--->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<---

manehsan

New Member
لایک ها
701
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<---

ببخشید.این سوال اصلی نیست و از طرف خودمه.با دیدن سوال های مرحله 2 سال پیش, آیا لازم است برای مرحله 2 یا بالاتر,بیوشیمی بخوانیم؟
با تشکر

manehsan

New Member
لایک ها
701
پاسخ : --->حل و بررسی کتاب های شیمی آلی مورسیون و بوید-سولومنز-کری-مک موری و ...<---

به نظر شما کدام یک باز قوی تری است؟
Download noname03.pdf
Download noname04.pdf
ابتدا بی زحمت این دوفایل را دانلود کنید.
با تشکر از توجه شما
این هم سوال 4 بود!

manehsan

New Member
لایک ها
701

اما سوال 5
به نظر شما چرا حاصل این ترکیب فقط یک محصول دارد؟
aکلرونفتالن
با تشکر
این هم لینکش
Download noname05.pdf

manehsan

New Member
لایک ها
701

با سلام
این هم سوال 6
حاصل این ترکیب چیست؟
Download noname06.pdf
باز هم شرمنده بابت pdf
با تشکر

manehsan

New Member
لایک ها
701

با سلام
این هم آخرین پست امروز
در این فایل چند سوال با هم آمده. یعنی سوال 7!
صفحه 1و5=حاصل این ترکیب چیست؟
صفحه 3و4=آیا این واکنش ها انجام پذیر است؟
صفحه6=نام این ترکیب به روش R-S و E-Z چیست؟
صفحه 7=این چهار تا را به ترتیب اکسایش مرتب کنید.خودم هم نفهمیدم منظورش چیه!
با تشکر
Download noname12.pdf
اما حالا منابع
سوال 4و5و6=شیمی آلی کری
سوال 7 صفحه 6 و7 =شیمی آلی مک موری و بقیه صفحات شیمی آلی کری

بهراد

New Member
لایک ها
214

در مورد سئوال 4 که بر میگرده به رسم فرمهای رزونانسی، اون ترکیب 5ضلعی خصلت بازی قوی تری داره، چون بار مثبت در فرم اسید مزدوج روی دوتا نیتروژن به خوبی پخش میشه و این باعث پایداری اسید مزدوج و در نتیجه افزایش قدرت بازی این ترکیب میشه... بازم به ذکره که توی همین ترکیب 5ضلعی، خصلت بازی نیتروژن سمت چپ، بیشتر از اونیکیه
سئوال 5 برمیگرده به واکنشهای ترکیبات آروماتیک... فکر نکنم الان جای توضیحش باشه!
سئوال 6، پروکسی بنزوئیک اسید،پیوند دوگانه رو مثل همه جای دیگه اکسید میکنه و استایرن اکسید تشکیل میشه. این واکنش، واکنشیه که فکر کنم توی صنعت هم زیاد استفاده میشه برای تولید استایرن اکسید از استایرن.
سئوال 7، صفحه اول رو نمی دونم! صفحه پنجم، روی متیلی که مستقما به حلقه متصله، برم جانشین هیدروژن میشه، صفحه سوم خیر (بعلت انرژی پیوند بالای مولکول دی هیدروژن) ولی صفحه چهارم بله (اسید و باز)
صفحه ششم: (E)-3-Chloro-4-methyl-3-hexene
صفحه هفتم: اگر ترکیبای فایل رو از راست به چپ، ال تا د نامگذاری کنیم، ترتیب اکسایشش از کم به زیاد میشه: د، ب، الف، ج

راستی سئوال سه هم مربوط میشه به شیمی ترکیبات آروماتیک! ولی خب، جهت اطلاع اگه با پرمنگنات اکسیدش کنیم، فقط دوتا گروه متیل که مستقیما به حلقه متصلن، هر دو شون میشن COOH. اگر هم به اوزون و بعدش آب اکسیژنه واکنشش بدیم، حلقه بنزنی باز میشه و محصولات مختلفی تولید میکنه...

