لایک ها
38
پاسخ : دانستنی های دوره تابستان المپیاد نانو

چي قدر نظرات به هم نزديكه

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

من فك ميكنم در مورد طرز گروه بندي هم چي زي بگين خوب ميشه

nanogirl

New Member
لایک ها
107

راستش منم خیلی دوست داشتم بچه ها باهم تبادل علمی داشته باشن.حالا البته توی گروه الکترونیک بازم تاحدی من میدیدم باهم بچه ها بحث کنن.ولی توی گروه های دیگه نداشتیم
خب اخه حقیقتی که هست هرکدوم از ما ممکنه تویه زمینه ای اطلاعاتمون بیشتر باشه کاش یه جوعلمی خوب بین بچه ها میداشتیم
هرچند من خودم خیلی دوست داشتم این جو رو ایجاد کنم اما درهمون روزای اول بابرخوردهای غیرمودبانه ای-که البته ازسوی دخترا نبود-مواجه شدم و قیدشو زدم!
درمورد غذاهم من اساسا برخلاف همه ی دخترا هرچی جلوم بذارن میخورم و بنظرم خوشمزست
اون ماکارونی هم که برای شام اوردن همون اول یکی از بچه ها گفت این نهارمونده ی فوتبالیستهاست!ودیگه هیچکس به ماکارونی لب نزد!

لایک ها
38

نهار مونده فوتبالسيتارو ديگه از كجا در اوردن حالا يك بحثيم هست كه كدوم تيم بودن :38:

حالا اگر بشه در مورد طرز گروه بندي و مسئولان هر گروه صحبت كنين

Lord.m

New Member
لایک ها
67

طرز گروه بندی این بود: یه برگه بهمون دادن اسم گروه ها و اعضا توش بود قبل از دوره هم زنگ می زدن میگفتن میخوای تو دسته ی مثلاً نانوالکترونیک باشی اگه میگفتی نه میگفتن پس اصلاً نیای بهتره مسئولا هم همون طور که گفتم بی اعصاب بودن

لایک ها
38

يعني چي منظورتون اينه كه زنگ ميزنن ميگن نوع گروه رو و انتخاب گروه هم دست هيچكس نيست؟؟؟؟؟؟

Lord.m

New Member
لایک ها
67

شوخی کردم برادر اونا با توجه به درصدهات در هر حوزه در مرحله یک یه گروه بهت پیشنهاد میکنن انتخاب با خودته نگرانش نباش

لایک ها
38

يكم توضيحاتي در همه پيرامون دوره بگين جزئيات رو بگين كه ما مثل جغد واينستيم بقيه رو نگاه كنيم

اقاي كاظميون شما باشيد چي انتخاب يمكنني؟؟؟؟؟؟

Lord.m

New Member
لایک ها
67

من به خاطر علاقه ی شخصی الکترونیک توضیحاتم نیاز نداره اونجا اصلاً وقت نمیکنی وایسی نگاه کنی به محض این که وارد دوره شدی خودت می فهمی باید چیکار کنی فقط یه نصیحت برادرانه برا دوره سرعت تایپتو تا میتونی ببر بالا فقط به وزن گزارش کار نمره میدن-مقصود بی احترامی به دوستان پارسالی نیست البته-

لایک ها
38

واقعا اين حرفائه شما منو و نميدونم شايد خيليا ديگه رو گيج كنه اينجوري كه شما تأكيد ميكني انگار وزنه گذاشتن گزارشارو وزن ميكنن واقعا

ميشه نكات لازم براي گزارش نويسي و مقاله نويسي رو همين جا مختصر بگين ميدونم تو دوره ميگن ولي مشتاقم بدونم

ميشه نكات لازم براي گزارش نويسي و مقاله نويسي رو همين جا مختصر بگين ميدونم تو دوره ميگن ولي مشتاقم بدونم

Lord.m

New Member
لایک ها
67

آقا من دیگه نمیدونم چجوری بگم یعنی هر چی گزارش طولانی تر و بیشتر باشه بیشتر نمره میگیره هرجای دیگه ی حرفام هم ابهام هست بگو برطرف کنم

چیز خاصی مد نظرم نیست فقط سعی کنید رفرنسای مقالتون خوب باشه و طوری هر چیزی رو باز کنید و توضیح بدید انگار برای دبستانیا دارید می نویسید

لایک ها
38

حالا شدش مثل داوراي جشنواره خوارزمي كه اگر خيلي توضيح بدي رتبت بهتر ميشه

حالا كه رسيديم به اين قسمت تا شما يك خاطره ميگيد از روز هاي دوره:93: من سؤالات بعديم رو اماده ميكنم

إها سؤالم اين بود با استناد به خاطرات خانم خسرو نژاد اونجا فك ميكنم مثل زندان ميمونه كه نميذارن بدون مسئول از خابگاه خارج بشي

Lord.m

New Member
لایک ها
67

نه دیگه خیلی هم مثل زندانای کره جنوبی نیست شما درگیر این جزئیات نکنید خودتون رو باور کنید اونجا آخرین چیزی که بهش فکر می کنید بیرون رفتن و قدم زدنه در حدی که شما نیاز داشته باشید اجازه دارید آزادانه عمل کنید مطمئن باشید آدم خودشو سریع وفق میده

