پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد ادبی - دوره 27 - بهار 1393
به نظر من که نیازی به خوندن چیز خاصی نیس...در واقع شما اگه تو دوره درسا رو خوب مطالعه کنید دیگه مشکل خاصی نخواهد بود(البته اگه تغییری در دوره داده نشه که فکر هم نکنم تغییری داده شه)...واسه مصاحبه هم یه سری از مباحث تدریس شده تو دوره رو باید بلد باشین به اضافه ی اطلاعات ادبی یا حتی اطلاعات عمومی...درمجموع به نظرم اگه درسا رو قبل از دوره هم نخونده باشید اتفاق خاصی نمیوفته...فقط اگه اصرار دارید حتما مطالعه داشته باشید من بازم مث همیشه "ادوار شعر فارسی" دکتر شفیعی کدکنی رو پیشنهاد می کنم که کم حجم و مقوی هست
انشاالله توصیه های مربوط به دوره اگه وقتم بهم اجازه داد بعد از اعلام نتایج مرحله 2 خواهم کرد
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
خب جناب اگه دوست دارید مشکلتون رو مطرح کنید تا بررسی کنیم و اگه ایرادتون به جا هست بتونید اقدام لازم رو انجام بدین
سوال 22 کد1
مصدر شکستن میشه شکاندن
مصدر رستن اگه رُِستن بوده منظورشون میشه رویاندن اگه رَستن هم بوده باشه میشه رهاندن
گرفتن هم اگر در معنای تحویل گرفتن باشه سه جزیی گذرا به مفعوله اگر در معنای آتش گرفتن باشه دو جزیی هست که گذرا شدش میشه گیراندن(فعلی که احمد محمود تو زمین سوخته برای سیگار روشن کردن ب دفعات استفاده میکنه)
سوال4 کد1 کاملا سوال سلیقه ایه و شعر کتاب درسی کاملا ارتباط عمودی داره و نمیشه گفت کدوم بیت مفهوم متفاوتی داره!
سوال 29 کد یک که در تناقض با متن کتاب درسیه(صفحه13 تاریخ ادبیات2)
سوال36 کاملا سلیقه ایه
با توجه به متن درسته که اول خورشید شاه از شغال میپرسه جوانمرد هستی یا نه اما چند صفحه قبل وقتی شغال رو در بازار میبینه میگه شاید کار ب دست ایشون حل بشه پس حداقل دو گزینه درسته!
سوال53 عنصر گروتسک واعا تو گزینه1 نمایان تره! با یکی دونفر هم صحبت کردم تصدیق کردن
سوال56 اسلام در آخر داستان در خونش رو گل میگیره و گاریش رو میبنده و میره دو جور میشه برداشت کرد یکی قهر کردن یا ناراحتی از شایعه سازی از ارتباطش با مشد رقیه ولی جایی مطرح نشده که قراره برگرده
حتی کدخدا خود زنی و گریه میکنه ینی....
سوال 64 هم معنی بیت دو ب نظرم درست تره
گزینه سه ینی کارم به جونم میرسه یا کار من ب جون او میرسه نه جون من به کار او(اعتراضم نسبت ب این سوال زیاد وارد نیست ولی بازم غلطه)
سوال 68 گزینه یک هم هر دو ضمیر مضاف الیه برای خود مضاف هست و جابه جایی ضمیر فکر نمیکنم باشه!
سوال 81 میگه زبیریان صبر کردند تا "کشته شدند" فعل مجهوله ولی تو معنی گفته تا دشمنان اون ها رو کشتند چجوری اضافه کردن نهاد و معلوم کردن فعل مجهول غلط نیست؟
سوال 87 هم هست عکس مدرکات ادمی دوجور قابل برداشته یکی جلوه ای از دل آدمی هست یکی هم(با توجه ب ارتباط با ابیات قبل و بعد مثنوی)ینی درک ادمی نسبت ب دنیا نادرست و برعکسه!
باید خدمدتون برسونم که کف در زمان معلم ما حدود 10 سال پیش تا 30 درصد اومده!
پس اینکه کف زیر 50 بیاد غیر ممکن نیست...
درضمن این یک امربدیهی است که اگه قسمت شما باشه که قبول بشین
با 1 درصد هم قبول میشوید و با 99 درصد نه!
فکر میکنم شما چندین سالی مرید مولانایی جنیدی کسی بودید شایدم دنیا رو بر اساس اصول اشعری تعریف میکنید
بالا هشتاد رو نپروندم.
یک نفرشون رو مطمئن مطمئن مطمئنم. دو تا را شک دارم.
ولی راس میگی . بالا 80 داشته باشیم هم کم اند.
برا امین هم قصد اذیتت رو نداشتم . گفتم به یاد اون یه کم بخندیم .:91:
من هم 5 تا اشکال گرفتم از سؤال ها.
نگفتی ، به نظر شخصی ات کف حدودا چنده؟ پایین تر از پارساله؟
دوس داشتی درصد خودت رو هم بگو.
باتوجه ب این سوالا و سلیقه ای بودنشون سه چهار درصد اختلاف تو درصد های بالای 78 نمیتونه برتری علمی کسی رو ثابت کنه!
درضمن خبر دارم اصفهان امسالم چند تا قوی داره! ولی میگم دو سه درصد تو این تیپ سوال چیزی ر وثابت نمیکنه!
من درمورد کسی که میاد با آبروی من تو فضای مجازی بازی میکنه نمیخندم اگه تو دوره ببینمش کاری میکنم همه ب حالش گریه کنن