manehsan

New Member
لایک ها
701

با تشکر از جناب بهراد ولی الان این سوال به وجود می آید که چرا در سوال 7 صفحه 5 , برم با کربن متصل به حلقه واکنش می دهد؟

بهراد

New Member
لایک ها
214

اون واکنشگر سمتراست، nbs هستش... میتونید مکانیسم واکنششو توی فصل 14 کتاب ولهارد مشاهده کنید!

manehsan

New Member
لایک ها
701

سلام.
بشتابید که از فردا این پست دوباره جان میگیرد.

manehsan

New Member
لایک ها
701

با سلام
این هم سوالات امروز
1.ایزومر های سیس-ترانس در کدام ها متفاوتند؟(شیمی آلی-دکتر رضا مستقیم) {گزینه نیستند پس ممکن است چند جواب داشته باشد)
ضریب شکست نور
سرعت هیدروژن دار شدن
محصول هیدروژن دار شدن
پایداری در اتیل الکل
2.این یکی را شک دارم
قدرت بازی آنیلین از دی فنیل آمین بیشتر است؟
3.چرا بنزنی که با الکترون گیرنده قوی مانند سیانید واکنش میدهد دیگر آسیل یا آلکیل دار نمیشود؟{مشکل من با آلکیل دار شدن است!}
4.محصول ترکیب اسید سولفوریک با پارا نیترو بنزوییک اسید چیست؟
5.نام آیوپاک ایزوپنتن چیست؟(سوال عجیبیه از نظر خودم ولی توی یک کتاب داخلی دیدم)
با تشکر

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

در مورد سوال 5 : نام آیوپاک (3-متیل 1-پنتن) نمیشه؟

manehsan

New Member
لایک ها
701

اولا که در ایزوپنتن که باید نام شما به 3 متیل 1بوتن تغییر یابد ودر ضمن چرا 3متیل 2 بوتن نمی شود{برای مثال این نام را گفتم}
با تشکر از توجه شما.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

اولا که در ایزوپنتن که باید نام شما به 3 متیل 1بوتن تغییر یابد ودر ضمن چرا 3متیل 2 بوتن نمی شود{برای مثال این نام را گفتم}
با تشکر از توجه شما.
بله همون 3-متیل 1-بوتن
نمیشه 2-بوتن بذاریم چون ایزو پنتن رو کربن شماره 1 باند دوگانه داره. رو کربن 2 اگه دو گانه بذارید کربن 5 تا پیوند میده درحالیکه میدونیم بیش از 4 تا نمیده.

manehsan

New Member
لایک ها
701

بله همون 3-متیل 1-بوتن
نمیشه 2-بوتن بذاریم چون ایزو پنتن رو کربن شماره 1 باند دوگانه داره. رو کربن 2 اگه دو گانه بذارید کربن 5 تا پیوند میده درحالیکه میدونیم بیش از 4 تا نمیده.
شما جدی می گی؟
3 متیل 2 بوتن نداریم؟
یک بار دیگر بکشید.
با تشکر

manehsan

New Member
لایک ها
701

این هم منابع سوالات دفعه قبل که خان mahzadi خواستند.
سوال 1 که ذکر شده درمتن سوال!
سوال 2 و 4 را هم یادم نمی آید!
سوال 3 هم در هر کتاب شیمی آلی خارجی ذکر شده است.
سوال 5 هم در مسائل برگزیده و در فصل 7 بود.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

