H hosah New Member 1392/7/5 #201 ارسال ها 66 لایک ها 55 امتیاز 0 1392/7/5 #201 پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<--- skashef گفت چرا اتیل اتر و تترا هیدروفوران که هر دو عملا غیر قطبی هستند حلال مناسبی برای واکنش گرینیارد هستند ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... شرمنده ولی این عقل حقیر میگه که هر دو مولکول قطبی ان!!!!
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<--- skashef گفت چرا اتیل اتر و تترا هیدروفوران که هر دو عملا غیر قطبی هستند حلال مناسبی برای واکنش گرینیارد هستند ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... شرمنده ولی این عقل حقیر میگه که هر دو مولکول قطبی ان!!!!
mahallehm New Member 1392/7/5 #202 ارسال ها 576 لایک ها 487 امتیاز 0 1392/7/5 #202 پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<--- skashef گفت چرا اتیل اتر و تترا هیدروفوران که هر دو عملا غیر قطبی هستند حلال مناسبی برای واکنش گرینیارد هستند ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... درسته که قطبیتشون شاید به اندازه آب و الکل نیست ولی چون واکنشگر گرینیارد با آب و الکل واکنش میده و نبود میشه از اتر خشک استفاده میشه...
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<--- skashef گفت چرا اتیل اتر و تترا هیدروفوران که هر دو عملا غیر قطبی هستند حلال مناسبی برای واکنش گرینیارد هستند ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... درسته که قطبیتشون شاید به اندازه آب و الکل نیست ولی چون واکنشگر گرینیارد با آب و الکل واکنش میده و نبود میشه از اتر خشک استفاده میشه...
skashef New Member 1392/7/5 #203 ارسال ها 90 لایک ها 68 امتیاز 0 1392/7/5 #203 پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<--- skashef گفت چرا اتیل اتر و تترا هیدروفوران که هر دو عملا غیر قطبی هستند حلال مناسبی برای واکنش گرینیارد هستند ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... يعني قطبیتش کمه! استادمون گفته بگید چرا این 2ماده با قطبیت پایین حلال این واکنشه که محصولش قطبیت زیادی داره؟؟؟؟ از خودم در نیاوردم سوال رو به من ایراد نگیرید!
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<--- skashef گفت چرا اتیل اتر و تترا هیدروفوران که هر دو عملا غیر قطبی هستند حلال مناسبی برای واکنش گرینیارد هستند ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... يعني قطبیتش کمه! استادمون گفته بگید چرا این 2ماده با قطبیت پایین حلال این واکنشه که محصولش قطبیت زیادی داره؟؟؟؟ از خودم در نیاوردم سوال رو به من ایراد نگیرید!
MEA76 New Member 1392/7/6 #204 ارسال ها 513 لایک ها 860 امتیاز 0 1392/7/6 #204 پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<--- واکنشگر گرینیراد با استفاده از اکسیژن این حلال ها 8 تاییش رو کامل می کنه .
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<--- واکنشگر گرینیراد با استفاده از اکسیژن این حلال ها 8 تاییش رو کامل می کنه .