r7avan

New Member
لایک ها
57
پاسخ : دانستنی های دوره تابستان المپیاد نانو

زهرا علیدوست گفت فاطمه رضایی نیا 31 شده!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

آقای شلاگه(و همچنین آقای انصاری) حقشون اینه ک بیان دوره؛ وقتی از یه آزمون مهم پیش عقب موندن و اون همه راه تا اهواز اومدن ک المپیاد بدن واقعا غیر عادلانست ک نشه بیان..باید قبلش بهشون می گفتن! خب از استان ما فقط ما سه تاییم ک اگه قرار باشه ب گفته "----" ک فاطمه گفت باشه، آقای انصاری و شلاگه نمی تونن بیان و استان ما مطمئنا ساکت نمیشینه!

آخرین ویرایش توسط مدیر

nano77

New Member
لایک ها
22

سلام اولا من از اینکه آقای جهانفر نمیتونه بیاد خوش حال نشدم. من از این خوش حال شدم که ایشون تونستند موفقیتی بزرگتر رو بدست بیارن چراکه نصیب هر کسی نمیشه.دوما من که نگفتم ایشون نمیتونن بیان که شما از الان به فکر نفر 32ام هستید.

* viva *

New Member
لایک ها
65

آقای شلاگه(و همچنین آقای انصاری) حقشون اینه ک بیان دوره؛ وقتی از یه آزمون مهم پیش عقب موندن و اون همه راه تا اهواز اومدن ک المپیاد بدن واقعا غیر عادلانست ک نشه بیان..باید قبلش بهشون می گفتن! خب از استان ما فقط ما سه تاییم ک اگه قرار باشه ب گفته "----" ک فاطمه گفت باشه، آقای انصاری و شلاگه نمی تونن بیان و استان ما مطمئنا ساکت نمیشینه!
کاملا موافقم و امید وارم بتونن تو دوره حضور داشته باشن .

love star

Moderator
لایک ها
942

آقای شلاگه ون ۳دوره پشت هم حضور داشتن نمیتونن بیان....و اگه ایشون نیان کسی به جاشون نمیاد...
صبح زنگ زدم باشگاه و باشگاه اینو گفت....

emad7

New Member
لایک ها
6

سلام
تبریک میگم به همه دوستانی ک قبول شدن و امیدوارم حداکثر استفاده رو از دوره ببرن...
الان داشتم خاطراتو میخوندم ...تداعی اون روزا واقعا لذت بخش بود...
صرف نظر از بعضی بحث هایی که بچه ها بیان کردن بدونین این دوره قراره به بهترین لحظات زندگیتون تبدیل بشه
دور سوم و چهارم برای من پر از خاطرات فراموش نشدنی بود...
از باغ ملی گیاهشناسی تا برج میلاد و شعر سرگروهبان و کلیک کردن گروه فیلم برداری رو ما و .... تو دور سوم و بازینو و فوتسال و دور هم جمع شدنا و مانتیس و.... در دور چهارم
اینم یکی از اولین خاطراتیه که از المپ نانو دارم که براتون نوشتم...
دور سوم شب اول:
با چنتا از بچه ها رفته بودیم جلو در اقامتگاه تا هوایی بخوریم و ... (در ضمن یه سگی هم بود که شبا صداش اونجا میومد و یه بارم دم در ورودی دیدیمش...) که یکی از بچه ها گوشیش زنگ زد و چند متری از در فاصله گرفت تا گوشیشیو جواب بده...ما هم با بچه ها هماهنگ کردیم که ....و رفتیم کنارش و یکدفه سراسیمه به سمت در ورودی دویدیم و اومدیم توی ساختمون و اون بنده خدام که مونده بود چی شده !؟ و کلی ترسید بود که ما داریم از چی فرار میکنیم عین چی پشت سرمون شرو به دویدن کرد و وقتی اومد تو قلبش داشت از دهنش میوفتاد بیرون!!!و وقتیم که فهمید سرکارش گذاشتیم کلی با هم خندیدیم...:p

