درخواست برنامه ريزى از قبول شدگان مرحله ٢ و ٣ المپياد كامپيوتر

nima tn

New Member
لایک ها
25
سلام . اين تاپيكو به تقليد رياضى ها برا كامپيوتر زدم ... اميدوارم تاپيك بگيره

اما اگه رياضى ها قبزل نكنن جمع ميكنيم ....!!!!!

graph

New Member
لایک ها
75
پاسخ : درخواست برنامه ريزى از قبول شدگان مرحله ٢ و ٣ المپياد كامپيوتر

نیما جون اونایی که برات فرستادم برنامه یکی از بهترین و خفن ترین معلمای کامپیوتر بود (که خواستی اسمشو بهت شخصی می گم) ولی همون طور که گفتم این تابستون فقط فقط ترکیبیات بخون باور کن این بهتره و گفتم برنامه ساعتی رو هم خودت بچین چون هیچ کس غیر خودت مثل خودت خودتو نمی شناسه (چقد خودت گفتم!!!!!) من که امسال مرحله 2 قبول نشدم ولی به هر این کمکی بود که از دستم بر می اومد چون بعیده کسی این جا جوابتو بده!!

nima tn

New Member
لایک ها
25

دستتون درد نكنه
بعد يه سوال : اون ماله تابستون بود ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
268

اگه سال دوم هستید بهترین کار در تابستون خوندن کتاب زرد علیپور (به جز قسمت گرافی) + اصول فنون (تا فصل 4) + کتاب آشنایی با گراف های فولادی (کامل). هر چند وقت یک بار هم اگر خسته شدید یکی دو تا سوال پروجکت بزنید ولی فعلن برنامه نویسی را پیشنهاد نمی کنم. برای پاییز و زمستون قسمت‌های ناوردایی و لانه و استقرای کتاب استراتژی های حل مسأله + حل دوره‌های مرحله 1 + فصل 1 و 2.1 گراف وست رو پیشنهاد می‌کنم. در این حین هفته‌ای 3 - 4 تا پروچکت هم بزنید. برای فروردین و اردیبهشت حل دوره‌های مرحله 2 + قسمت های فرین (اکسترمال) و بازی های استراتژی ها + فصل 2.2 و 2.3 و 2.4 رو پیشنهاد می کنم. برای بعد مرحله 2 برنامه فرق میکنه (اگه قبول میشید یا نمیشید.(

برای سال سوم ها هم پیشنهاد می‌کنم در تابستون 60% ترکیبیات و گراف و 40 درصد برنامه نویسی و الگوریتم کار کنید. برای تابستون و پاییز این درصد رو 50-50 کنید. ترکیبیات رو از کتاب‌ شوروی و سوالات روسیه و لنینگراد حل کنن و برنامه نویسی رو هم از سایت های اس جی یو یوساکو حل کنید و از سایت کدفورسز کانتست بدید.

بالا