یک سری سوالات هستن که خیلی ها جواب دادن حداقل بیشتر از 40 نفر و الان بحث سر همون سوالایی که ابهام دارند فکر نمی کنی اگه چند جواب قرار بدن مجبور شن به جای 40 نفر مثلا 70 نفر بگیرن!!!!!!!!!!!!!!:150::182::182::194::194:
یک سری سوالات هستن که خیلی ها جواب دادن حداقل بیشتر از 40 نفر و الان بحث سر همون سوالایی که ابهام دارند فکر نمی کنی اگه چند جواب قرار بدن مجبور شن به جای 40 نفر مثلا 70 نفر بگیرن!!!!!!!!!!!!!!:150::182::182::194::194:
کلا دوحالت داره :یا تمام جواب های ممکن رو قبول میکنن که دراین صورت کف بالا میاد:29:یا یکی از جواب هارو می پذیرند که در این صورت ناحقی زیاد میشه(مثلا یکی کتاب xرو خونده بعد اینا براساس y کلید میزارن):81::81::188:
اونها اصلا به فکر ما ها نیستن سوال استتار مرحله اول رو یادتون اخرش گزینه ای رو باشگاه زد که خلاف پاسخنامه ایریسک(اونی که اقای خسروی و ...نوشتند) بود و خیلی هم بی منطق واقعا قبول شدن در این مرحله 10 درصدش اطلاعاتش خود فرد و 90 درصد خواست خداست! پس الکی استرس وارد نکنید خدا بخواد همه قبولیم و اگه نخواد قبول نمیشیم.
من يه استدلال خيلي حرفه اي از يكي شنيدم كه ميگفت براي اونايي كه بين دو غشا اند بايد دوتا نشانه باشه چون يه بار كامل از غشا ميگذره يكي هم ميخواد تا دوباره برگرده بين دو غشا
ميشه ١٢١٢٢
چرا پا اون بدبختو ميكشي وسط؟؟؟!!!!
ميشناسمش بچه خوبي بود....
خيلي هم اسپمي نبود...
در راه مبارزه با اسپم به شهادت نايل گشت
البته كسي به پا اين mohammad reza نميرسه...
اين پستم خودش يه اسپم بود...
آقا خواهشا اينطوري نگيد خب
شايد1 نفر با حدس خودش80 باشه ولي با كليد به زور8 بشه
و شايد1 نفر باحدس خودش 20 هم نشه ولي با كليد بالاي 80
ادامه ندين اين حركتو
چون خودتون هم استرس ميگيرين
آقا خواهشا اينطوري نگيد خب
شايد1 نفر با حدس خودش80 باشه ولي با كليد به زور8 بشه
و شايد1 نفر باحدس خودش 20 هم نشه ولي با كليد بالاي 80
ادامه ندين اين حركتو
چون خودتون هم استرس ميگيرين
چرا پا اون بدبختو ميكشي وسط؟؟؟!!!!
ميشناسمش بچه خوبي بود....
خيلي هم اسپمي نبود...
در راه مبارزه با اسپم به شهادت نايل گشت
البته كسي به پا اين mohammad reza نميرسه...
اين پستم خودش يه اسپم بود...
پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد زیست شناسی- دوره 17 - بهار 1393
یکی تعریف دقیق اسپمو به من بگه بعد چن سال استفاده از این کلمه تو جاهای مختلف اینجا درموردش دچار ابهام شدم!
من با توجه به جوابایی که اینجا شنیدم 55تا 62 (به شدت بستگی به جواب سوال تعداد سیگنال پپتید داره)