AlcorStar

New Member
لایک ها
73

زهرا لطفا! خواهشا! من تلاشمو می کنم ولی اون حرفت اون روز نمی دونی چه کرد با من!
!
کدوم حرفم ؟ :( ریحان ناراحت شدی؟ :(

واقعا نا عادلانه ست ! آقای شلاگه مثلا کنکوریه و هر لحظه اش براش ارزش داره ! اگه قرار بوده قبولش نکنن خب چرا از قبلش بهش نگفتن ؟ : \

آقای شلاگه ون ۳دوره پشت هم حضور داشتن نمیتونن بیان....و اگه ایشون نیان کسی به جاشون نمیاد...
صبح زنگ زدم باشگاه و باشگاه اینو گفت....
یعنی قراره دوره 29 نفره باشه؟
واااای چقد خبر های عجیب غریب میشونم ... !
اگه رضایی نیا امسال بیاد اونم میشه 3تایی و دور بعد نمیتونه بیاد !!!

shahrouzian

New Member
لایک ها
4

سلام دوستان
خیلی خوشحالم که در مرحله اول المپیاد نانو جز برگزیده ها شدین... وقتی وارد این تالار شدم فکر می کردم قراره با حجم بسیار بالایی از اطلاعات رو به رو شم ولی اطلاعات خاصی ندیدم... خیلی خوشحال می شم از اطلاعات بچه های المپیادی نهایت استفاده رو ببرم... امیدوارم سری بعد که میام اطلاعات مفید و با ارزشی بدست بیارم... خاطرات المپیاد بسیار شیرینه... ولی یادمون باشه هدف از المپیاد نانو تربیت نانوپژوهشه.ستاد می خواد تو این دوره 30 نفر پژوهشگر نانو تربیت کنه... منتظریم تا از تجربیات شما پژوهشگران جوان استفاده ببریم..موفق باشین

love star

Moderator
لایک ها
942

کدوم حرفم ؟ :( ریحان ناراحت شدی؟ :(

واقعا نا عادلانه ست ! آقای شلاگه مثلا کنکوریه و هر لحظه اش براش ارزش داره ! اگه قرار بوده قبولش نکنن خب چرا از قبلش بهش نگفتن ؟ : \

یعنی قراره دوره 29 نفره باشه؟
واااای چقد خبر های عجیب غریب میشونم ... !
اگه رضایی نیا امسال بیاد اونم میشه 3تایی و دور بعد نمیتونه بیاد !!!
آره ظاهرا!!
فاطمه رضایی نیا سال سومه یعنی؟
خب از یه نظر ناعادلانس اما از یسری جهاتم خب عادلانس...یه طرفه به قضیه نگاه نکن!

r7avan

New Member
لایک ها
57

نه سال چهارمه!
خب می گم بحث مربوط ب نیومدن و اینا رو ول کنیم:4:تا نظر قطعی باشگاه چی باشه این مهمه!
صحبت آقای شهروزیان درسته؛ بچه های دوره ی قبل تجربیاتشونو در اختیار بذارن تا یه بحث علمی هم ایجاد شه.. حالا تو تاپیک سوالات و نکات بهتره.... حتما بیاین جواب بدین دیگه!:1:

AlcorStar

New Member
لایک ها
73

آره ظاهرا!!
فاطمه رضایی نیا سال سومه یعنی؟
خب از یه نظر ناعادلانس اما از یسری جهاتم خب عادلانس...یه طرفه به قضیه نگاه نکن!
بله سومه
ناعادلانش برای اینه که این همه راه بیچاره رو کشوندن تا حوزه ای که تازه تو شهر خودشون نبوده ! رفتن و عصر برگشتن ... حدود بیش از نصفه روزشون رفته بعد تازه حالا بهش میگن نمیتونی بیای
وگرنه این که آقای شلاگه خیلی پرتجربه ست و به امید خدا امسال هم طلا میشدند که شکی نیست
یه نا عدالتی دیگه هم برای اینه
ینی چی یکی دیگه دیگه نمیتونه جایگزین بیاد ؟! وقتی که این همه آدم آرزوشو دارن

