فهیمه H

New Member
لایک ها
45
سلام به بچه های کنکور 93.
6 ماه از زمانی ک کنکور دادیم میگذره.
بچه ها با چه رتبه هایی و در چه رشته هایی قبول شدید؟
من رشتم ریاضی بود و مهندسی معماری دانشگاه شریعتی تهران قبول شدم.زیر گروه یکمم 1800 بود.

only physics

New Member
لایک ها
2,386
پاسخ : دانشجویان کنکور 93

خیلی با تاخیر این تاپیک رو زدید . فکر میکنم خیلی از بچه ها الان درگیر درس و دانشگاه شدن !

من زهره تاج آبادی ، 59 منطقه 2 و 112 کشوری تو رشته ی علوم تجربی .

الانم به لطف خدا دارم پزشکی شهیدبهشتی تهران درس میخونم .

با اجازه من چند نفر دیگه رو هم که یادمه میگم اینجا (!)

آقای محمد فرهادپور ، رتبه ی حدود 300 رشته ی ریاضی شدن و الان دانشجوی رشته ی مواد دانشگاه صنعتی شریف هستن خدا رو شکر.

آقای choomba ( گفتم شاید دوست نداشته باشن اسم و فامیل شون رو بگم !) فکر میکنم حدودا رتبه 120 منطقه 1 شدن و دانشجوی ترم 2 پزشکی

شهیدبهشتی هستن .

آقای کیا ایراندوست رتبه 22 منطقه 2 شدن و پزشکی تهران درس میخونن.

خانم نیلگون اگه اشتباه نکنم فیزیوتراپی خرم آباد هستن .

آقای ایمان حسین نژاد هم رتبه 36 منطقه 2 شدن و همکلاسی آقای ایراندوست هستن الان .

همین ها تو ذهنم بود .

ان شاء الله موفق باشید.

فهیمه H

New Member
لایک ها
45
پاسخ : دانشجویان کنکور 93

دانشگاه شریعتی در دهه ی ۶۰ احداث شده و دانشگاه اول بچه های فنی هست.البته این دانشگاه تا قبل از سال ۹۰ دانشکده بوده و در حال حاضر از رشته ریاضی در ۴ رشته حسابداری.برق الترونیک ‌.معماری و نرم افزار دانشجو میگیره.لازم به ذکره ک در رشته حسابداری از بچه های انسانی و تجربی هم دانشجو میگیره.در دفتر چه کنکور همچنان نامش دانشکده ذکر میشه.
لازم دونستم این اطلاعات رو بدم.چرا ک به عنوان یک دانشگاه دولتی تهران ناشناخته هست و کمتر کسی اون رو میشناسه.البته با توجه به افزایش متقاضیان معماری و کاهش ظرفیت دانشگاه های دولتی رتبه های هر سال نسبت به پارسال کمتر میشه.مثلا امسال ی چیزی حدود ۱۵۰۰ تا کاهش رتبه در ورودی های امسال نسبت به پارسال داشته‌. به علاوه ظرفیت پذیرش هم نصف شده. در کل در رشته معماری برای خودش صاحب نامی شده.و قبولی های ارشد این دانشگاه گواه این ادعا است البته در رشته الکترونیک هم افرادی بودن ک به مدارج خوبی دست پیدا کردن.در ضمن استاداش هم با دانشگاه تهران و شهید بهشتی مشترکه.
امید وارم اطلاعاتم کافی بوده باشه.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

دانشگاه شریعتی در دهه ی ۶۰ احداث شده و دانشگاه اول بچه های فنی هست.البته این دانشگاه تا قبل از سال ۹۰ دانشکده بوده و در حال حاضر از رشته ریاضی در ۴ رشته حسابداری.برق الترونیک ‌.معماری و نرم افزار دانشجو میگیره.لازم به ذکره ک در رشته حسابداری از بچه های انسانی و تجربی هم دانشجو میگیره.در دفتر چه کنکور همچنان نامش دانشکده ذکر میشه.
لازم دونستم این اطلاعات رو بدم.چرا ک به عنوان یک دانشگاه دولتی تهران ناشناخته هست و کمتر کسی اون رو میشناسه.البته با توجه به افزایش متقاضیان معماری و کاهش ظرفیت دانشگاه های دولتی رتبه های هر سال نسبت به پارسال کمتر میشه.مثلا امسال ی چیزی حدود ۱۵۰۰ تا کاهش رتبه در ورودی های امسال نسبت به پارسال داشته‌. به علاوه ظرفیت پذیرش هم نصف شده. در کل در رشته معماری برای خودش صاحب نامی شده.و قبولی های ارشد این دانشگاه گواه این ادعا است البته در رشته الکترونیک هم افرادی بودن ک به مدارج خوبی دست پیدا کردن.در ضمن استاداش هم با دانشگاه تهران و شهید بهشتی مشترکه.
امید وارم اطلاعاتم کافی بوده باشه.

بالا