"جبر" از پایه

MBGO

New Member
لایک ها
104
با سلام خدمت دوستان عزیز.

(هرچی میگم به خودم نگاه کردم . میگم!:218:) آقا به نظر من و اون طور که همه بهم گفتند کتاب جبر درست و حسابی نداریم و اگر هم داریم فکر نکنم اونقدر کامل باشه(من که کتاب کاملی ندارم،اگر کسی داره پیشنهاد بده!) اما من اینجا نیومدم که بگم کتاب بهم معرفی کنید! من خودم کتاب جبر آقای صفا رو دارم و با توجه به اینکه بعضی سوال ها جواب نداره یا تو بعضی هاشون به تناقض رسیدم،خواستم بیام . بگم هر کی پایه است بیاد تا تو این مدتی که تا مرحله 2 مهلت هست(املاش درسته؟!!:194:) یه برنامه جبر بریزیم. اولش فکر میکردم وقت خیلی می گیره بخوایم آنلاین کار کنیم اما برای اون هم ایده دارم. خب جبر آقای ضفا که 4 فصل بیشتر نیست(معادلات تابعیش البته!) . پس بیاید مثلا بگیم تا روز پنج شنبه(همون فردا!) فصل یک رو بخونیم و سوالاش رو حل کنیم و تو هر کدوم مشکل داشتیم از ساعت 9-10 شب بیایم تو همین تاپیک و مطرحش کنیم.البته میدونم دوستان فعال هستن و کتاب رو جلو جلو خوندن( یا چلو چلو خوردن!) اما در هر صورت برنامه پیش میره. تا عید جبر صفا قسمت معادلات تابعیش با همکاری هم و به لطف خدا تمام میشه و از اون به بعدش هم با هم میفکریم تا بقیه شو چیکار کنیم.

فقط چند تا چیز :
1- هر کی میخواد بیاد اعلام وجود و حضور کنه!
2-فردا بعد که جلسه اولمون تموم شد چند تا سوال قشنگ میذارم(خواستید شما هم بذارید) و ایده اش رو میگیم.
3-اگه شما هم کمک کنید تا زودتر سرشو هم بیاریم تا کتاب زودتر تمام شه و بریم فقط سراغ سوال بسیار عالی میشه!مثلا تا هفته بعد این موقع تموم شه! اگه این اتفاق بیفته که همگی هورااااااا! خودمم بچه شهرستان هستم تو دَهاتمون المپیادی نیست!( همه شریفن! هه هه!)
یادآوری می کنم از فردا شب 9-10(زیاد نمی خوام رسمی شه، دیگه همه 9 باشن!)بیاید!

با تشکر
کوچیک شما!

hoco.hc

New Member
لایک ها
267
پاسخ : "جبر" از پایه

من کلا جبر هیچی حالیم نیست :99:. ولی این سایته خیلی باحاله. ازش تقریبا هر کتابی بخوای می تونی دانلود کنی. ( بدیش اینه که لینکاش غیر مستقیمند ==> اکثرا فیلتر ولی اگه وی p ان یا شیلتر شکن داری که دیگه مشکلی نداره ) Ebookee: Free Download eBooks Search Engine!

MBGO

New Member
لایک ها
104

آقای محترم...این کارا چیه؟چی چی ان؟؟!!!
در هر صورت این یه کار گروهیه که میخوایم انجام بدیم. تاپیک رو هم که بخونید نوشته : "جبر" از پایه:206:

math-sina

New Member
لایک ها
52

خب برای این که تاپیک بی رونق نمونه عجالتا یه سوال تابعی بزارم :

تمام توابع
را بیابید به طوری که برای هر
طبیعی
مربع کامل شود.

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

شرمنده که فضولی می کنم, ولی به نظرم تابعی که گذاشتین بیشتر خاصیت نظریه اعدادی داره تا جبری!

لایک ها
378

خب برای این که تاپیک بی رونق نمونه عجالتا یه سوال تابعی بزارم :

تمام توابع
را بیابید به طوری که برای هر
طبیعی
مربع کامل شود.
نمیدونم لینک دادن مجازه یا نه.ولی فک کنم سطح سوال یخورده بالا باشه برای این تاپیک.این سوال؛سوال سوم IMO 2010 بود.
لینک جواب: AoPS Forum - IMO 2010 Problem 3 • Art of Problem Solving

math-sina

New Member
لایک ها
52

خب پس یه سوال دیگه میزارم:

تمام توابع
را بیابید که برای هر عدد طبیعی داشته باشیم :

یا

بالا