سه شنبه
ساعت 8:55 صبح
محل آزمون: ناکجاآباد
5 دقیقه قبل از آزمون:
همه چی از جلوی چشمام می گذشت....
معلم تاریخمون
امیر کبیر...رضا شاه..کودتا...حتی عسگر گاریچی :!:
معلم دینیمون!!!
چگونه آدم موفقی در آخرت (نه در این دنیا ! :lol: باشیم)....چگونه مومن باشیم؟!....ژست های نماز خواندن...عدم تمایل به زیبایی!!..توجه به زیبایی معنوی!!!.. .. عدم نیاز به MODEM و Dial Up Connection برای Connect به خدا ! ....آداب پیتزا خوری...
عدم ارسال پیغام به دخترها در سایت خلینا ..(تیر زهر آلود شیطان البته از راه دور :lol: )...!!!!!!!!!
شطرنج بازی نکردن!( حرام است)....گوش ندادن به موسیقی ( زیرا باعث کاهش چگالی و رفتن به هوا می شود!)..روش های تست زنی در دینی :!:
معلم ورزشمون!!
......بدو...بدو...حرف نزن...افشین ده یالا بدو.....آقا مریض می شیم فردا المپیاد داریم...مگه نگفتم بدو....اگه ندوی خودم می دوونمت!
معلم ادبیاتمون:
آقا افشین و آقا... امیدوارم مرحله دو قبول بشین!..بی خیال ادبیات و زبان فارسی و ... و.و...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی: من تا حالا ادبیات بالای 15 نبردم :roll:
معلم فیزیکمون:
:evil: هر سوال شیمی ای داری بیار برام حل می کنم!!!! (منظورم سوال المپیاد جهانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
معلم ریاضیمون _100 سالشه اما سرحال و قبراقتر از من...(البته زمان شاهیه!)
--> ای بیشعور ....10 جلسه نیومدی سر کلاس اگه مردودت نکنم مرد نیستم
معلم شیمیمون:
بحث در مورد ایشون بی فایده است...
مدیرمون: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------اگه مرحله دو قبول نشی زندگیتو باختی---------------
بابام : راستی افشین اگه مرحله ی جهانی طلای 1 بیاری چند دلار بهت می دن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :roll:
بازم بابام: من اگه جوون بودم مثل تو امکانات داشتم نوبل می گرفتم
مامان: .... رو خط مستقیم باید بری سر آزمون...نه چپ نه راست..... :?
دوست ...ام : تو باید قبول بشی....منو جلوی دوستام سرافکنده نکن :roll:
کاوش :
تو قبول می شی من مطمئنم..
:evil:
ندا: ما می توانیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم
خودم: من الان در زمان امیر کبیر هستم و باید به زیبایی های معنوی توجه کنم و باید رو خط مستقیم راه برم و باید مرحله دو قبول بشم تا
امیر کبیر منو دعوا نکنه و تو المپیاد جهانی برم به شهر خوارزم و عسگر گاریچی رو شکست بدم و بعضی ها رو سرافکنده نکنم و
در آخر به MODEM و Dial Up Connection نیازی ندارم!!!!!!!!!!!!! ( قاطی کرده ام)
دوستم: افشین...
افشین...
دارن می رن سر جلسه......
سر جلسه:
1
2 ؟
3
4
5
...
22 ؟
...
26 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
39؟
...
..
تشریحی:
1
2
3
4
5
6
7 ؟؟
دوستان من: افشین سوال 2 رو دقت کردی؟
من : نه
سوال .. چی؟ من: نه
ساعت 1 بعد از ظهر
سایت خلینا
چند درصد زدید؟
دوستان
96
91
92
92
92
101 درصد
...
تشریحی:
2 نمره
2 نمره
....
و حالا....
نه می دونم قبولم نه انگیزه ی امتحن نهایی رو دارم..سه سال از کنکور عقبم....چند ماهه نرفتم مدرسه...کارت اینترنتم تموم شده
کتابای المپیادم یه گوشه افتادن و روی همه ی اونا نوشته شده:
برای رسیدن باید رفت حتی اگر به مقصد نرسیم
افشین: مدال طلای جهانی المپیاد جهانی شیمی ..توکیو
حالا دیگه فکر نکنم قبول بشم و امیدی هم ندارم......
