پاسخ : بررسی علمی سوالات مرحله اول المپیاد زیست شناسی سال 1391
الان که می بینم جوابای ما از اون سایت خیلی قوی تره و تو اختلافامون ماله ما درست تره چون سره اونا مطمئنم اگر کسی هم مشکل داره سره سوالا پیام خصوصی بده تا جوابشونو بدیم به من یا سامی البته بازم می گم استدلالا فرق می کنه شاید اصلا فردا معلوم بشه با 1 استدلاله دیگه جواب اونا به باشگاه نزدیک تر باشه
من با پاسخ نامه ی irschool چک کرم درصدم شد 20.48611111111111 :66: با پاسخ نامه ی بچه های مشهد چک کرم درصدم شد 21.52777777777778:66: حالا با توجه به حرفهای بررسی سوالات مرحله اول المپیاد زیست شناسی امیدی به قبولی ندارم :182:مطمینم که کف 30% تعیین میشه
:150:
h اصلا نگرانی به دلت را نده کفو نمی تونیم تعیین کنیم ولی من خودم میگم که با توجه به نمره منفی 1 نمرهای و بالا تز بودن سطح سوالاته تستی امسال نسبت به پارسال و همچنین سوالایه تشریحی اینو بدون که کف حداکثر 20 به نظر من چون پارسال 27یا 30 بود و تو به عنوانه 1 دومی خیلی خوب زدی تبریک می گم من خودم پارسال با اون سطح (البته 1 سری اشتباهه بدم داشتم) 25 زدم ولی امکان قبولی داری من بهت پیشنهاد می کنم امیدتو از دس نده و برا مرحله 2 بخون اگه قبول شدی خوندن برا مرحله 2 رو ادامه بده وگرنه برو سراغ عمومی یعنی کمپبل تکست یا سولومون
دوستان سوالات خوب و تقریبا آسون بود. اما من سر جلسه تمرکزم رو از دست دادم. چون مراقبا جلوی من نشسته بودند و خاطرات مسخره زندگی شان رو بررسی می کردند. به هر حال یک سال مونده اما حق من در این آزمون خورده شد. انشاالله خدا حق واقعی من رو بده فقط خداکنه سریع تر کلید سوالات رو بدن
پاسخ سوال 4 دفترچه کد 1 المپیاد زیست شناسی: استامینوفن یا همان پاراستامول توسط سیستم سیتوکروم p450 متابولیزه ( هیدروکسیله ) می شود و با توجه به اینکه جایگاه اصلی سیستم سیتوکروم P450 میتوکندری و میکروزوم ها است می توان گفت گزینه ب پاسخ صحیح است !!
خیلی جالبه من خودم تو کمپبل خوندم شبکه آندو پلاسمی صاف جوابه !!! به امید اینا بریم .... چی میشه ه ه .. :43:
دوستان سوالات خوب و تقریبا آسون بود. اما من سر جلسه تمرکزم رو از دست دادم. چون مراقبا جلوی من نشسته بودند و خاطرات مسخره زندگی شان رو بررسی می کردند. به هر حال یک سال مونده اما حق من در این آزمون خورده شد. انشاالله خدا حق واقعی من رو بده فقط خداکنه سریع تر کلید سوالات رو بدن
من قبل از امتحان اعصاب سمپاتیک بدنم شروع کرد به فعالیت بزاقم ته کید هی تشنم میشد
کلی آب خوردم استرسم کم شد
ولی تو امتحان خیلی گرم بود من هم کاپشن داشتم و نمیتونستم در بیارمش
بعدش یک ساعت بعد از امتحان دیگه نتونستم تحمل کنم اومدم بیرون (دستشویی )
به هر حال دلم به مرحه 2 خوشه
ولی سال بعد دیگه همچین اشتباهاتی رو مرتکب نمیشم
راستش امیدم خیلی کمتر بود نسبت به اون درصدی که درست زدم
پاسخ سوال 4 دفترچه کد 1 المپیاد زیست شناسی: استامینوفن یا همان پاراستامول توسط سیستم سیتوکروم p450 متابولیزه ( هیدروکسیله ) می شود و با توجه به اینکه جایگاه اصلی سیستم سیتوکروم P450 میتوکندری و میکروزوم ها است می توان گفت گزینه ب پاسخ صحیح است !!
خیلی جالبه من خودم تو کمپبل خوندم شبکه آندو پلاسمی صاف جوابه !!! به امید اینا بریم .... چی میشه ه ه .. :43:
اتفاقا بخاطر همین موارده کوچیکه که می گم سلیقه ای میشه جوابا ولی تو اون سوال همونجور که ما زدیم و سوال گفته اصلی ترین آندوپلاسمی میشه جواب چون میتوکندری هم این کارو می کنه ولی اصلی ترین اندوپلاسمیه ولی گفتم که این سوال هم مثه آبسیزیک اسید سلیقه ایه و همونجور که گفتم اون سایت جواباشو از تو اینترنت به گفته خودشون گرفته ولی ما از کتاب تکست .بخاطر همین می گم پاسخنامه ما 1 سر و گردن از ماله اونا معتبر تر و بالا تره.