لایک ها
38

آقا من دیگه نمیدونم چجوری بگم یعنی هر چی گزارش طولانی تر و بیشتر باشه بیشتر نمره میگیره هرجای دیگه ی حرفام هم ابهام هست بگو
راستي اينكه ميگين زنگ ميزنن همون جا سريع ميگن انتخاب كن يا نه ميذارن فك كني؟؟؟؟؟

Lord.m

New Member
لایک ها
67

نمیدونم چون خودم سریع گفتم آره همون الکترونیک خوبه راسیاتش اون روز ساعت سه ی ظهر زنگ زدن خونوادمو بیدار کردن منم اعصابم خرد شد خیلی چیزی ازش یادم نیست اینم یه بی برنامگی بود که بد موقع زنگ میزدن، با لحن بدی پشت تلفن حرف میزدن و جواب درست حسابی هم نمی دادن

* viva *

New Member
لایک ها
65

تا جایی که من از بچه های پارسال شنیدم انتخاب گروه فقط بر اساس درصداست و کسی حق انتخاب نداره .... سه تا از دوستان هم وقتی برگشتن خیلی اعصابشون خورد بود که حتی اونجا هم نتونستن برای عوض کردن گروهشون کاری کنن ... البته به جز یه نفر که واقعا شانس داشتن ...

در مورد انتخاب گروه هم فکر کنم مواد ساده تر باشه اما الکترونیک شیرین تر ! همچنین بر خلاف گروه مواد که تا به حال طلا نداشته , گروه الکترونیک طلا زیاد داشته .

لایک ها
38

ببينيين من إلكترونيك رو زياد مبحثشو كاركردم ولي علاقه دارم به نانو مواد چي كار كنم به علاقم برسم يا موفقيتم :38::38:

* viva *

New Member
لایک ها
65

ببينيين من إلكترونيك رو زياد مبحثشو كاركردم ولي علاقه دارم به نانو مواد چي كار كنم به علاقم برسم يا موفقيتم :38::38:
اقای مجیدی شما اجازه بدین باهاتون تماس بگیرین ... شاید اصلا خودمون حق انتخاب نداشته باشیم ...

در مورد علاقه و موفقیتتون ... درسته که الکترونیک زیاد کار کردین ولی با توجه به اینکه به مبحث نانو مواد بیشتر علاقه دارین , شاید مواد گزینه ی بهتری باشه تا بتونین خودتونو تو رشته ی مورد علاقتون هم محک بزنین و تجربه کسب کنین . اگه حق انتخاب با خودمون باشه بهتون پیشنهاد میکنم با اساتید پژوهشسرا مشورت کنین شاید اونا با توجه به شناختی که ازتون دارن بتونن راهنماییتون کنن که تو کدوم حوضه عملکرد بهتر و شانس قبولی بیشتری دارین . موفق باشید .

r7avan

New Member
لایک ها
57

نخیر خانم .. شما مجبوری تاب بیاری .. بعله ! :126::99:
زهرا لطفا! خواهشا! من تلاشمو می کنم ولی اون حرفت اون روز نمی دونی چه کرد با من!

+خاطرات جالب شدن بچه ها!
بعدم مطمئنم هیچ کس به اندازه دخترا ازگرمی هوا عذاب نکشید!اساسا اقایون که راحت بودن!ما اما با مانتووچادر و....سرکلاسهای شبیه سازی باوجود 3تا پنکه ازگرما آب پز میشدیم!
پنکه؟؟؟؟؟ ینی اینا وسیله خنک کننده بجز پنکه نداشتن؟! از الان فاتحه خودمو باید بخونم!!!

Lord.m

New Member
لایک ها
67

راستی یه چیزی هست که یادم رفت بگم درباره ی دوره پارسال شب آخر که امتحانو داده بودیم و گزارشا رو هم تحویل داده بودیم، ما با یه سری از بچه ها رفتیم سالن فوتسال که خیلی خندیدیم و خوش گذشت همین یه خاطره ی خوبو من از دوره ی پارسال دارم

loyal75

New Member
لایک ها
211

برای عوض کردن گروه باید یه نفر از گروهی که میخوای اونجا باشی انتخاب کنی تا جایگزین بشید..! که کار بسیار سختیه مگر اینکه شانس بیاری!

آقا بخاطر یه غذا که نمیگن همه غذاها بد بود.. خیلیم عالی بودن!

درمورد رفتار مسئولا هم من فقط سر اون کارگاهی که هیچی نفهمیدیم و گفتیم دوباره توضیح بدن و گفتن بهشون مربوط نیست خیلی حرص خوردم! بقیه مواقع خوب بودن!

درمورد آزادی و اینا هم واقعا اصن وقت نمیکنید بخواید برید بیرون ..

و در مورد نحوه ی نمره دادن و مقایسه! من آخرشم نفهمیدم چی رو معیار قرار داده بودن! پرسشهاشون تکراری بود همونی که از یه گروه میپرسیدن از گروه بعدیم میپرسیدن و اونا هم که مطمئنا شنیدن! اصلا خوب نبود ارزیابیشون! :106:

بالا