hkh74

New Member
لایک ها
392
با توجه به اینکه تمرینات دوره رو به درخواست چندنفر از دوستان اسکن کردم، قرار دادنشون در اینجا خالی از لطف نیست!
اگر احتمالاً روی سوالی بحثی داشتین میتونین با شماره ی صفحه و سوال اینجا مطرح کنین.
(این فایل تقریباً تمام برگه هایی رو که در طول دوره به ما دادن شامل میشه)
امیدوارم مفید واقع بشه.

TamrinateDore

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166
پاسخ : تمرینات کلاس های حل تمرین سیمین دوره ی المپیاد ریاضی

آقا نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی من یه چند تا سوال داشتم
توی دوره اونجا خود اساتید جزوه میگن یا کتب خاصی هست که اونا تدریس میشن ؟
اگه کتاب های خاصیه کدوم کتابا؟
سوال دیگه هم اینه
اگه سر مرحله دو زد و نامساوی دادن یا معادله تابعی دادن
میشه از نامساوی کوشی ( توی نامساوی ) یا توابع چهاگانه کوشی ( توی معادلات تابعی ) استفاده کرد یا باید اونارو هم ( یا سایر قضایایی که در کتب درسی موجود نیست ) اثبات کرد؟
سوال بعدی اینکه بعضی مواقع در کتاب ها دیده میشه که یه سوال رو با چندخط مفهوم حل میکنن
مثلاً در یک سری سوال های مرحله دو بعضی از سوال های نظریه و ترکیبیات و یا یک اثبات جبری رو از راه یک سری فرض های ترکیبیاتی بدون انجام محاسبه انجام میدن. آیا اینطور نوشتن سر امتحان مرحله دو اشکالی داره ؟

Aref

New Member
لایک ها
1,008
پاسخ : تمرینات کلاس های حل تمرین سی امین المپیاد ریاضی

من زیاد در جریان تصحیح مرحله دو نیستم ولی این رو در نظر داشته باشید که اگر سوالی رو حل کردید راه حل کامل بنویسید. چون ممکنه بر اثر دقیق ننوشتن یا بررسی نکردن حالت های خاص، نمره ی زیادی ازتون کم بشه.
برای نوشتن سر مرحله دو وقت بزارید. منابع استاد ها هم متفاوته. نمیشه گفت چی می خوان درس بدن. چه برسه به این که از کجا می خوان درس بدن. ولی مثلا نظریه درسشون احتمالا با مطالب کتاب میرزاخانی اشتراک خواهد داشت.

بالا