پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد زیست شناسی- دوره 17 - بهار 1393
ممنون ک اینقد با حوصله واسه بچه ها توصیه نوشتین انشا الله امتحانا تون هم خوب بدین ولی فکر کنم من و شما خیلی توی یه نکته مکملیم اگه واقعن تصمیمت جدیه آدرس بده من خودم یه هفت تیر جور میکنم... ! خیلی وقته هوس کردم ببینم آدم کشتن چه حالی میده!
آخه برادر من این چه دیدگاهی ب زندگیه واقعن الان با زندگیت خوشحال نیستی! وا تعجبا!!!
ببشید متنتم کوتاه کردم
نه نه دوست عزیز
شما مثل اینکه منظور منو درک نکردید. من به این خاطر مشتاق مرگم چون می خوام هرچه زود تر معبود و امام و بهشت رو ببینم انشاالله
وگر نه الدنیا مزرعه الآخره
اگه شما وارد مراحل عرفان بشید متوجه میشید من از چه نظر عاشق آخرتم. شما خوشحال نیستید از اینکه تو یه مشافرخونه نشسته باشد و یکباره یه انسان خوش رو بیاد و دستتون رو بگیره ببردتون به باغهای سبز بهشتی؟؟
انشاالله من تصمیمم بر این است که دنیایم را طوری اداره کنم که موجب غفلت من از آخرت نشود. امیدوارم خداوند به من توفیق خدمت به آقا و مردم را بدهد.
در ضمن منظور کلی من از این حرفا این بود که اگه قبول هم نشدید نرید گریه کنید و هزارتا چیز دیگه. بلکه به این فکر کنید که آنچه براتون اتفاق افتاده به نفعتون بوده. انشاالله خدا در آن دنیا جبران میکند. خیلی نباید بخاطر این دنیای فانی خودتون رو دائما در معرض استرس و فشار روحی و روانی قرار بدید.