حل سوالات ترکیبیات علیپور

S.H1997

New Member
لایک ها
241
سلام دوستان
من چندتا اشکال دارم که به نظرم مقدماتی نیستن و به همین خاطر گذاشتم تو بخش پیشرفته!

حالا من از اولین اشکالم میذارم و انشاالله ادامه میدیم تا هم اشکالای بنده رفع بشه هم کسی اشکال داشت اونم رفع بکنه و برای حل کننده های سوال هم یه یادآوری بشه

سوال1:

S.H1997

New Member
لایک ها
241
پاسخ : حل سوالات ترکیبیات علیپور

یعنی کسی اینو حل نکرده؟؟؟:179:

S.H1997

New Member
لایک ها
241

سوال2:

سوال3:

سوال4:

لایک ها
91

2- دایره رو به n قسمت مساوی تقسیم کنید بر اساس لانه کبوتری حداقا دوتا تو یه قسمت می افتند
از یکی از این دو نقطه (A) به مرکز دایره وصل میکنیم تا دایره رو تو S قطع کنه و از نقطه جدید به اون یکی نقطه (B) وصل میکنیم.
سینوس زاویه S رو بنویسید(توجه کنید که زاویه B برابر 90 است)
زاویه s حداکثر میتواند 1/180 n باشد در نتیجه سینوس ان نیز حداکثر برابر سینوس 1/180 n است.

S.H1997

New Member
لایک ها
241

2- دایره رو به n قسمت مساوی تقسیم کنید بر اساس لانه کبوتری حداقا دوتا تو یه قسمت می افتند
از یکی از این دو نقطه (a) به مرکز دایره وصل میکنیم تا دایره رو تو s قطع کنه و از نقطه جدید به اون یکی نقطه (b) وصل میکنیم.
سینوس زاویه s رو بنویسید(توجه کنید که زاویه b برابر 90 است)
زاویه s حداکثر میتواند 1/180 n باشد در نتیجه سینوس ان نیز حداکثر برابر سینوس 1/180 n است.
ببخشید چرا b نود درجه هست؟
+
من نفهمیدم منظور سوال روی محیط دایره هست یا روی مساحت دایره؟:23:

لایک ها
91

رو محیط دایره دیگه چون نقاط روی دایره قرار دارند.
گفتم که a رو به o وصل کردیم تا دایره رو تو s قطع کنه یعنی as قطر هستش و میدونیم زاویه ی روبروی قطه برابر 90 درجه است.

S.H1997

New Member
لایک ها
241

رو محیط دایره دیگه چون نقاط روی دایره قرار دارند.
گفتم که a رو به o وصل کردیم تا دایره رو تو s قطع کنه یعنی as قطر هستش و میدونیم زاویه ی روبروی قطه برابر 90 درجه است.
روی دایره یعنی محیط دایره؟

HoseinG

New Member
لایک ها
31

in ke mige eshterake na tohi dar vaghe be mani eshterak faghat dar 1 ozve chon age bishtar az 1 ozve bashe 2 ozve baham dar 2 ta az B[SUB]i[/SUB] ha zaher shode pas momken nist
x ra ozv B[SUB]j[/SUB] farz konim , S={y|x,y ozve B[SUB]h[/SUB],0<h<b+1}, |s| ra be do raveh mishomarim, az tarafi vazeh ast |S|=r*(k-1) zira hich dotayi az in r zirmajue beghey az x barabar nist ke agar bashad 2 ozv dar 2 majmue ba ham zaher shode and
midanim ke x dar b-r zirmajmue zaher nashode pas har zirmajmue az in b-r zirmajmue dar t ozve ba S moshtark ast az tarafi har ozve S dar r-1 az b-r zirmajmue vojud darand pas |S|=(b-r)*t/(r-1)
ba mosavi gharar dadane in 2 rabete bedast mi ayad b=r*(1+(r-1)*(k-1)/t)
vazeh azt ke v=b*k/r pas rabeteye diga niz esbat mishavad

بالا