اگه با سیستم نمره دهی آشنا باشین می دونید که خیلی جواب آخر مهمه. حد اقل نصف نمره ی سؤال جواب آخره، (اگه بیش تر نباشه کم تر نیست) اگه جواب پارامتری باشه و مثلن یه ضریبی چیزی جا بندازین نمره ی زیادی کم نمی شه ولی اگه دیمانسیون غلط باشه یا مسئله ی عددی باشه و جوابتون تو range نباشه، نمره ی جواب آخر رو بهتون نمی دن. حالا هر چه قدرم که می خواد غلطتون کوچیک باشه. در کل رو نمرهی سؤالایی که بدون اشکال نیستن بیشتر از نصف حساب نکنید.
راجع به کف هم دوستان یه چیزایی گفتن که فکر می کنم همه اشتباه کردن! چون نمره این جوری حساب می شه: .3 یا 4. * نمره ی مرحله یک + .6 یا 7. * نمره ی مرحله دو
مرحله یک تأثیر نسبتا زیادی داره مثلن اگه مرحله یک رو 80 درصد زده باشید، 4 تا سؤال به علاوه ی آزمایش نسبتن معقول کافیه واسه قبول شدن. "کف مرحله دو" معنی نداره. ولی اگه 7 تا سؤال کامل حل کرده باشید، هر چه قدر هم که مرحله 1 و آزمایش رو گند زده باشید قبولید. (احتمالن)
امتیاز نهایی به نظر میاد تو بازهی پنجاه تا شصت باشه. آزمایش هم 10 یا 20 نمره داره. پاسخ آزمایش هم 18.5 با خطای 1 گرم ِ یعنی از 17.5 تا 19.5 قبوله. جدول اول هم باید از 1.6 شروع بشه و در نهایت به 8.7 (یا یه چیزی تو همین حدود) باشه.
یه سری نکته راجع به امتحان:
1- در سؤال اول نباید از پارامتر "مو" (ضریب اصطکاک) استفاده میکردید، بلکه تو همه ی قسمتا باید مو رو بر حسب b و L به دست میآوردید.
2- سؤالات ضریب دارن و فکر میکنم. 3 و 4 ضریب پایینتری داشته باشن.
3- سؤال 6 قسمت الف، مساحت از یه جایی به بعد شروع میکرد به کم شدن و جهت جریان توی لوزی عوض میشد.
4- سؤال 8 قسمت ج باید از y^2 صرف نظر میکردید. واضحه که جوابای الف و ب باید مستقل از x میبود.
5- سؤال 9 رو من تو کتاب پیش دانشگاهی پیدا نکرم! معادلهی موج بازتاب شده فکر می کنم تو کتاب نبود اصلن.
6- روش آزمایش این بود: جدول اول رو درست پر می کردید تا متوجه بشید که کش از قانون هوک پیروی نمی کنه. بعد با استفاده از مهرههای کوچیک و بزرگ وزن مجهول رو اندازه میگرفتید.