*****درآمدی بر المپیاد و شخصیت المپیادی ( به همراه نقد و بررسی) - صاحب نظرا نظر بدن*****

paldos

New Member
لایک ها
1
اخه چه جوری نریم سر کلاس عمومی مگه میذارن نریم واسمون کلاس فوق برنامه هم گذاشتن خیلی جرئت بکنیم فوق هارو نمیریم

mohammad_72

New Member
لایک ها
5
اگه واسه المپياد مي‌خونين با مدير صحبت كردن ممكنه به درد بخوره!

farid_frd

New Member
لایک ها
11
یه سوال که شاید مربوط به این تاپیک نشه :
مدال های نقره و برنز چند درصد تو کنکور تاثیر داره ؟

fahimeh72

New Member
لایک ها
0
فکر کنم 15% شایدم بیشتر
میتونین از سایت باشگاه ببینین مثل اینکه بعد از انتخاب رشته یه فرمی هست که اونو پر میکنن و رشته های اولویت دارشونو می نویسن شایدم اشتباه کرده باشم!

Goharshady

New Member
لایک ها
166
paldos گفت
اخه چه جوری نریم سر کلاس عمومی مگه میذارن نریم واسمون کلاس فوق برنامه هم گذاشتن خیلی جرئت بکنیم فوق هارو نمیریم
اگه مدرستون مجموعه ای از انسان نماهای گیر نباشد می توانید این کار را بکنید
در غیر اینصورت می توانید غیرحضوری درس بخوانید (پیشنهاد می کنم این کارو نکنید)
بقیه عزیزان توجه کنند: من با تکواژ شماری مشکلی ندارم ، مشکل اصلی شمردن واژه هاست مخصوصا وقتی یک کسره رو به تنهایی به واژه حساب می کنن. به نظر من واقعا کار بی معنی و مزخرفیه

mohammad2009

New Member
لایک ها
1
15 % سهمیه اونم تو انتخاب رشته نه تو رتبه کنکور
اینم بگم که سر کلاس نرین مثلا مدیر مدرسه چیکار میخواد بکنه؟
نمره انضباط کن کنه؟ گور بابای نمره انضباط

mohammad_72

New Member
لایک ها
5
طوري نوشتي انگار شمردن تكواژ مزخرف نيست! من حتي اگه از شمردن واژه و تكواژ متنفر نبودم بعد امتحاني كه دو سه ماه پيش دبيرمون از ما گرفت متنفر شدم!
فكر كن 20 تا سؤال تستي همه‌شون شمردن اينجور چيزا ! چرا ؟ چون سالي يكي دو تا سؤال اينجوري مياد !!!

mohammad2009

New Member
لایک ها
1
البته بستگی به مدرسه داره اگه تو مدرستون 2،3 نفر المپیاد بخونن میشه راحت اجازه گرفت ولی اگه زیاد باشن چون نظم مدرسه بهم میخوره اجازه نمیدن

AJ94

New Member
لایک ها
11
دیگه چیزی تا مرحله ی 1 نمونده، برای مرحله ی 2 قول میدم به خودم که سر هیچ کلاس عمومی و حتی هندسه و جبر نرم.
در مورد سهمیه باید بگم که الان کسی که نقره یا برنز بگیره یه راحتی رتبه ی 2 یا 3 رقمی میاره، بدون اینکه سوال تکواژ شماری و اراجیف را بزنه.
راستی بچه هندسه 2 یکم چرت نیست؟

AJ94

New Member
لایک ها
11
یک خورده بیش از یکم
به نظر شما درس های تخصصی باید در چه سطح باشن؟

paldos

New Member
لایک ها
1
najafi2020 گفت
منم موافق هستم مدیر هیچ کاری نمی تونه بکنه البته مدیر که خوبه معلم ها رعایت نمی کنن.

مدیر هیچ کاری نمی تونه بکنه؟ یه بار که امتحان حسابان داشتیم زنگ دوم زنگ اول هم دین وزندگی من سر کلاس دین وزندگی نرفتم حسابان بخونم معلم دین وزندگیمون بعداز این که زنگ خورد منو تو سالن دید منو صدا کرد دفتر زنگ زدن بابام اومد مدرسه ازم تعهدهم گرفت شما ها چی فکر کردین؟!!!!!!!!!!

لایک ها
7
تو شهر ما فقط تو دوسه مدرسه این امکان هست که واسه المپیاد بخونی در رفتن از سر کلاس هم به مدیرا ربط داره!البته مدیرا هوای المپیادیارو بدجور دارن!معلمای عمومی اجازه میدادن از سر کلاساشون پاشیم بریم المپیاد بخونیم چون چاره نداشتن!!! گاهی هم ممکن بود پشت سرمون یه چیزایی بگن!! اما امان از بعضی معلمای اختصاصی!! گرچه ما هم نمیخواستیم از کلاسشون جیم شیم!!!

بالا