- ارسال ها
- 454
- لایک ها
- 472
- امتیاز
- 0
همه می دونیم که تفاوت اسیدهای آمینه در زنجیره جانبی (Side Chain) آنهاست و میدونیم که این زنجیره ها هر کدوم خواص فیزیکی متفاوتی دارن. بعضی ها غیرقطبین، بعضی ها قطبی، آلیفاتیک، آروماتیک و ......
سوال اینجاس که با توجه به خواص فیزیکی اسیدهای آمینه آیا انتظار داریم توزیع آنها در پروتئین یکنواخت باشه؟ مثلا در Active Site آنزیم ها و یا در محل چرخش زنجیره های پروتئینی و یا در سطح پروتئین های محلول در آب اسیدهای آمینه خاصی وجود دارد یا هر اسیدآمینه ای ممکن است وجود داشته باشد؟
سوال اینجاس که با توجه به خواص فیزیکی اسیدهای آمینه آیا انتظار داریم توزیع آنها در پروتئین یکنواخت باشه؟ مثلا در Active Site آنزیم ها و یا در محل چرخش زنجیره های پروتئینی و یا در سطح پروتئین های محلول در آب اسیدهای آمینه خاصی وجود دارد یا هر اسیدآمینه ای ممکن است وجود داشته باشد؟