نه سال چهارمه!
خب می گم بحث مربوط ب نیومدن و اینا رو ول کنیم:4:تا نظر قطعی باشگاه چی باشه این مهمه!
صحبت آقای شهروزیان درسته؛ بچه های دوره ی قبل تجربیاتشونو در اختیار بذارن تا یه بحث علمی هم ایجاد شه.. حالا تو تاپیک سوالات و نکات بهتره.... حتما بیاین جواب بدین دیگه!:1:
انشالله بعد از کنکور ! :123:

r7avan

New Member
لایک ها
57

بله انشالله کنکوریای عزیز کنکورشونو بدن از نظراتشون بهره مند شیم...
زهرا تو ک ب من گفتی چهارمه!!!! تازه گفتی غیر حضوری گرفته!؟
بچه ها این زمانای استراحتی ک براتون درنظر گرفته بودن، باقی موند یا با برنامه های دیگه پر شد؟! (از اونا برای مطالعه استفاده می کردید دیگه؟!)

آخرین ویرایش توسط مدیر

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

----

آقای شلاگه(و همچنین آقای انصاری) حقشون اینه ک بیان دوره؛ وقتی از یه آزمون مهم پیش عقب موندن و اون همه راه تا اهواز اومدن ک المپیاد بدن واقعا غیر عادلانست ک نشه بیان..باید قبلش بهشون می گفتن! خب از استان ما فقط ما سه تاییم ک اگه قرار باشه ب گفته "----" ک فاطمه گفت باشه، آقای انصاری و شلاگه نمی تونن بیان و استان ما مطمئنا ساکت نمیشینه![/quote]

بله شما درست میگید.
اما ...
ببینید : فرض کنید امسال سال اولتونه که شرکت کردید و رتبتون نزدیک30ه. مثلا32 شده رتبه امسالتون
کلی تلاش کردید که مرحله اول قبول بشید
در کناره شما یه نفره که 3یا2ساله که داره دوره تابستان نانو شرکت میکنه

(من کاری به اقای شلاگه ندارم! دارم مثال میزنم)
خب؟
اون یه نفر وقتی بتونه 3یا2دوره المپیاد قبول بشه + مدال هم کسب کنه
سوال من اینه : آیا به همون اندازه این فرد باید برای دوره ی جدید المپیاد که مثلا امساله تلاش کنه؟منظورم همون مقداریه که اون شرکت کننده ای که امسال ساله اولشه و رتبش شده32!
یعنی این2 (شما و اون فرد)باهم برابرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه که نیستند!

بنظرتون ستاد و اساتید ستاد اینو نمیدونند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والله میدونند خوبم میدونند!
متاسفانه دانش آموز هم همکاری نمیکنه!!!!!!

کاش آقای شلاگه ایجا بودند و من3سوالم رو میپرسیدم.

آخه من چطور انتظار داشته باشم که آقای شلاگه امسال نیاد دوره که فرصتی هم برای بقیه فراهم بشه در حالی که هماهنگی بین شما ها نیست!

یادتونه؟قبل از اینکه برنامه ی درستی که ستاد نداره!
خب همینه!
نتایج بیاد من و بعضی حدس میزدیم که آقا 3یا2نفر انصراف میدن که..
کو؟چیشد؟؟؟نه بابا همش کشکه!
بنظرم خیلی بخوان انصراف بدند خیلی باشه3نفر!!

لایک ها
2,054

----

کسایی که چند سال میان دوره(یوسف به عنوان پرچمدارشون!) تنها تفاوتشون معلوماتیه که توی دوره به دست میارن که اغلبشون مربوط به کار آزمایشگاهیه،ولی توی چند تا از سوالات مطالبی که توی دوره گفته شد به حل سوالات کمک میکرد که اونها هم به لطف کیوان و بقیه بچه ها در اختیار بقیه بود...نمیخوام بگم هیچ تفاوتی نیست ولی قبولی چند سال پشت سر هم بچه ها به خاطر تلاشیه که کردن و همه منابعو کامل خوندند و نباید فکر کنیم چیزی در اختیار اونها بوده باعث این شده تنها دلیلش تلاش زیادیه که کردند که هر کس دیگه ای این کارو میکرد بدون شک قبول میشد..
من خودم سال دوم نفر39 شدم که 38 نفر رفتند دوره و هیچکسیم انصراف نداد از قضا! ولی دلیلش این بود که منابع کامل نخونده بودم که همین باعث شد سال بعد منابعو دقیق بخونم و قبول شم و اگه کسی انصراف میده هر سال دلیلش این نیست که داره حق کسی رو میخوره دلیلش لطفی هست که به بقیه میکنه...