تو اتاقم زیر پتو تو تاریکی آواز گوش می دم و زندگی می گذرونم....هی زندگی... 8O :?
------پایان ---
دوستتان : افشین
ساعت 8:55 صبح
محل آزمون: ناکجاآباد
5 دقیقه قبل از آزمون:
همه چی از جلوی چشمام می گذشت....
معلم تاریخمون
معلم دینیمون!!!
عدم ارسال پیغام به دخترها در سایت خلینا ..(تیر زهر آلود شیطان البته از راه دور :lol: )...!!!!!!!!!
شطرنج بازی نکردن!( حرام است)....گوش ندادن به موسیقی ( زیرا باعث کاهش چگالی و رفتن به هوا می شود!)..روش های تست زنی در دینی :!:
معلم ورزشمون!!
معلم ادبیاتمون:
آقا افشین و آقا... امیدوارم مرحله دو قبول بشین!..بی خیال ادبیات و زبان فارسی و ... و.و...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی: من تا حالا ادبیات بالای 15 نبردم :roll:
معلم فیزیکمون:
:evil: هر سوال شیمی ای داری بیار برام حل می کنم!!!! (منظورم سوال المپیاد جهانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
معلم ریاضیمون _100 سالشه اما سرحال و قبراقتر از من...(البته زمان شاهیه!)
--> ای بیشعور ....10 جلسه نیومدی سر کلاس اگه مردودت نکنم مرد نیستم
معلم شیمیمون:
بحث در مورد ایشون بی فایده است...
مدیرمون: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------اگه مرحله دو قبول نشی زندگیتو باختی---------------
بابام : راستی افشین اگه مرحله ی جهانی طلای 1 بیاری چند دلار بهت می دن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :roll:
بازم بابام: من اگه جوون بودم مثل تو امکانات داشتم نوبل می گرفتم
مامان: .... رو خط مستقیم باید بری سر آزمون...نه چپ نه راست..... :?
دوست ...ام : تو باید قبول بشی....منو جلوی دوستام سرافکنده نکن :roll:
کاوش :
تو قبول می شی من مطمئنم..
ندا: ما می توانیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم
خودم: من الان در زمان امیر کبیر هستم و باید به زیبایی های معنوی توجه کنم و باید رو خط مستقیم راه برم و باید مرحله دو قبول بشم تا
امیر کبیر منو دعوا نکنه و تو المپیاد جهانی برم به شهر خوارزم و عسگر گاریچی رو شکست بدم و بعضی ها رو سرافکنده نکنم و
در آخر به MODEM و Dial Up Connection نیازی ندارم!!!!!!!!!!!!! ( قاطی کرده ام)
دوستم: افشین...
افشین...
دارن می رن سر جلسه......
سر جلسه:
1
2 ؟
3
4
5
...
22 ؟
...
26 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
39؟
...
..
تشریحی:
1
2
3
4
5
6
7 ؟؟
دوستان من: افشین سوال 2 رو دقت کردی؟
من : نه
سوال .. چی؟ من: نه
ساعت 1 بعد از ظهر
سایت خلینا
چند درصد زدید؟
دوستان
96
91
92
92
92
101 درصد
...
تشریحی:
2 نمره
2 نمره
....
و حالا....
نه می دونم قبولم نه انگیزه ی امتحن نهایی رو دارم..سه سال از کنکور عقبم....چند ماهه نرفتم مدرسه...کارت اینترنتم تموم شده
کتابای المپیادم یه گوشه افتادن و روی همه ی اونا نوشته شده:
برای رسیدن باید رفت حتی اگر به مقصد نرسیم
افشین: مدال طلای جهانی المپیاد جهانی شیمی ..توکیو
حالا دیگه فکر نکنم قبول بشم و امیدی هم ندارم......
تو اتاقم زیر پتو تو تاریکی آواز گوش می دم و زندگی می گذرونم....هی زندگی... 8O :?
------پایان ---
دوستتان : افشین