با سلام
این هم سوالات امروز
1.ایزومر های سیس-ترانس در کدام ها متفاوتند؟(شیمی آلی-دکتر رضا مستقیم) {گزینه نیستند پس ممکن است چند جواب داشته باشد)
ضریب شکست نور
سرعت هیدروژن دار شدن
محصول هیدروژن دار شدن
پایداری در اتیل الکل
2.این یکی را شک دارم
قدرت بازی آنیلین از دی فنیل آمین بیشتر است؟
3.چرا بنزنی که با الکترون گیرنده قوی مانند سیانید واکنش میدهد دیگر آسیل یا آلکیل دار نمیشود؟{مشکل من با آلکیل دار شدن است!}
4.محصول ترکیب اسید سولفوریک با پارا نیترو بنزوییک اسید چیست؟
5.نام آیوپاک ایزوپنتن چیست؟(سوال عجیبیه از نظر خودم ولی توی یک کتاب داخلی دیدم)
با تشکر
من این سوالا رو امروز از معلمم پرسیدم جوابها رو براتون میذارم.
1-اولی و دومی درست هست.
2 و 3 رو فرصت نشد بپرسم.
4-این واکنش 2 تا محصول داره. اولی یه حلقه ی بنزنی هست که یه cooh و یه no2 و یه so3h بهش وصله و محصول دوم هم یه حلقه ی بنزنی که یه co2h و یه so3h و یه no2 بهش متصله. البته گفتند که این تیپ سوالها رو هیچوقت تو مرحله 2 نمیدن.
5-ممکنه بسته به اینکه پیوند دو گانه کجا هست اسامی مختلفی داشته باشه. و سوال ناقصه.
بقیه سوالها رو از یکی دیگه از اساتیدمون میپرسم و جوابها رو براتون میذارم.

آخرین ویرایش توسط مدیر

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

آها یه چیز یادم رفت اگه واکنش سولفوریک اسید با پارا نیترو ... رو خیلی گرم کنیم ممکنه سنتز آبدهی رخ بده.
راستی جواب بقیه سوالا رو هم تو همون پست بالا نوشتم.

آخرین ویرایش توسط مدیر

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

2- آنیلین خیلی ضعیفتره. تو اخر کتابهای شیمی تجزیه اثباتش هست.

avogadro

New Member
لایک ها
167

من این سوالا رو امروز از معلمم پرسیدم جوابها رو براتون میذارم.
1-اولی و دومی درست هست.
2 و 3 رو فرصت نشد بپرسم.
4-این واکنش 2 تا محصول داره. اولی یه حلقه ی بنزنی هست که یه cooh و یه no2 و یه so3h بهش وصله و محصول دوم هم یه حلقه ی بنزنی که یه co2h و یه so3h و یه no2 بهش متصله. البته گفتند که این تیپ سوالها رو هیچوقت تو مرحله 2 نمیدن.
5-ممکنه بسته به اینکه پیوند دو گانه کجا هست اسامی مختلفی داشته باشه. و سوال ناقصه.
بقیه سوالها رو از یکی دیگه از اساتیدمون میپرسم و جوابها رو براتون میذارم.
همه ی این سوال ها رو می تونید از کتاب دکترسیدی پیدا کنید.مخصوصا سوال 2 و3 و 4
سوال 1
مگه سیس و ترانس دیاسترومر نیستند پس اندازه ضریب شکستشون با هم یکی است و علامت متفاوت
سرعت هیدروژن دار شدن یکی و محصولاتش متفاوت r , s میشن
راستی این سوال ها رو تو دوره هم نمی دن چه برسه به مرحله 2
کتاب دکتر سیدی هم عالیه.البته خیلی خلاصه هست

manehsan

New Member
لایک ها
701

همه ی این سوال ها رو می تونید از کتاب دکترسیدی پیدا کنید.مخصوصا سوال 2 و3 و 4
سوال 1
مگه سیس و ترانس دیاسترومر نیستند پس اندازه ضریب شکستشون با هم یکی است و علامت متفاوت
سرعت هیدروژن دار شدن یکی و محصولاتش متفاوت r , s میشن
راستی این سوال ها رو تو دوره هم نمی دن چه برسه به مرحله 2
کتاب دکتر سیدی هم عالیه.البته خیلی خلاصه هست

شما دوره رفتید یا سوالاتش را دارید؟
تازه
یکهو دیدید از این به بعد از این سوال ها آمد!

بالا