان پنداری داشته باشیم با بقیه دوستان که شاید اون ها هم شبیه ما باشند٬ میشه گفت بالاترین درصد بین ۷۰ تا ۸۰ درصد هست به زور...
پاسخ : بررسی سوالات مرحله اول هجدهمین المپیاد زیست شناسی 1393
اینا کلیدای پیشنهادین فقط و فقط کلید باشگاه مهمه که دیروز اومد.
سوال خرچنگم نمونشو پیدا کردم سوال 11 دوازدهمین المپیاد زیست مرحله اول.
طبق چیزی که اقای سعادت اگاه توضیح داده تو اون سوال ده روز اول خرچنگ ساعت زیستی از خودش نشون میده که به خاطر نیم ساعت دیرتر بودن جزر و مده.
بعد ده روز نمودار ثابت میشه. جالب اینه که نمودار امسال فقط ده روز اولو دادن نامردا.
به نظر من اون سوال غلط بود چون فقط v درست بود اگه کسی نظر دیگه داره بگه تا قانع شیم
ما هم هرچه قدر سعی کردیم نتونستیم غیر v پیدا کنیم فکر میکنم طراح فقط اول و اخر توالیو اگاهانه قرار داد یادش رفت کدون های پایان ترجمه رو از وسطا برداره.
طبق چیزی که اقای سعادت اگاه توضیح داده تو اون سوال ده روز اول خرچنگ ساعت زیستی از خودش نشون میده که به خاطر نیم ساعت دیرتر بودن جزر و مده.
بعد ده روز نمودار ثابت میشه. جالب اینه که نمودار امسال فقط ده روز اولو دادن نامردا.
ما هم هرچه قدر سعی کردیم نتونستیم غیر v پیدا کنیم فکر میکنم طراح فقط اول و اخر توالیو اگاهانه قرار داد یادش رفت کدون های پایان ترجمه رو از وسطا برداره.
کلیهی دانشپژوهان، مدرسین و مسوولین مدارس که سوالات مرحلهی اول المپیاد را به طور کامل بررسی کردهاند و نظر خاصی دربارهی هر یک از سوالات دارند، میتوانند نظر خود را به صورت کامل و مکتوب حداکثر تا پایان وقت اداری روز 9 اسفند 1393 به نمابر باشگاه دانشپژوهان جوان به شمارهی 22019970 ارسال نمایند تا در اختیار کمیتههای علمی رشتههای مختلف المپیاد قرار گیرد.
بدیهی است که پس از این تاریخ، نظرات شما تاثیری در کلید تصحیح، حذف سوال و تغییر نتایج نخواهد داشت. ینی تاساعت دوازده ونیم روزشنبه
سلام دوستان ببخشید اون سوال کدونها اصلا هیچ کدومشون کدون آغاز نداشت که بخواد شروع بشه ترجمه اش اون دقیقا چطوری ترجمه میشه فقط یکدومشون بود که جواب میداد اونم باید از سر 3 پریم میخوندیش که قاعدتا غلطه پس چطور شده که باشگاه جواب داده اینو؟؟؟؟:13: