اول عذر می خوام برای این لحن تندی که الان ...
این تاپیک اصلا بدرد نمی خوره اینجا جای مشاجره و کری خوندن و قرمه سبزی و بالش نیست که اینا دیگه چه بحث های بدرد نخوری هست که می کنید واقعا که مستعد اسپم هست.
بجای اینکه بیایید نحوه ی مرور را بگید،روش مرور خودتون و روش شخصی یا روشی که با منطق عینی مطابقه صحبت کنید امور کواکب را تحلیل می کنید.
بازم عذر می خوام.
بهتره محور مطالعه را مرور و حل سوالات قرار بدیم برای اینکه با شیوه ی تفکر آشنا می شیم(البته سوالات دوره های قبلی حتی اگه قبلا حل شدند) نحوه ی امتحان دادن را متوجه می شیم که مثلا شک دار بزنیم یا نزنیم و از این جور چیزیا و یادگیری خودمون را کامل می کنیم اگه کل اطلاعات ما یک مربع سفید یک مترمربعی باشه با حل هر سوال یه لکه ی رنگی یادگیری روی اون میفته که با توجه به دقتمون در سوال و کیفیت سوال مساحت لکه فرق می کنه تا جایی که اون مربع سفید یک مربع کامل یدگیری رنگی میشه و مرحله اول با توکل به خدا قبول می شیم.
بچه ها سوال تشریحی 4 دوره ی 16 مرحله یک را می تونید توضیح بدید من خود درگیری مزمن گرفتم نمی تونم هضمش کنم:65:
.لطفا جواب بدید
بازم بگم دوست ندارم از این لحنم ناراحت شده باشید شما همتون برای من خیلی باارزشید ولی یکم محور باید عوض می شد.