- لایک ها
- 528
پاسخ : بیاید باهم کنکور بخونیم
ببینید سحر خانوم من این کتابارو خوندم و تست زدم:
1. خیلی سبز
2. 8000 تست گاج
3. آبی قلم چی
4. خانه زیست شناس (گربه)
اینا رو هم دیدم و آنالیز کردم:
گاج نقره ای
بنفش قلم چی
نشر الگوی سابق
من نظرم اینه که اینا هرکدوم ی مشکلاتی دارن بعضیا بیشتر (تا حدی که خونده نشن بهترن) و بعضی کمتر!مهم اینه که خیلی باهم اختلافی ندارن که بشه گفت با خوندن فلان کتاب شما رتبه ی 1 میشید و اگه فلان کتاب رو بخونید نهایتش 500 میشید!
ملاک فقط تسلط روی کتاب و تست هاش هستش نه تعداد زیاد کتاب.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
من نمیدونم این تغییر و تصحیحی که توی کتاب دادن معنیش چیه!!!
قبل از چاپ این کتاب بافت مکعبی نفرون ها غشای پایه نداشته ولی انگار منظورشون اینه که باید از این به بعد نفرون رو هم حساب کنیم!
ممنون خوب بود توضیحاتتون.
ولی نظر من اینه که خیلی این تست ها باهم فرق ندارن! و تعیین کننده نیستن.
درضمن خب بهتره 2 تا کتاب رو به صورت مکمل استفاده کرد.
من خودم برای زیست خیلی سبز و با 8000 تست مکمل کرده بودم و بدک نبود.
شما خ سبز و گاج و8000رو هم دارید؟؟؟ به نظرتون کسی که اینارو داره بازم لازمه نشرالگو بخره؟؟من دیگه روم نمیشه به خانوادم بگم کتاب میخوام!!!
1. خیلی سبز
2. 8000 تست گاج
3. آبی قلم چی
4. خانه زیست شناس (گربه)
اینا رو هم دیدم و آنالیز کردم:
گاج نقره ای
بنفش قلم چی
نشر الگوی سابق
من نظرم اینه که اینا هرکدوم ی مشکلاتی دارن بعضیا بیشتر (تا حدی که خونده نشن بهترن) و بعضی کمتر!مهم اینه که خیلی باهم اختلافی ندارن که بشه گفت با خوندن فلان کتاب شما رتبه ی 1 میشید و اگه فلان کتاب رو بخونید نهایتش 500 میشید!
ملاک فقط تسلط روی کتاب و تست هاش هستش نه تعداد زیاد کتاب.
شما خ سبز و گاج و8000رو هم دارید؟؟؟ به نظرتون کسی که اینارو داره بازم لازمه نشرالگو بخره؟؟من دیگه روم نمیشه به خانوادم بگم کتاب میخوام!!!
وااااای... خب این بافتی کتاب منظورش اینه که نفرونارو میپوشونه عکسش غشایه پایه داره... این ینی بافت پوششی مکعبی یک لایه ای که نفرونارو میپوشونه غشاپایه داره...! مگه نه؟؟من غیر از برداشت دیگه ای نمیتونم بکنم!!!
وااااای... خب این بافتی کتاب منظورش اینه که نفرونارو میپوشونه عکسش غشایه پایه داره... این ینی بافت پوششی مکعبی یک لایه ای که نفرونارو میپوشونه غشاپایه داره...! مگه نه؟؟من غیر از برداشت دیگه ای نمیتونم بکنم!!!
قبل از چاپ این کتاب بافت مکعبی نفرون ها غشای پایه نداشته ولی انگار منظورشون اینه که باید از این به بعد نفرون رو هم حساب کنیم!
آها از اون لحاظ:4:خوب من همون طور ک گفتم دیشب تازه این کتابو گرفتم!!!!!ولی نشر بر خلاف خیلی سبز بیشتر ملاکش رو روی سوالای کنکور گذاشته ک این خیلی بهتره.من خیلی سبز هم دارم ولی سبز فقط برای چندتا از فصلاش سوالای کنکور رو گذاشته و حدود70%کتاب تالیفیه ک بنظرم تست تالیفی بدرد نمیخوره(نسبت ب تستای کنکور)
کتاب خوب هم واسه "کنکور" تا قبل نشر خیلی سبز بوده ولی الان میگم نشر بهتره.چون ب کنکور نزدیک تره
من دیگه نمیتونم بیشتر توضیح بدم:179:
کتاب خوب هم واسه "کنکور" تا قبل نشر خیلی سبز بوده ولی الان میگم نشر بهتره.چون ب کنکور نزدیک تره
من دیگه نمیتونم بیشتر توضیح بدم:179:
ولی نظر من اینه که خیلی این تست ها باهم فرق ندارن! و تعیین کننده نیستن.
درضمن خب بهتره 2 تا کتاب رو به صورت مکمل استفاده کرد.
من خودم برای زیست خیلی سبز و با 8000 تست مکمل کرده بودم و بدک نبود.