از نظر من این حرف اشتباه محضه! نمونه بارزش آزمون جمع بندی 29 دی بود.من جفتشونو آزمون دادم(البته قلمچی رو تو خونه دادم!) من واسه اختصاصی گزینه کاملا سر وقت تموم کردم ولی واسه قلمچی 35 دقیقه دقیقا وقت اضافه آوردم! این یعنی چی ؟ نمونه بارز ترش! دفترچه سوالای گزینه2 من سیاه بود انقد راه حل ها طولانی و سوالا قشنگ بودن.ولی دفترچه قلمچی من زیاد سیاه نشده بود. بازم اینکه قلمچی کلی از سوالاش تکراریه و کلی هم کپی سوالای کنکوره! خیلی هم مخصوصا توی درس فیزیک قلمچی خیلی از سوالای فقط جاگذاری احمقانه میخواد در حالی که گزینه2 خیلی قشنگ سوالو میپیچونه.از نظر من هرکی گزینه2 بده دیگه مشکل ایده نداره سر کنکور(البته اگه همه سوالارو خوب بررسی کنه).نمیگم قلمچی بده.ولی واسه شمایی که میگی سوالای قلمچی سخت تره دارم میگم که من خودم امسال همه آزمونای قلمچی و گزینه2 رو حل کردم. و واقعا گزینه2 فوق العاده بهتر بود.و اگه کسی هم فک میکنه گزینه2 سطح سوالاش با کنکور متفاوته کافیه این دفترچه رو ببینه:
http://www.gozine-2.ir/Uploads/amoozesh/Tatabogh/91.pdf
همه اش با مدرکه میتونین سوالارو تطبیق بدین با چیزی که میگه.یه سری مثال هم آورده.
در هر صورت میخواستم بگم از نظر من گزینه2 خیلی قوی تره.ولی مهم سوالاشونه دیگه.من که خودم همه سوالارو حل میکنم.خوبه که آدم سوالای همه طراحارو ببینه.موفق باشید همگی با هر موسسه ای که توش آزمون میدین