من به هیچ وجه از خودم دفاع نخواهم کرد و موقع نوشتن متن همه ی اینها رو پیش بینی کردم.
آقای کاتالیست عزیز. در جواب شما باید بگویم منظور من این بود که شما عمق متن رو درک کنید و موقع خوندنش سطحی نگر نباشید چون اساسا در بحث منطق و تجسم زمانی که از چیزی صحبت میشه که تا حالا دیده نشده، باید فرد عمقی نگر باشه تا بتونه اونو درک کنه. اگه اینو قبول ندارید دلیل بیارید. هزاربار که به خودتون گفتن موقع خوندن رزم رستم و سهراب عمقا به شعر توجه کنید و خودتون رو در محیط فرض کنید. اینجا هم همینطوره.
من نگفتم که هرکی بگه با هرفم مخالفه سطحی نگر هست. هیچ وقت نگفتم. اتفاقا کسی که اینو به من گفت خودش سطحی نگر بود.(تفاوت سطحی نگر با انتقاد پذیر زمین تا آسمونه) چون درک نکرد منظور من چی بود. من گفتم موقع خوندن متن عمقی نگر باشید نه اینکه نتوانید به متن من ایراد بگیرید و اصلاحش کنید!! بله اگر جایی از متنی که نوشتم خداوکیل خلاف واقعیت هست بگید تا درستش کنم. این یعنی انقاد پذیر بودن. وقتی من از (فکر کنم امیر محمد عزیز) تشکر کردم بخاطر انتقاد پذیر بودنش نشون میده که خودم هم انتقاد پذیرم که افراد انتقاد پذیر رو دوست دارم.
شما اگر دقت کنید تمام افرادی که واقعا مثل من به دین بعنوان یک حفاظ و پشتیبان برای آرامششون استفاده کردن هیچ وقت احساس اضطراب نکردن. اگه دقت کنید کسانی که با دین کاری ندارند و از آن درس نمی گیرند معمولا آنقدر اضطرابشان شدید هست که سر جلسه گزینه ها رو جابه جا میزنن یا اینکه صورت سوال رو برعکس می خونن که تو المپیاد و کنکور کم نبودن. اگه پای حرف رتبه های برتر کنکور بنشینید، اصلی ترین عامل آرامش بخش و ازبین برنده اضطراب رو همین توکل به خدا و اعتماد به وعده های خدا عنوان می کنند.
من این متن رو برای طلاب ننوشتم. برای المپیادی ها نوشتم. کسانی که سال سوم اند و از استرس شدید بخاطر نتایج حتی ممکنه امتحان نهایی هم خوب ندن. من تا حالا به هرکس که این روش آرامش بخش رو پیشنهاد کردم به ولله قسم به آرامشی رسیده که هیچ مخلوقی نمی توانست آنرا به هم زند.
حق انتخاب با شماست.
کاتالیست عزیز شما خیلی خوب امتحان رو دادید و استرس نتیجه ندارید. چون قبولید. پس نه میتونید متن من رو درک کنید نه اینکه استرس داشته باشید. من این متن رو برای کسی نوشتم که نیاز به یک همدم و جمله برای از بین رفتن استرسش دارد. (مثل این میمونه که بگیم فردی که استرس نداره و نخاعش قطعه متونه انعکاس زردپی زیر زانو داشته باشه!!:17
دوستانی که واقعا استرس دارن و با عمق وجود اون متن رو بخونن بهشون قول میدم که اصلا حتی بعد از نتایج و قبول نشدن هم سینشون رو سپر میکنن میگن شکراًلله خداوند بهترین چیز را برامون رقم زده. اونوقته که کنکور رو هم خراب نمی کنن و مثل خیلی المپیادی های مدال نگرفته رتبه تک رقمی کنکور میشن. بله راز آنها هم همین بوده.
در ضمن من یک باور غلط بین المپیادی ها رو از بین بردم که واقعا از ته وجود به کسی که صرفا برای مدال به المپیاد میاد می گویند غیرالمپیادی. اما من اینجا به شما ثابت کردم که اون فرد هم به نوعی المپیادی است. چون یکی از اهداف رو دنبال کرده. (اگید دروغ میگم که ضایع است. حتی تو متن آقای شریف هم گفته نباید هدف مدال باشه. حالا دیدید!!!!!!)
فقط یک سوال: از کجا دانستید من انتقاد پذیر نیستم؟؟ (خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد. پس نتیجه می گیریم هر کس که زیبایی را دوست داشته باشد زیباست و بالعکس. پس من وقتی آدم انتقاد پذیر را دوست دارم پس خودم هم انتقاد پذیرم. شما به جای جو دادن الکی (مغلطه کردن) اگر راست می گویید ثابت کنید که حرف من و نتیجه گیریم از اون مطابقت بهشت با المپیاد غلطه. نامردم اگه بعد از اون از همتون عذر خواهی نکنم. حالا اگه مردشید بیایید وسط....)
و من الله توفیق
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
از آدمایی که فتوای بی جا و الکی میدن متنفرم. اسلام هم همینطور.
عزیزم. اگه قران خونده باشی تو قران میگه اهدنا الصراط المستقیم یعنی اینکه اگه وارد صراط مستقیم شدی دیگه به هیچ وجه از اون خارج نمی شی و شیطان وارد وجودت نمی شود. کی وارد صراط مستقیم میشی؟؟ وقتی که درکت از دین بسیار زیاد شده باشد. پس یعنی اینکه هرچی دین دار تر باشی بهتره. خودش خود تنظیمی مثبته.
وقعا متاسفم یه نفر ادعا میکنه المپیادیه ولی هنوز فرق خودتنظیمی مثبت و منفی رو نمی دونه!!
مگه میزان دین داری نمودار درجه 2 هست که یه جا افت داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای من نوشتن درباره دین از عسل شیرین تره. شما رو نمی دونم ولی من خصوصیاتم به خودم مربوطه و هرکس ویژگی مخصوص به خودش رو داره. زکات علم نشر آن است. درسته طلبه نشدم ولی خداروشکر خداوند این قدرت رو بهم داده که از دین برحقش دفاع کنم. این خصوصیت شیرین منه. اگه باهاش نمی تونی بسازی حق نداری که بهش توهین کنی. این عین دیکتاتوری میمونه که آدم فقط نظرخودش رو محترم بشمره.
پیشنهاد می کنم سایر دوستان عزیز اگه دوست داشتن فایل زیر رو دانلود کنن و مطالعش کنن. مطمئن باشن ضرر نمی کنن. اگر هم دوست نداشتن پاکش کنم. (عرض کردم سایر دوستای عزیز. ممکنه این برای تو به قول خودت نتیجه عکس داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Download Dastoor.pdf
و من الله توفیق