خواب بعد از ظهر

Maryam-M

New Member
لایک ها
423
خواب بعد از ظهر از نظر علمی هم توصیه می‌شود!

بنابر نتایج یک مطالعه، خواب بعد از ظهر، کارکردهای شناختی را نیز بهبود می‌بخشد.
در هر سنی، خواب بعد از ظهر توصیه می‌شود. مطالعه ای که اخیراً انجام شده است، به طور خاص، فواید یک چرت کوتاه بر روی بزرگسالان را مورد بررسی قرار داده است.

رابطۀ خواب و فعالیت های فکری بر روی پانزده نفر که سلامت بوده و خواب شبانۀ، کوتاهی، یعنی حدود 4 ساعت، داشته اند، مطالعه شده است. پارامترهای الکترو فیزیولوژیک (ساختار خواب طی زمانی که فرد چرت می‌زند) و نتایج یک سری از تست ها روانی در بین کسانی که خواب بعد از ظهر یک ربعه داشته اند و کسانی که این چُرت کوتاه را نداشته اند، مورد مقایسه قرار گرفتند.

نتایج اعلام می‌کنند، کسانی که در طی روز خصوصاٌ در ساعات 13:15 و 14:45 هوشیارتر و کاراتر بوده اند، کسانی هستند که توانسته اند از یک خواب کوتاه بعد از ظهری بهره ببرند. اگر بزرگسالی خواب شبانۀ کوتاهی داشته باشد، برای سرحال بودن توصیه می‌شود که حتماً بعد از ظهر چُرت کوچکی بزند!:28:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014
پاسخ : خواب بعد از ظهر

كاش مي تونستيم فقط يه چرت كوتاه بزنيم!من اگه بعدازظهر حداقل 2 2/30 ساعت نخوابم اصلن نمي تونم زنده بمونم!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

بچه ها دقت کنید... اگه مثلا 2 ساعت بخوابید خیلی ضرر هم داره... حتما باید کوتاه باشه....

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

چي كار كنيم ك كمتر از 2 ساعت بخوابيم؟؟يعني واقعا اگه من كمتراز 2 2/30 ساعت تازه حداقل! نخوابم نمي تونم درس بخونم سردرد خيلي بدي مي گيرم!!!

alchemist2

New Member
لایک ها
23

منم زیاد می خوابم یعنی حتی بیش از 2 ساعت:92: ولی اگه نخوابم نمیشه

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

ببینید همش طبق عادته.... من قبل از سوم راهنمایی 10 دقیقه هم نمیخوابیدم. سال سوم یه دوست پر خواب پیدا کردم که 3 ساعت میخوابید من عادت کردم و 3-2 ساعت میخوابیدم... بعد اول دبیرستان دیدم به درسام نمیرسم و کمش کردم حدود 1 ساعت... الان هم دوباره مثل سابق اصلا خوابم نمیبره و فقط وقتی از مدرسه میام نیم ساعت ریلکس میکنم و به خودم و ذهنم استراحت میدم... ببینید همش به عادته میتونید عادتتون رو عوض کنید... باور کنید سخت نیس....

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

مهزاد شوخي مي كني؟يعني تو بعداز مدرسه نمي خوابي؟؟؟تو فوق العاده اي!!!...نبابا با ترك عادت نمي شه اصلن مشكل همين عادت هس ديگه! يه راه حل بگو چه جوري اين عادتو بذاريم كنار!!؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

من یه دفعه ترک کردم.... سال سوم 3 ساعت... اول 1 ساعت.... الان نیم ساعت....
ذره ذره کمش کن..... الان 2 ساعت.... تو تابستون بکن 1 ساعت.... همین 1 ساعت هم بمونی خوبه

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

تابستون؟؟؟؟؟؟!!!!!!بيخيال بابا!!!من نيم ساعت بايد سقف اتاقمو نگاه كنم تا خسته شم چشام بسته شه 1 ساعت تو مرحله ي سطحي ام...يه 1 2 ساعتي هم تو عميق!!حالا به امتحانش مي ارزه!

-com-

New Member
لایک ها
155

واسه اینکه عادت کنید نخوابید وقتی خوابتون گرفت برید حموم...همه چی اینجوری حل میشه....!!!:71:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

تابستون؟؟؟؟؟؟!!!!!!بيخيال بابا!!!من نيم ساعت بايد سقف اتاقمو نگاه كنم تا خسته شم چشام بسته شه 1 ساعت تو مرحله ي سطحي ام...يه 1 2 ساعتي هم تو عميق!!حالا به امتحانش مي ارزه!
منم بخوام بخوابم 1 ساعت طول میکشه... برا همین اصلا نمیخوابم نیم ساعت استراحت میکنم.... تو نیم ساعت هم تا حالا سابقه نداشته خوابم ببره....

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

واسه اینکه عادت کنید نخوابید وقتی خوابتون گرفت برید حموم...همه چی اینجوری حل میشه....!!!:71:
پس باید روزی 6 بار بریم حموم!!:198:

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

عجب راه حلي!!....هميشه آسان ترين راه بهترين راه نيست!

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

به نظر من ادم به خواب بعد از ظهر (یکی دو ساعت)عادت نکنه خیلی بهتره چون بعدها اگه نخوابی اصلا سر حال نمیای.یه دراز کشیدن و پلکها رو رو هم گذاشتن واسه رفع خستگی به نظرم کافی باشه.

لایک ها
98

من اصلا خوابم نمی برد چه کار کنم ؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

scientist13

New Member
لایک ها
23

خب چه بهتر! نخواب. همون کاری که بچه ها گفتن. فقط نیم ساعت استراحت کن.... همه دنبال اینن که نخوابن بعد تو میخوای بخوابی؟؟؟:71:

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

موقعی که خوابت نمیاد سعی نکن بخوابی.کارهای دیگتو انجام بده هر وقت خوابت اومد بخواب.

لایک ها
3,082

به نظر من خواب بعد از ظهر آدمو از کار و زندگی می افته و نمی تونه به کاراش برسه...
من که ظهر نمی خوابم

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

خواب بین ساعت 4 تا 6 فوق العاده موثره و راندمان رو بالا میبره!!من خودم امتحان کردم!!!!تاثیرش فوق العاده هست!

بالا