UN(A)kNOwn

New Member
لایک ها
225
پاسخ : دانستنی های دوره تابستان المپیاد نانو

بازم بهتر از اینه که بگن "انشاءالله در ده روز آینده/اواخر خرداد/خرداد!"
اگر شنبه دادن برو این کشفتو ثبت کن کیوان! :)

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

\displaystyle
به جواب باجگاه دقت کنید : شنبه یا یکشنبه ...

فقط میتونم بگم : با عرض معذرت ، باجگاه شععررررر گفته...هنوزم "درست" جوابگو نیستن!

به یک عدد "فرهاد" جهت توجیه کارای باجگاه و طرفداری از انها نیازمندیم!! :)
آقای فرهاد پور گرفتار کنکور هستند .
مرحله دوم هم که میگن شرکت نمیکنند.
خب بهتره کاری به ایشون نداشته باشیم!
با آرزوی موفقیت برای ایشون.
فعلا تمام توان خودمون رو برای مقابله باجگاه نگه داریم بهتره.من رزمی کارم!!!شاید یکم بتونم کمکتون کنم!

3AZB5

New Member
لایک ها
8

چرا بعد از اعلام نتایج دیگه کسی چیزی نمی نویسه

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

kfxray13

New Member
لایک ها
201

منتظریم کنکوریا تموم کنن.
بعدش انگار یه برنامه هایی دارن...

جزوه پارسال هم اسکنش کامل شد.

متن مربوط توی پستی که لینکش هست تو امضا :

دوره چهارم 1392 - فصل دوم جزوه های الکترونیک، مواد و بیو متفاوت است. فصل دوم از جزوه نانو مواد آپلود شده است. با سپاس از خانم فائزه ابراهیمیان.

* viva *

New Member
لایک ها
65

منتظریم کنکوریا تموم کنن.
بعدش انگار یه برنامه هایی دارن...

جزوه پارسال هم اسکنش کامل شد.

متن مربوط توی پستی که لینکش هست تو امضا :

دوره چهارم 1392- فصل دوم جزوه های الکترونیک، مواد و بیو متفاوت است. فصل دوم از جزوه نانو مواد آپلود شده است. با سپاس از خانم فائزه ابراهیمیان.

با تشکر از اقای فرهادی بابت جزوه های الکترونیک پارسال . جزوه های امسال نسبت به پارسال تغییر نمیکنن ؟! فصل دوم جزوه ی الکترونیک رو از کجا میشه تهیه کرد ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

loyal75

New Member
لایک ها
211

با تشکر از اقای فرهادی بابت جزوه های الکترونیک پارسال . جزوه های امسال نسبت به پارسال تغییر نمیکنن ؟! فصل دوم جزوه ی مواد رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
تو همین لینک هست دیگه :-؟

loyal75

New Member
لایک ها
211

عذر میخوام منظورم فصل دو الکترونیک بود . ( سلول های خورشیدی )
باید از یکی از دوستای نانوالکترونیکی بگیرید.. ( چشم بسته غیب گفتم :71:)

* viva *

New Member
لایک ها
65

باید از یکی از دوستای نانوالکترونیکی بگیرید.. ( چشم بسته غیب گفتم :71:)

احتمالا تا چند روز دیگه یه نفرشونو میبینم ازشون میگیرم . ممنون !

لایک ها
38

اقايان كسي ميتونه بگه كه أيا كسي الان اعتراض كنه مورد مقبوليت قرار ميگيرد يا نه

kfxray13

New Member
لایک ها
201

اقايان كسي ميتونه بگه كه أيا كسي الان اعتراض كنه مورد مقبوليت قرار ميگيرد يا نه
مجیدی مگه هنوز دنده ات نرم نشده ؟!!!!!!
ندیدی من دنده ام نرم شد سر سوال 58؟
الان هم بعضی از بچه های 31 تا 40م , سر همین سوال 58 حقشون ضایع شده.

-----

جزوه الکترونیک و بیو هم اگه گرفت کسی , و نسخه رایانه ای ازش داشت , لطف کنه و برام میل کنه تا ارشیو رو کامل تر کنم!

لایک ها
38

مجیدی مگه هنوز دنده ات نرم نشده ؟!!!!!!
ندیدی من دنده ام نرم شد سر سوال 58؟
الان هم بعضی از بچه های 31 تا 40م , سر همین سوال 58 حقشون ضایع شده.

