پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد زیست شناسی- دوره 17 - بهار 1393
بالاخره اون سوال هم یوغی گریفیت درست گفته(یعنی بر عکس میشه) یا ولنیتز(یعنی به همون ترتیب)
بارناکل هم نفهمیدیم اول کدوم میشه تو ویکی پدیا گفته اکثرا اول ماده بعد نرند
احساس میکنم کلید که بیاد قیافه هممون جالب میشه :4:
فقط سعی کنید در لحظه مشاهده کلید مودب باشین :4:
خونه خانواده نشسته :4:
دوستان الان زیاد رو سوالا بحث نکنین فقط استرس وارد میشه بهتون
بعید میدونم دیگه امسال کلید بزارند اگه قرار بود بزارند با سوالا میذاشتن دیگه.
ضمن اینکه پارسال هم که کلید گذاشتن من شنیدم چند نفر نسبت به این کارشون اعتراض کردند که چرا قبل از امتحان نهایی کلید گذاشتین و ما امتحان نهاییمون رو خراب کردیم و از این حرف ها
احساس میکنم کلید که بیاد قیافه هممون جالب میشه :4:
فقط سعی کنید در لحظه مشاهده کلید مودب باشین :4:
خونه خانواده نشسته :4:
دوستان الان زیاد رو سوالا بحث نکنین فقط استرس وارد میشه بهتون
بارناکل ها هردو بخش الف و ب باید نر باشه به این جمله که از ویکی پدیا هست دقت کن: Typically, recently molted hermaphroditic individuals are receptive as females
واقعا خیلی کار اشتباهی کردن ینی چی که کلید دادن اشتباهه؟! مشخص شدن نتایج باعث استرس بیشتر میشه یا اینکه ندونی تکلیف دو سال زحمت کشیدنت چی میشه؟! الان خودمو کنترل کردم اینجوری گفتم :دی
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
تا حالا کلید ندادن معنیش این نیس که قرار نیس بدن پارسالم اول سوال دادن بعد کلید به طرز خیلی جوکی تا بعد برگزاری امتحان اصن اقدام به حاضرکردنش نمیکنن پس منتظر باشید
امتحان امسال رسما سنجش توانایی خوندن ذهن طراح بود که واقعا جای تقدیر داره! کل این مکافات واسه پایین آوردن کف م تا یه حدی که دوستان باخوندن کتاب تخته سیاه قبول میشن. ینی واقعا اصن تو طرح این امتحان مرحله ای به اسم ویرایش بوده؟! یه کم اصن فک کردن اگه یکی دگ بیاد سوالو بخونه شاید یه جور دگ برداشت کنه؟! اینا رو اگه میگم از عصبانیت نیس تا دلشون هم میخواد سوال سخت بدن ولی وقتی تفاوت بین حدس زدن طرز فکر طراح با حدس نزدنش میشه بالای 50-60 نمره دگ واقعا نمیدونم باید چی بگم
می دونم کلیدا نیومده و از جوابا اطمینان ندارید ولی هر کس بعد از اینکه امتحان داد ، می فهمه که خ ب داده یا نه. حالا به نظر خودتون و با توجه به جوابایی که بچه ها دادن و نظرا درباره کف ، قبول میشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می دونم کلیدا نیومده و از جوابا اطمینان ندارید ولی هر کس بعد از اینکه امتحان داد ، می فهمه که خ ب داده یا نه. حالا به نظر خودتون و با توجه به جوابایی که بچه ها دادن و نظرا درباره کف ، قبول میشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیرو صحبت های دوست خوبم بگم الان هرکی زحمت کشیده داره خودشو کنترل میکنه
نوع امتحان غیر استاندارد تر از همیشه بود
واقعا اطلاعاتی که میداد برای استنتاج کافی نبود
و اولین سالی بود که دیگه حتی از نظر تئوریک هم نمیشد با اطلاعات کتاب درسی قبول شد
خدا دوره ۱۷ رو به خیر کنه
1.
������������ ↔ ������������ ������������ ↔ ������������
2.
������������ ↔ ������������ ������������ ↔ ������������
هرکدومش رو دوبار حساب میکنی!! که نباید این کار رو انجام بدی؛ چون ترتیب جابجا شدن کاریوتیپ ها مهم نیست.
بحث احتمال انتخاب يك سالم و يك بيمار همون فراواني
ببين فرض كن يك گوني داري سه تا مهر قرمز سه تا سفيد چقدر احتمال داره اگه دوتا انتخاب كنيم يكي قرمز باشه يكي سفيد
خوب دو حالت داره ديگه اولي سفيد در بياد يا اولي قرمز
اين تو فراواني تاثير ميزاره دوست من!