آخرین ویرایش توسط مدیر

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

بله .البته نگفت انصراف دادن یعنی حق کسی خوردن ...بهرحال حرفتون رو قبول دارم.به نقل از خانم طاعی زاده اون حرفارو زدم

خط اول "کسی"نگفت
راستی آقای فرهاد پور شما شرکت میکنید؟

r7avan

New Member
لایک ها
57

این نوشته رو لطفا تا آخر بخونید: (همگی دوستان نانویی)

آقای فرهادپور بهتر درک می کنن بخاطر اون سالی ک 39 شدن..من پارسال 40 شدم... ولی پیش خودم یک ذره فکر نمی کنم کاش اونارو حذف می کردن...وقتی ستاد اجازه داده شرکت کنن حقشونه ک شرکت کنن و مطمئنا با توجه ب تلاشی ک کردن و اطلاعاتی ک بدست آووردن قبول شدن..حتما تلاش من در حدی نبوده ک قبول بشم..
ما ب تجربه اونها نیاز داریم...فکر می کنم طعم قبول نشدن رو خوب چشیدم و درک می کنم کسی ک با قبولی فاصله چندانی نداره چه احساسی داره ولی هرکسی هرچقدر تلاش کنه نتیجه می گیره(به اصطلاح نابرده رنج گنج میسر نمی شود:) ) و تا زمانی ک راه رو برات نبندن وظیفه تو تلاش کردنه پستلاش کن و نهایت یه چیزو بخواه...
بازم تاکید می کنم ک آقای شلاگه ب همین دلایل نخواستن شرکت کنن..بخاطر اینکه می گفتن شاید شرکت نکردن من کمکی ب قبولی بقیه بکنه...ولی با دلایل منطقی راضی شدن..

دلیل پا فشاری من بخاطر شرکت کردن همشهری هام اینه:

اگ نظرات تایید شده سایتو دیده باشید در اولین و دومین نظر، بنده ب این نکته تاکید کردم ک اسمی از اهواز برده نشه و فقط دزفول! مسئول دزفول هم پیغام داده بود در این مورد ولی تایید نشد!

بچه های دزفول یه دردی دارن ک هیچکس نفهمید. فقط اینو بگم
وقتی مسئولای استانت آزمایشگاهو استاد و حمایت حتی معنوی ک هیچ! یه سرویس در اختیارت نمیذارن بچه هارو بفرستی حوزه امتحانی اونم از یه شهر تا یه شهر..بعد ب بدترین شکل ممکن آزمون بدی(بلایی ک سال پیش و کمی امسال سر من اومد) و بعد از مدال آووردن بچه ها و خبر گرفتن از بقیه بیای بگی بله ما افتخار می کنیم ب بچه هامون! چی بگی! وقتی مسئولا بگن ما کارای مهمتر داریم این کارای مهمتر اینه تو یه جلسه 30-40 میلیون الکی خرج کنی واسه خوشی، خیرین مدرسه ساز دعوت کنی جلسه و به دلیل این مشغله ها(چقدر زیاد!!) توجهی ب بچه ها نکنی و فقط اسمشونو یدک بکشی.................حرفی ندارم! اینا فقط گفتنه. نیستید ک ببینید چه خبره! فقط نمونه گفتم........
برای همین میگم همشهری هام، دزفولی ها، باید بیان حتی اگ من نیام..
حالا بچه های دزفول (خودمو نمی گم امروز پژوهشسرا بودم دیدم بچه ها چیکار می کنن! :( ) با دستای خالی دارن تلاش می کنن بعد ب این دلیل ک چندسال رتبه آووردن نتونن دوباره شرکت کنن اعصاب آدمو خراب می کنه...
این آخرین پستی بود ک درباره ی شرکت کردن یا نکردن بچه ها صحبت کردم...