-----

جزوه الکترونیک و بیو هم اگه گرفت کسی , و نسخه رایانه ای ازش داشت , لطف کنه و برام میل کنه تا ارشیو رو کامل تر کنم!
يعني شما اعتراض كردين عوض نكردن؟؟؟؟؟

اخه يكي از بروبچس دوباره اعتراض كرده به نظرتون الان فايده داره؟؟؟ يا نه تغييري نميدن

kfxray13

New Member
لایک ها
201

اخه يكي از بروبچس دوباره اعتراض كرده به نظرتون الان فايده داره؟؟؟ يا نه تغييري نميدن
من عصر جمعه 5 اردیبهشت , به باجگاه میل دادم درباره سوال 58.
کلی هم به جناب دارستانی گفتم.
آخرش اینطور شد که من دارم به خاطر یه سوال ، کیفیت المپیاد رو زیر سوال میبرم...

Lord.m

New Member
لایک ها
67

خاطرات دوره؟ نه خاطرات دوره؟ کی جرأت کرد جلوی من از خاطرات دوره حرف بزنه؟ خلاصه بگم: هوای گرم، غذای بد، خوابگاه خوب، رفقای توپ، سرپرستای بی اخلاق، عدم برنامه ریزی درست، مجدداً عدم برنامه ریزی درست، جزوه ای که معلوم نبود چی میخواد بگه، ده ساعت خواب در هفته، یه لپ تاپ مشترک بین چهار نفر در ضمن قضیه ی لپ تاپو در زیر توضیح میدم، فشار شدید
قضیه ی لپ تاپ این بود که کسایی که لپ تاپ نیاورده بودند برای شبیه سازی و گزارش کار باید از باشگاه لپ تاپ می گرفتن به من و کیوان و دو نفر از خانوما یه لپ تاپ مشترک دادن که البته پروسه ی رد وبدل کردن لپ تاپ این بود که طبقه ی دو که ما بودیم به طور کامل راهروش تخلیه می شد یه سرپرست لپ تاپو از ما می گرفت می ذاشت تو آسانسور ، آسانسور میرفت طبقه یک که خانوما بودن یه سرپرست خانوم میومد لپ تاپو بر می داشت یه نارنجکم مینداخت تو آسانسور که از اثرات پسرا چیزی تو آسانسور نمونه البته این پروسه ی رد و بدل کردن لپ تاپ همون طور که مشخصه کاملاً شوخی بود

r7avan

New Member
لایک ها
57

سرپرستا ک من شنیدم خیلی خوب بودن چرا می گین بی اخلاق؟!!!؟
من کاملا فشار شدید دوره رو قبول دارم! امیدوارم تاب بیارم....
و البته این روشها در خیلی از دوره ها بطور خاص(!) اجرا میشه:d

Lord.m

New Member
لایک ها
67

در مواردی خوب بودن ولی من در کل بی اخلاق دیدمشون در کل مثل اردوگاه زندانیای کره جنوبی بود با هفت درصد اختلاف البته -چون در مورد اردوگاه های اونا فقط شنیدم نرفتم-

AlcorStar

New Member
لایک ها
73

سرپرستا ک من شنیدم خیلی خوب بودن چرا می گین بی اخلاق؟!!!؟
من کاملا فشار شدید دوره رو قبول دارم! امیدوارم تاب بیارم....
و البته این روشها در خیلی از دوره ها بطور خاص(!) اجرا میشه:d
نخیر خانم .. شما مجبوری تاب بیاری .. بعله ! :126::99:

