پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد شیمی- دوره 24 - بهار 1393
منم سر امتحان فکرم به اون رفت ولی نمیتونه درست باشه چون اونی که میگی تفاوت خیلی ناچیزه که بهش میگن خطای تیتراسیون که دیگه تو تیتراسیون فرض میکنیم تغییر رنگ شناساگر (نقطه پایانی) همزمان با نقطه هم ارزی هست.....
خطای تیتراسیون رو که میدونم. سوال رو دوباره نگاه کن. تا 4 رقم با معنی داده حجم اسید رو. اگر فرض بگیریم 10.00 میلی لیتر اسید برای تیتر شدن کربنات و بیکربنات مصرف شده برای رسوندن ph به 4 باید 10.50 میلی لیتر اسید اضافه بشه که مسلما (حداقل به نظر من!) وقتی 4 رقم با معنی داده این نیم میلی لیتر قابل چشم پوشی نیست!!!
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
من سوال 5 رو با این استدلال 2 نزدم که وقتی آب رو الکترولیز میکنیم اکسیژن کمی تو آب حل میشه و حجم اکسیژن آزادشده کمتر از نصف هیدروژن آزاد شده است.
می شه با آزمایش حرف منو تایید کرد
خب متاسفانه به این حرف شما نمیشه استدلال کرد. چون شکل کتاب درسی در اولویت هست که میگه گزینه 2. ثانیا در اون سلول گفته شده در گزینه 4 اصلا یونهای نقره میلی برای رفتن به سمت قطب منفی ندارند که دیواره متخلخل بخواد جلوشون رو بگیره!
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
آقا الکی خودتو زحمت نندازین که باید این اینم بشه ، باید این حذف بشه یا ............ ، ،،، هر چی بچه های انرژی اتمی بگن همون میشه
آقا میشه لطفا دست برداری؟؟؟
به خدا من هم شهرستانی ام. مرکز استان هم زندگی نمی کنم. پس نفسم از جای گرم بلند نمیشه!!! ولی مثل شما هم این حرفا رو نمیزنم!
در این که بچه های انرژی و سلام و حلی قوی هستن که شکی نیست. چرا؟ 1- تلاش می کنن. 2- استاد خوب دارن. خب قاعدتا باید حقشون باشه که نتیجه بگیرن.
بین شهرستانی ها هم نتیجه میشه گرفت. بستگی به تلاش خود فرد داره. متاسفانه چون شرایط یکسان نیست ما باید مضاعف تلاش کنیم.
شانس هم تا یک حدودی تاثیر داره.:4:
شاید اگر مرحله دوم دوره 22 به اون شکل عجیب و غریب و در عین بی عدالتی برگزار نمیشد بعضی از شهرستانیها اون قدر خوش به حالشون نمیشد! :4:
البته در این که امسال کمیته با دیر اعلام کردنش و این امتحان غیر منتظره حق ما شهرستانیها رو خورد که شکی نیست. اگر زودتر اعلام می کردن حداقل 4 تا کتاب
مناسب برای پیش دانشگاهی به دست ما می رسید و چون ما استاد نداریم کتاب تنها چاره ما بود. ولی چه می شود کرد؟
حرف پرت زیاد زدم اما ....
مخلص کلام:گیر الکی به بچه های انرژی و سلام و حلی ندید!!!(خیلیاشون از خیلی از ماها معرفتشون خیلی بیشتره!)