ما اگه موفق بشیم مدیون مدرسمونیم ، اوایل سال نهم یه جلسه یکی از نقره های پارسال یادم نیست اسمش چی بود ،شاگرد قدیمی دبیرمون بود اومد سرکلاسمون چقدر باهامون صحبت کرد ، سوال پرسید ، که ما جوابشو دادیم،اسم مدرسم مشکینیه (در ضمن ما سال دیگه به صورت مستقیم میریم تو یه دبیرستان سمپاد دیگه، اونجا هم دیگه کاری به کارمون ندارن میشینیم حسابی برا المپ میخونیم)، تازه من که خیلی عقبم یه سری از همکلاسیام هستن اونا که خدایی خیلی ازمن بیشتر خوندن ،در ضمن این کارا رو با خواست والدین انجام دادنا،یه چند تا جلسه گذاشتن رای گیری کردن ، والدین به این رای دادن که برخی کتب درسی(مثل هنر ، زبان ، ادبیات فارسی به غیر از نکاتش که هر سال یه جزوه ادبیات میدن معلم تدریس میکنه،عربی و کار و فناوری و تفکر و سبک زندگی و پیام های آسمان ، دفاعی و اجتماعی ،یا به صورت مستقیم از جلسه های هفتگی حذف و یا ساعاتی خاص دبیر به کلاس میاد ، و قراره هر روز 5 صفحه از هر کدوم از کتب بالا رو تو خونه بخونیم،و امتحانات میان ترم و میان ترمشونو بدیم ، امضا از والدین گرفتن که در صورت بروز مشکلی توسط دانش اموزان(مطالعه نکردن درس در خانه، انجام ندادن تکالیف،نمره کمتر از 11 در امتحانات)پیگیری جدی تا حد اخراج از مدرسه صورت می گیره ، و اینو بگم که این دروس رو برامون حذف نکردن فقط اینکه کلاساشونو تو هفته کم کردنو قراره که تو خونه بشینیم بخونیمشون(هر روز 5 صفحه از هرکدوم)و ما همه از صبح اول صبح کتاب المپو میزاریم جلومون،میخونیم میریم مدرسه،3 تا زنگ که یکیش زیسته تا ساعت 12 ، بعد میایم خونه تا اخرشب ساعت 11 المپ میخونیم بعد میشینیم مشقارو با اون پنج صفحه که باید بخونیم مینویسیم میریم میخوابیم دوباره فرداش همینطور
خلاصه خیلی داریم حال میکنیم،حتی امسال کتاب خونمون رفت رو رفرنس کتب المپیاد،یه لیست کتب مورد نیاز از نظر شما بهمون دادن ما پر کردیمش ، بعد جمع بندی کردن از هر کدوم از کتاب هایی که بچه ها بهش نیاز داشتن 10 دست گرفتن ، اما هزینش هم نفری 120 هزارتومن گرفتن(دیگه اونجوریا هم نیستا
)،الان من آلبرتسو و گیاهی ریون و فیزیو برن رو گرفتم کتابا نو هست آدم حال میکنه،تازه تو کتاب خونمون کتابا المپیادا دیگه هم هست ، رفتم یه کتاب المپیاد فیزیک برداشتم دو سه صفحه خوندم تا نیم ساعت سرم درد گرفته بود