در نهایت برای همه اونهایی ک قبول نشدن آرزو می کنم سال دیگ قبول بشن به شرطی ک خوب تلاش کنن و هدفشون از قبولی یه هدف خوب باشه... :) مطمئنم همگی می تونین و لایقش هستین:)

آخرین ویرایش توسط مدیر

aphu77-G

New Member
لایک ها
85

این نوشته رو لطفا تا آخر بخونید: (همگی دوستان نانویی)

آقای فرهادپور بهتر درک می کنن بخاطر اون سالی ک 39 شدن..من پارسال 40 شدم... ولی پیش خودم یک ذره فکر نمی کنم کاش اونارو حذف می کردن...وقتی ستاد اجازه داده شرکت کنن حقشونه ک شرکت کنن و مطمئنا با توجه ب تلاشی ک کردن و اطلاعاتی ک بدست آووردن قبول شدن..حتما تلاش من در حدی نبوده ک قبول بشم..
ما ب تجربه اونها نیاز داریم...فکر می کنم طعم قبول نشدن رو خوب چشیدم و درک می کنم کسی ک با قبولی فاصله چندانی نداره چه احساسی داره ولی هرکسی هرچقدر تلاش کنه نتیجه می گیره(به اصطلاح نابرده رنج گنج میسر نمی شود:) ) و تا زمانی ک راه رو برات نبندن وظیفه تو تلاش کردنه پستلاش کن و نهایت یه چیزو بخواه...
بازم تاکید می کنم ک آقای شلاگه ب همین دلایل نخواستن شرکت کنن..بخاطر اینکه می گفتن شاید شرکت نکردن من کمکی ب قبولی بقیه بکنه...ولی با دلایل منطقی راضی شدن..

دلیل پا فشاری من بخاطر شرکت کردن همشهری هام اینه:

اگ نظرات تایید شده سایتو دیده باشید در اولین و دومین نظر، بنده ب این نکته تاکید کردم ک اسمی از اهواز برده نشه و فقط دزفول! مسئول دزفول هم پیغام داده بود در این مورد ولی تایید نشد!

بچه های دزفول یه دردی دارن ک هیچکس نفهمید. فقط اینو بگم
وقتی مسئولای استانت آزمایشگاهو استاد و حمایت حتی معنوی ک هیچ! یه سرویس در اختیارت نمیذارن بچه هارو بفرستی حوزه امتحانی اونم از یه شهر تا یه شهر..بعد ب بدترین شکل ممکن آزمون بدی(بلایی ک سال پیش و کمی امسال سر من اومد) و بعد از مدال آووردن بچه ها و خبر گرفتن از بقیه بیای بگی بله ما افتخار می کنیم ب بچه هامون! چی بگی! وقتی مسئولا بگن ما کارای مهمتر داریم این کارای مهمتر اینه تو یه جلسه 30-40 میلیون الکی خرج کنی واسه خوشی، خیرین مدرسه ساز دعوت کنی جلسه و به دلیل این مشغله ها(چقدر زیاد!!) توجهی ب بچه ها نکنی و فقط اسمشونو یدک بکشی.................حرفی ندارم! اینا فقط گفتنه. نیستید ک ببینید چه خبره! فقط نمونه گفتم........
برای همین میگم همشهری هام، دزفولی ها، باید بیان حتی اگ من نیام..
حالا بچه های دزفول (خودمو نمی گم امروز پژوهشسرا بودم دیدم بچه ها چیکار می کنن! :( ) با دستای خالی دارن تلاش می کنن بعد ب این دلیل ک چندسال رتبه آووردن نتونن دوباره شرکت کنن اعصاب آدمو خراب می کنه...
این آخرین پستی بود ک درباره ی شرکت کردن یا نکردن بچه ها صحبت کردم...