لایک ها
38

چي شده حالا. دعوا چرا حالا يكي كامل خاطرات ١٠ روز دوره رو تعريف كنه

nanogirl

New Member
لایک ها
107

خاطرات دوره؟ نه خاطرات دوره؟ کی جرأت کرد جلوی من از خاطرات دوره حرف بزنه؟ خلاصه بگم: هوای گرم، غذای بد، خوابگاه خوب، رفقای توپ، سرپرستای بی اخلاق، عدم برنامه ریزی درست، مجدداً عدم برنامه ریزی درست، جزوه ای که معلوم نبود چی میخواد بگه، ده ساعت خواب در هفته، یه لپ تاپ مشترک بین چهار نفر در ضمن قضیه ی لپ تاپو در زیر توضیح میدم، فشار شدید
قضیه ی لپ تاپ این بود که کسایی که لپ تاپ نیاورده بودند برای شبیه سازی و گزارش کار باید از باشگاه لپ تاپ می گرفتن به من و کیوان و دو نفر از خانوما یه لپ تاپ مشترک دادن که البته پروسه ی رد وبدل کردن لپ تاپ این بود که طبقه ی دو که ما بودیم به طور کامل راهروش تخلیه می شد یه سرپرست لپ تاپو از ما می گرفت می ذاشت تو آسانسور ، آسانسور میرفت طبقه یک که خانوما بودن یه سرپرست خانوم میومد لپ تاپو بر می داشت یه نارنجکم مینداخت تو آسانسور که از اثرات پسرا چیزی تو آسانسور نمونه البته این پروسه ی رد و بدل کردن لپ تاپ همون طور که مشخصه کاملاً شوخی بود
اولا غذاها که خیلی خوب بود!
بعدم این چیزایی که شماگفتین تازه ذره ای هم از جوسازی مسئولین درمورد دخترا و پسرا نبود
من یه سی دی میخواستم به اقای فرهادپور بدم که توش مقالات برگزیده در پنجمین جشنواره برتزین های دانش اموزی نانو بود.تازه سی دی روهم خود باشگاه منتشر کرده بود.روی سی دی هم نوشته بودم توش چی داره.داخل سی دی هم مقاله هامشخص بود.یک مسئله سازی کردن سراین قضیه!رفتن به اقای قربانزاده شب اول جلوهمه پسرا گفتن دخترا براتون سی دی فرستادن بگین قضیه ش چیه؟
اصن یه وضعی!
حالا نکته جالب اینه که اقای فرهادپورم اصلا یادشون نبود که به من گفتن چنین چیزی براشون بیارم!
اصن اینا به کنار!فکرکنم همه یادشونه سرقضیه سوغاتی چقدر دعوا شدیم!
اونم درصورتی بود که ماسوغاتی رو میدادیم خانم قاسمی نژاد ایشون میدادن اقای قدمگاهی ،اقای قدمگاهی میدادن به پسرا
اونوقت من نمیدونم مثلا درحین این پروسه پیچیده مامیخواستیم چیکارکنیم!
مثلا لنگ عقرب بندازیم توی سوغاتی ها؟
هرچند اقایون یه چیزایی توی شیرینی های اقای قربانزاده ریخته بودن که ازش میگذریم!
سرپرستهای مواد خیلی خوب بودن!اقای کلایی که معرف حضورهمه هستن
اقای غفاری هم که سرپرست ما بودن و فوق العاده مظلوم ومودب !وگیر سه نفر افتاده بودن مثل ما!داشتن برامون نانو توضیح میدادن ما داشتیم سوسکی که زهرا دوستی توی ازمایشگاه کشته بودو انالیزمیکردیم!یجوری کشته بود هیچ جاش زخم نشده بود.سوسکه سالم سالم بود!
ولی مسئولای الکترونیک یجوری بودن!یبارم من به شوخی توی ازمایشگاه الکترونیک گفتم شماالکترونیکیا همش بیکارین!بعد اوناهم شنیدن و کلی بامن جدی حرف زدن که یعنی چی!سرپرستت کیه!این چه وضع حرف زدنه!
من قلبم داشت میومد توی حلقم بعد از رفتن من زهرا گفت که کلی به من خندیدن!واقعا شوخی کثیفی بود!
برنامه ریزی کجاش مشکل داشت دقیقا؟
بعدم مطمئنم هیچ کس به اندازه دخترا ازگرمی هوا عذاب نکشید!اساسا اقایون که راحت بودن!ما اما با مانتووچادر و....سرکلاسهای شبیه سازی باوجود 3تا پنکه ازگرما آب پز میشدیم!

آخرین ویرایش توسط مدیر

Lord.m

New Member
لایک ها
67

اولاً که غذاها خیلی هم بد بود، اون ماکارونی که دادن رو من خیلی مودبانه با یه لبخند فقط نگاش کردم حتی بوش نکردم واقعاً به چی می گید خوب؟-البته حق می دم شما مث ما پسرا کباب مجردی نمیخورید-
در مورد قضیه ی سوغاتی هم کاملاً حق با شماست از تک تکمون بازجویی کردن من نمیدونم اگه جو علمیه و بچه ها رو نخبه حساب میکنن دیگه این کارا چیه من که خودم شخصاً فقط و فقط فکرم تو گزارش کار و آزمایشگاه بود تو دوره خب آدم باید بتونه تبادل اطلاعات کنه یانه؟ برنامه ریزی اونجاش مشکل داشت که به شخصه شبی یه ساعت ونیم می خوابیدم معلوم نبود با خودشون چند چندن گزارش کار رو گفتن امروز بدید پدرمون در اومد بعد اومدن گفتن نه نه فردا بدید کلاس پتنت که اصلاً معلوم نبود چی هست لپ تاپ کم اومد بازم بگم؟
آقای کلایی هم معرف حضور هستن بله پدر شخص بنده رو قبل از اردو تو آدرس دادن و تلفن جواب دادن در آوردن شاید سرپرستا فقط با شما خانوما خوب رفتاری میکردن نمیدونم در مورد گرما حق با شماست ولی من یه مشکل دارم که زیاد عرق می کنم و در طول دوره خیلی اذیت کرد روپوش ها هم که سایز نبودن دستکش هم که نداشتیم خداییش اردوی بیخودی بود

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا