نکنید این کارو الآن.حیفه.خوب برای مرحله 2 بخونید بعد از 22 روز قبل از آزمون مرحله 2 شروع کنید هر روز یک دوره رو از خودتون بگیرید و سوالاش رو بررسی کنید.برای نمره هم آزمون هایی که 49 تا تستی و 7 تا تشریحی داره تستیا هر کدوم 3 نمره تشریحی ها هر کدوم 7 نمره و به ازای هر تستی غلط هم یک نمره منفی.
خوب برای آلی مرحله 2 شیمی آلی بهروز بهنام،علی سیدی(ناب) و علی سیدی موضوعی هست .سومی حجمش بیشتره و مطالب رو بیشتر بسط داده.انتشاراتشون هم به ترتیب:خوشخوان -فاطمی-فاطمی هست.بعضیا هم می گن آلی موضوعی خوندنش اصلا برای مرحله 2 نیاز نیست!
البته اطلاعات من خیلی زیاد نیست حتما از یک نفر که اطلاعات بیشتری داره هم بپرسید
با سلام
موریسون با بهروز بهنام مقایسه نمیشه عزیز!!!
موریسون کتاب دانشگاهیه و حجمش هم خیلی بالاس (سه جلد) وخیلی مطالب اضافی داره که واسه مرحله 2 بهشون نیاز نیس ولی خوندن چند تا فصل مهمشو بهت توصیه میکنم...
با سلام
موریسون با بهروز بهنام مقایسه نمیشه عزیز!!!
موریسون کتاب دانشگاهیه و حجمش هم خیلی بالاس (سه جلد) وخیلی مطالب اضافی داره که واسه مرحله 2 بهشون نیاز نیس ولی خوندن چند تا فصل مهمشو بهت توصیه میکنم...
پاسخ : بررسی علمی سوالات مرحله اول المپیاد شیمی سال 1391
سلام و درود
سوال شماره 49 آزمون شیمی:
محصول واکنش زیر کدام است؟
با توجه به اینکه پاسخ گزینه دو هستش ممکنه مکانیزم انجام این واکنش و چگونگی جابجایی O با NOH را به طور کامل شرح بدین ؟
سلام و درود
سوال شماره 49 آزمون شیمی:
محصول واکنش زیر کدام است؟
با توجه به اینکه پاسخ گزینه دو هستش ممکنه مکانیزم انجام این واکنش و چگونگی جابجایی O با NOH را به طور کامل شرح بدین ؟
جلد اول : آلکان ها،آلکن ها ،آلکین ها،الکلها و اتر ها، مزدوج شدن و رزونانس دی ان ها و کمی هم از ایزومرهای فضایی
جلد دوم :ترکیبهای آلیفاتیک حلقوی، آلدهید ها و کتون ها، کربوکسیلیک اسید ها، فنول ها وبخش اول آمین ها
جلد سوم: پلیمر ها و آشنایی سطحی با بیومولکول ها
سلام و درود
سوال 1
انرژی پیوند s-o در کدام گونه بیشتر است؟
1) so3
2) so2
3) so3[SUP]2-
4) [/SUP]s2o3[SUP]2-
[/SUP]طبق ساختار روزنانسیشون مگه جواب نباید گزینه دو بشه اما توی پاسخنامه زده گزینه 1 اگه جواب گزینه یک هستش،لطفاً درباره پاسخ دادن به این سوال بیشتر توضیح بدین.
سلام و درود
سوال 1
انرژی پیوند s-o در کدام گونه بیشتر است؟
1) so3
2) so2
3) so3[SUP]2-
4) [/SUP]s2o3[SUP]2-
[/SUP]طبق ساختار روزنانسیشون مگه جواب نباید گزینه دو بشه اما توی پاسخنامه زده گزینه 1 اگه جواب گزینه یک هستش،لطفاً درباره پاسخ دادن به این سوال بیشتر توضیح بدین.
سوال 2
کدام فرمول ساختاری،زاویه های پیوندی ترکیب پروکسی نیترو اسید ONOOH را با رعایت قاعده اکتت درست نشان میدهد؟
بنظر من طبق قاعده اکتت و الکترونهای پیوندی و ناپیوندی جواب گزینه 4 میشه اما پاسخنامه ای که وجود داره جواب رو گزینه دو زده اگه ممکنه در مورد پاسخگویی به این سوال توضیح بدین تا منم متوجه بشم.
سوال 2
کدام فرمول ساختاری،زاویه های پیوندی ترکیب پروکسی نیترو اسید ONOOH را با رعایت قاعده اکتت درست نشان میدهد؟
بنظر من طبق قاعده اکتت و الکترونهای پیوندی و ناپیوندی جواب گزینه 4 میشه اما پاسخنامه ای که وجود داره جواب رو گزینه دو زده اگه ممکنه در مورد پاسخگویی به این سوال توضیح بدین تا منم متوجه بشم.