در نهایت برای همه اونهایی ک قبول نشدن آرزو می کنم سال دیگ قبول بشن به شرطی ک خوب تلاش کنن و هدفشون از قبولی یه هدف خوب باشه... :) مطمئنم همگی می تونین و لایقش هستین:)
تقر یبا درک میکنم که چی میگی!
و امیدوارم از حرفایی که زدم ناراحت نشده باشی.
الان که این حرفاتو خوندم بعضی از از حرفامو پس میگیرم.
هرجا نام بدبختی هست ناام مسئووووووولین مییدرخشد!!!!!خخخخخخخ والله بخدا:224:

بوشهر هم کم...بگذریم!
آقایون خودشون رو به در و دیوار زدند که فقط بوشهر امار بیشترین داوطلب شرکت در المپیاد نانو رو داشته باشه بقیشم خدابده برکت!
اه اصلا حالم بد میشه وقتی یادم از پژوهش سرا و عملکردش میفته:178:

بهرحال ریحانه خانم جان رسیدی تهران تمام تلاشتو بکن که دست پر برگردی و چنان تو دهنی به آقایون بزنی که...نه جدی میگما!:212:تق تق

میگم ببخشیدا!:5:
یکم فضولیم گل کرده!سوال دارم
میگم بچه ها امروز تو پزوهش سرا چکار میکردند؟

جواب بدی ممنونتم:119:

* viva *

New Member
لایک ها
65

کسایی که چند سال میان دوره(یوسف به عنوان پرچمدارشون!) تنها تفاوتشون معلوماتیه که توی دوره به دست میارن که اغلبشون مربوط به کار آزمایشگاهیه،ولی توی چند تا از سوالات مطالبی که توی دوره گفته شد به حل سوالات کمک میکرد که اونها هم به لطف کیوان و بقیه بچه ها در اختیار بقیه بود...نمیخوام بگم هیچ تفاوتی نیست ولی قبولی چند سال پشت سر هم بچه ها به خاطر تلاشیه که کردن و همه منابعو کامل خوندند و نباید فکر کنیم چیزی در اختیار اونها بوده باعث این شده تنها دلیلش تلاش زیادیه که کردند که هر کس دیگه ای این کارو میکرد بدون شک قبول میشد..
من خودم سال دوم نفر39 شدم که 38 نفر رفتند دوره و هیچکسیم انصراف نداد از قضا! ولی دلیلش این بود که منابع کامل نخونده بودم که همین باعث شد سال بعد منابعو دقیق بخونم و قبول شم و اگه کسی انصراف میده هر سال دلیلش این نیست که داره حق کسی رو میخوره دلیلش لطفی هست که به بقیه میکنه...
در اینکه حق اقای شلاگه و اقای انصاری و ... اینه که بیان دوره هیچ شکی نیست و من هم امید وارم بتونن بیان .. چون علاوه بر اینکه حقشونه , حضورشون باعث بالا رفتن سطح علمی دوره میشه و سایر بچه های دوره میتونن از اطلاعات و تجربیاتشون استفاده کنن . درسته که ایشون با انصراف دادنشون در حق سایرین لطف میکنن اما با انصراف ندادنشون هم لطف زیادی در حق بچه های دوره میکنن ؛ هدف از دوره صرفا قبولی نیست ... اموزش و یادگیری هم هست و با اخباری که در طول دو سال اخیر از دوره شنیدم , حضور اقای شلاگه قطعا به بالا رفتن سطح علمی دوره و اموزش بهتر کمک خواهد کرد .

M@rm0l@k

New Member
لایک ها
29

سلام مجدد به همه دوستان نانویی ! (چون داریم به ماه رمضان نزدیک میشیم این نان و... خطرناک میشه و باید کمتر ازش استفاده کنم !)
طبق قولی که داده بودم امروز دوم تیرماه اومدم که برنامه کاریم رو بگم . توی چند روز گذشته کل فایل های به جا مونده ! از دو دوره گذشته المپیاد رو جمع آوری و مرتب کردم که در چند دسته زیر دسته بندی شدن .

