پاسخ : برگزیدگان استانی
چی بگم آقای شیرزاد جز اینکه حرف حق جواب نداره....
فصل اول که ....
فصل دوم کمی سخته نمیدونم چرا هربار xrd میخونم همون سوالای همیشگی دارم!ان شاالله حداقل دوره این مشکل منو حل کنه...
فصل سوم جالب تر از همه اس مخصوصا نتیجه گیری
ببینید جزوه 48 صفحست! که البته همش متن نیست!
شما اگر شبی 7 صفحه بخونید تا جمعه تموم میشه که البته پیشنهاد من اینه که بیشتر بخونید که دقیقه ی 90 تموم نشه!
و حالا اگرم فرض کنیم شبی 10 صفحه بخونید نیم ساعت وقت میگیره تا 45 دقیقه!
حالا وارد بخش محاسبات ایده آل میشیم
روز 24 ساعته ، 8 ساعت خواب به طور معمول لازمه! میمونه 16 ساعت!
شما اگر تابستون روزی شش ساعت هم بخونید (که انصافا کم نیست، حداقل از دید من!)) بازم 10 ساعت دیگه براتون میمونه ... حالا از این 10 ساعت 45 دقیقشو نانو بخونید! تموم میشه!
حتی غیر ایده آل هم حساب کنیم حداقل دو ساعت وقت آزاد در روز میمونه!
مگر اینکه تابستون مدرسه برید که قضایا کمی فرق میکنه ولی باز هم میشه!
و نکته ی دیگه اینه که مثلا 7 صفحه ی اولش کلیاتی هست که بلدید، بعدش ایکس آر دی هست که معمولا تو دوره های آمادگی برای مرحله اول تدریس میشه و توی مرحله اول هم ازش سوال میاد. بقیشم نمیدونم! ولی در اکثر بخش هاشو یک پیش زمینه ای در اون دارید!
و در نهایت به خودتون تلقین نکنید که تموم نمیشه! استرس هم نداشته باشید! اگر واقعا هم نتونستید بخونید حداقل بخش الکتروریسی رو یک مرور سطحی بکنید که توی دوره گیج نشید!
شما اگر شبی 7 صفحه بخونید تا جمعه تموم میشه که البته پیشنهاد من اینه که بیشتر بخونید که دقیقه ی 90 تموم نشه!
و حالا اگرم فرض کنیم شبی 10 صفحه بخونید نیم ساعت وقت میگیره تا 45 دقیقه!
حالا وارد بخش محاسبات ایده آل میشیم
روز 24 ساعته ، 8 ساعت خواب به طور معمول لازمه! میمونه 16 ساعت!
شما اگر تابستون روزی شش ساعت هم بخونید (که انصافا کم نیست، حداقل از دید من!)) بازم 10 ساعت دیگه براتون میمونه ... حالا از این 10 ساعت 45 دقیقشو نانو بخونید! تموم میشه!
حتی غیر ایده آل هم حساب کنیم حداقل دو ساعت وقت آزاد در روز میمونه!
مگر اینکه تابستون مدرسه برید که قضایا کمی فرق میکنه ولی باز هم میشه!
و نکته ی دیگه اینه که مثلا 7 صفحه ی اولش کلیاتی هست که بلدید، بعدش ایکس آر دی هست که معمولا تو دوره های آمادگی برای مرحله اول تدریس میشه و توی مرحله اول هم ازش سوال میاد. بقیشم نمیدونم! ولی در اکثر بخش هاشو یک پیش زمینه ای در اون دارید!
و در نهایت به خودتون تلقین نکنید که تموم نمیشه! استرس هم نداشته باشید! اگر واقعا هم نتونستید بخونید حداقل بخش الکتروریسی رو یک مرور سطحی بکنید که توی دوره گیج نشید!
فصل اول که ....
فصل دوم کمی سخته نمیدونم چرا هربار xrd میخونم همون سوالای همیشگی دارم!ان شاالله حداقل دوره این مشکل منو حل کنه...
فصل سوم جالب تر از همه اس مخصوصا نتیجه گیری