لایک ها
13
با سلااااااام:157:من تازه وارد انجمن شدم و به کمک همه ی شما نیاز دارم:63:
از همه ی شما دوستان عزیز میخوام که برنامه (درسی) یک هفته ی خودتون رو برای الگو گرفتن بنده و دیگر کاربران بگذارید:63:
به صورت زیر:
شنبه :......
یکشنبه:........
.
.
.
جمعه:
تاپیک اصلا تکراری نیست خواهههههههههش میکنم برنامه تون رو بذارید تا من بدونم باید چه جوری برنامه ریزی کنم.
موفق باشید:4::4::4:

Ss_20

New Member
لایک ها
452
پاسخ : برنامه ریزی از حالا

از همه ی شما دوستان عزیز میخوام که برنامه (درسی) یک هفته ی خودتون رو برای الگو گرفتن بنده و دیگر کاربران بگذارید:63:
به صورت زیر:
.
.
.
جمعه:
تاپیک اصلا تکراری نیست خواهههههههههش میکنم برنامه تون رو بذارید تا من بدونم باید چه جوری برنامه ریزی کنم.
سلام دوست من آیریسکی شدنتو تبریک میگم لطفا اصلا از برنامه ی بچه ها استفاده نکن به نظرم شما برنامه ی مد نظر خودتونو بنویسید و بعد برنامتونو با مشاوران تحصیلی درمیان بذارید و اگر نقص و اشکالی داشت اصلاحش کنید فکر میکنم اینجور بیشتر به صلاحتونه...
موفق باشید:4:

m.biology

New Member
لایک ها
319

سلام دوست من آیریسکی شدنتو تبریک میگم لطفا اصلا از برنامه ی بچه ها استفاده نکن به نظرم شما برنامه ی مد نظر خودتونو بنویسید و بعد برنامتونو با مشاوران تحصیلی درمیان بذارید و اگر نقص و اشکالی داشت اصلاحش کنید فکر میکنم اینجور بیشتر به صلاحتونه...
موفق باشید:4:
مهم اينه خيلي كم نخوني و مهمتر از همه عميق بخوني
برنامه بچه ها هم تو روزاي مختلف متفاوته...

لایک ها
13

ممنونم :161:اما واقعا به راهنمایی برای چگونگی برنامه ریزی نیاز دارم:43:کممکم کنید

Ss_20

New Member
لایک ها
452

ممنونم :161:اما واقعا به راهنمایی برای چگونگی برنامه ریزی نیاز دارم:43:کممکم کنید
ما بدون هیچ اطلاعاتی از شما نمیتونیم کمکتون کنیم.... دستمون خالیه خالیه:22:

S.E.J

New Member
لایک ها
175

منم دقیقا شرایط همین دوستمونو دارم کسی هست اینجا به من مشاوره بده؟:53:

درباره شرایطمم لازمه بگم:

امسال میرم اول دبیرستان..قصد دارم در المپیاد زیست شناسی شرکت کنم...در واقع میخوام از صفر شروع کنم..و از همین حالا برا مدال طلا برنامه ریزی کنم...یه سری اطلاعات پیرامون المپیاد زیست شناسی +یه مشاوره ی خوب میخوام...
ســــــــــــپاس

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

به صورت زیر:
.
.
.
جمعه:
فقط يه چيز مي تونم بگم :

دختر/پسر خوب كنكور نمي خواي بخونيااا ..!! :|

d.biology

New Member
لایک ها
11

سلام
من همون تازه اوومده هستم فقط ای دیم رو عوض کردم و این تاپک رو دیدم خاطراتم برام زنده شد این تاپیک مال 1 سال پیشه یعنی وقتی که میخواستم برم اول دبیرستان . وقتی تاپیکم رو دیدم خندم گرفت چون یه برنامه میخواستم و ....که این توی المپیاد واقعا بی معنیه . تنها سفارشی که میخوام به دوستانی بکنم که الان تو ی جایگاه پارسال من هستن بگم که وقتتون رو تلف نکنید .همین الان کمپل رو بگیر دستت و شروع کن به خوندن تنها چیزی که تو الان باید انجام بدی همینه و به حرف اطرافیانت گوش نکن و وقتت رو الکی طلف نکن .این ها تجربیاتی که من بدست اوردم و باور کن همین کار هارو کردم و به نتیجه هم رسیدم به شما ها هم که دارید وارد اول دبیرستان میشید سال دیگه همین موقع به این نتایج میرسید .از کسی برنامه نخواید فقط کتاب ها رو بگیر دستت و شروع کن حتی یک ثانیه رو هم تلف نکن که بعدا افسوس نخوری حتی اگه به نتیجه نرسیدی .دوره کردن رو فراموش نکن چون ووووواقعا مفیده .
من در جایگاهی نیستم که به خوام نصیحت کنم این ها فقط یک سری پیشنهاد دوستانه بود
موفق تر باشید

بالا