1- فایل های آموزشی آنالیزها (صوت + متن + پاورپوینت ها) .
2- جزوه های سال های قبل .
3- فایل های ارائه و دفاع علمی .
4- فایل های گزارش کار آزمایشگاه .
5- نمونه خروجی های آنالیزها ( برای آشنایی و بحث در موردشون) .
6- فایل های مجمومه مقالات مرتب شده سایت آموزش نانو .
7- آموزش های شبیه سازی به طور کامل ( صوت + پاورپوینت + نرم افزار ها + ...).
8- فایل های متفرقه و خاطره دار (مثل دست نوشته های بچه ها تو آزمایشگاه).
9- عکس های یادگاری (البته با فیلترینگ چندتاشو می زارم براتون)
10- فایل های تخصصی تر که اگه بچه های خوبی باشین براتون می زارم ( مثل نرم افزار Xpert و کمی آموزشش + فایل های آموزش پیشرفته آنالیز دانشگاه مدرس )

ان شا الله به مرور زمان و طبق یه برنامه مرتب که تا چند روز آینده اعلام می کنم اینها رو در دسترس همه قرار می دم که استفاده کنیم و در موردشون بحث بشه .
نکته ای که هست و بچه های سال قبل هم می دونن ابنه که من برای مرتب شدن فایل اون ها رو تو وبلاگم منتشر می کنم که هم الان قابل استفاده باشن و هم اگه در آینده به درد خورد سریع قابل رجوع باشه .
نکته بعدی که باید اشاره کنم اینه که مطالعه نانویی من از دوره سال قبل تا الان تقریبا صفر بوده به غیر از حوزه شبیه سازی اونم بیشتر با نرم افزار لمپس ممکنه نتونم سوال جواب بدم پس از همین الان به خاطر گفتن نمی دونم های آینده ام عذر خواهی می کنم . البته خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم .
در پایان هم بعد این پست منتظر نظراتتون برای برنامه ریزی کارا و بحثامون هستم .
موفق باشین و فعلا .

لایک ها
23

شماها دقیقا چه منابعی رو خوندیدن تا قبول شدین؟ منابع اعلام شده واقعا کافی هستن؟ من توقع منابع گسترده تری رو داشتم!!!:71:

* viva *

New Member
لایک ها
65

شماها دقیقا چه منابعی رو خوندیدن تا قبول شدین؟ منابع اعلام شده واقعا کافی هستن؟ من توقع منابع گسترده تری رو داشتم!!!:71:
پیشنهاد میکنم برای افزایش شانس قبولیتون رو ازمون ازمایشی های هر دوره وقت کافی بزارین . از منابع اصلی کتاب نانو مقالات و مباحث عمومی برای مرحله ی اول منابع مناسبی هستن و اگر در نهایت وقت کافی داشتین میتونین مقالات ستاد رو هم مطالعه کنین ... برای نمونه سوالات هم علاوه بر ازمون های ازمایشی و ال
مپیاد های دوره ی قبل کتاب 101 پرسش و کتاب نمونه پرسش های علوم و فناوری نانو کتب مناسبی هستن . ( اگر فرصت بود بعضی از سوالات ازمون های ملی نانو هم میتونن کمک خوبی باشن )
در مورد کافی بودن منابع ... قطعا سوالات المپیاد با سر فصل های منابع همخونی دارن اما برای حل بعضی از سوالات کمی تحلیل لازمه و سوالات درست خط منابع نیستن .. یکی از مهم ترین مسئله ها برای جواب دادن به سوالات اینه که بتونین گزینه ی" درست تر" رو از گزینه ی "درست" تشخیص بدین و این مشکل خیلی از بچه ها از جمله خود من بوده .
در مورد اینکه توقع منابع گسترده تری رو داشتین ... خب با توجه به اینکه المپیاد نانو فقط 5 ساله که برگزار شده و قدمتش به پای المپیاد های دیگه ( از جمله فیزیک و ریاضی و...) نمیرسه قطعا منابعش محدود تر از سایر المپیاداست ... هر چند بچه ها معمولا برای دقیق خوندن همین منابع هم زمان کم میارن .
موفق باشید .

بالا