پاسخ : برگزیدگان استانی
من واقعا نمیدونم چجوری جزوه رو بخونم البته میدونم زیاد نیس ولی میرم سراغ خوندنش عذاب وجدان میگیرم !!!! چون همینجوری از درسای خودم عقب هستم!!! خیلی با مقالات فرق داره؟! اصن نخونیمش مهمه؟؟ ما که گروه بندی هم نیستیم احتمالا!!!
ببینید جزوه 48 صفحست! که البته همش متن نیست!
شما اگر شبی 7 صفحه بخونید تا جمعه تموم میشه که البته پیشنهاد من اینه که بیشتر بخونید که دقیقه ی 90 تموم نشه!
و حالا اگرم فرض کنیم شبی 10 صفحه بخونید نیم ساعت وقت میگیره تا 45 دقیقه!
حالا وارد بخش محاسبات ایده آل میشیم
روز 24 ساعته ، 8 ساعت خواب به طور معمول لازمه! میمونه 16 ساعت!
شما اگر تابستون روزی شش ساعت هم بخونید (که انصافا کم نیست، حداقل از دید من!)) بازم 10 ساعت دیگه براتون میمونه ... حالا از این 10 ساعت 45 دقیقشو نانو بخونید! تموم میشه!
حتی غیر ایده آل هم حساب کنیم حداقل دو ساعت وقت آزاد در روز میمونه!
مگر اینکه تابستون مدرسه برید که قضایا کمی فرق میکنه ولی باز هم میشه!
و نکته ی دیگه اینه که مثلا 7 صفحه ی اولش کلیاتی هست که بلدید، بعدش ایکس آر دی هست که معمولا تو دوره های آمادگی برای مرحله اول تدریس میشه و توی مرحله اول هم ازش سوال میاد. بقیشم نمیدونم!
ولی در اکثر بخش هاشو یک پیش زمینه ای در اون دارید!
و در نهایت به خودتون تلقین نکنید که تموم نمیشه! استرس هم نداشته باشید! اگر واقعا هم نتونستید بخونید حداقل بخش الکتروریسی رو یک مرور سطحی بکنید که توی دوره گیج نشید!
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
خوب شد ادرسو دادی.
احتمالن ینی تغییر فرکانس نور یا اون پرتو الکترومغناطیسی.
چون داشتیم که اگه پرتوها غیر هم فاز باشن , ینی فرکانسشون متفاوته. (توی dls دوره 4م داشتیم)
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
من هم فک میکردم جزوه دوره اصن اموزشی نیست. البته بهتر دیدم نظری دراین باره ندم!!
روش کار و کاربردها و مزایا و معایب هر دستگاه رو بخونین. به حفظیات دیگه و نامفهومی های دیگه توجه نکنین. البته اگه چیز مهمی بود , اونجا از اساتید بپرسید.
به نظرم با فرکانس نسبت داره ولی خودش نیست آخه فرکانس در فرمولش هست، و علاوه بر اون فرکانس اشعه ها تغییری نمیکنه چون هر دو ایکس اند و پراکندگی رایلی رخ میده. بهتره تو دوره تعریف دقیقشو از خودشون بپرسم!