Nilo0ofar گفت
بابا این با شیمی قاطیه!!:دی!!حرص نخور!!
می شد 2.
چیییییییییییییییییییییی ؟؟؟؟؟
این شیمی قاطیه ؟ نه بابا اسن تاپیک برای فیزیکه اگه شیمی قاطی باشه واقعاً خوشحال میشم ، ولی 60% ام میشد این امتحان رو زد ... خودم اگر دقت می کردم سر پاسخ کوتاها 47% میشد (اگر سوال یک رو کامل درست می خوندم و 39 نمی زدم و آخری رو 32 می زدم راستی راهشم فهمیدم بی دقتی کردم سر 7 ، شما هم احتمالاً برای این که تو صورت سوال حرفی از طول زده نشده بود طول رو ثابت گرفتی نه ؟؟؟؟ نباید این کارو می کردی ، همون L تو فرمول ها می موند آخرش در میومد L یکی دو برابر L اونیکی و اینا بعد میشد 32 ....)
اشتباه می کنی اینا 70-80% ایا هم ماله فیزیک اند ، تاپیک ماله فیزیکههههههههه
"www.irysc.com صفحه اول انجمن -> المپیادهای سال 88 - 87 -> بیست و دومین المپیاد فیزیک"
برای اون سوال ه بابا به خدا نوشته قبل از بر خورد با زمین بار دوم که می خوره به دیوار مکانش کجاست ؟ چسبیده به زمین و دیوار !!! نباید حساب شه ، .... 1 میشه !!
از شعاع توپ هم صرف نظر شده تازه ، شکل رو نگاه کنی فقط خط کشیده ! اما توی صورت سوال حرفی از نیروی پس کشی هوا که صرف نظر شه نزده ! کشسان گفته ولی ربطی به هوا نداره !
من نمی دونم پارسال اینا بعضی سوال های پاسخ کوتاه رو جوابش این طوری بود که مثلا 23 الی 24 اینم باید اون جوری شه یا یک بشه من نمی دونم
(راستی از معلم المپیاده پارسالم پرسیدم گفت 20% کفه ، بهش گفتم امسال آسون بودا گفت 20 ه ... ! خودش برنز یا نقره داره)