سلام...
بسیار متشکریم از بیانات نماینده ی محترم گرگان
خانوم پری ناز(دقت کنید دقیقا همینه
ari-e_naz..این قابل قبوله
)
در مورد گام اول توصیه من به شهرستانیا اینه که ثبت نام کنن و دلیل دارم...ممکنه دبیرای خوبی نداشته بودن و خوب نخوندن(نه اینکه ما خوندیما!
)
در مورد برنامه ی طی سال...
به طور کلی پلان اصلی یی که من میگم اینه:
تابستون کل پایه باید یه بار مرور شه با تست+فول شدن قواعد و کل عربی+واسه کسایی که مدرسه نمیرن واسه کلاسای پیش یک سری از دروس پیش 1.
از مهر تا اسفند اگه شد تموم کردن تمام درسای پیش.
بعد عید فقط مرور و جمع بندی...(کسایی رو میشناسم که از اردوی عیدمون داره جامع میزنن!و کسی هم که از 25 فروردین لای اختصاصیم باز نکرده!رتبه هاشم عالین...هر 3 سنجش دو رقمی شدن!و الانم توی زدن کنکورای سالای قبل درصدای اختصاصیشون بالای 80 هست)...
این نظر من بود....
مورد بعدی اینکه همه چیز رو واسه ایده ال ترین و بهترین بخونید...به کم قانع نباشید...تو درس خوندن حریص باشید و با عشق درس بخونید...یعنی به قول معلم دیفمون درس رو حفظ نکنید باهاش حال کنید...دقیقا این رو باور دارم
اما یه سری بحث کلی در مورد خود درس خوندن!
آقا بریزید بیرون المپیاد رو(کسای که نشدن)...تموم شده رفته.شما چیزی از دست ندادین چون:
1.درسی رو که خیلی دوسش داشتین خوندین(یکی از بچه های سایت کل سولومنز و استوگ وست رو خونده...یعنی عملا ترم 1 شیمی محض)
2.ثانیا شما یه تجربه ی خوب واسه درس خوندن پیدا کردین.
3.خیلی بار علمیتون تو همون زمینه بالا رفته...
مورد بعدی اینکه بدونید شما اشرف مخلوقاتید...کسایی که خدا بعد آفرینششون به خودش گفت دمم گرم چی ساختم!(و سخّر لکم ما فی السماوات و الارض:همه چیز برای بهره مندی انسان رام شده)پس کافیه یه اراده ی محکم داشته باشین!!!مطمئن باشید اگه بخواید همتون رتبه های 1 رقمی خواهید شد.!
تو این راه موفق تر کسیه که بعد هر خوردن زمین دوباره پاشه...اگه یه قدم دیگه رفت بازم افتاد بازم پاشه اگه 10 قدمم رفت افتاد بازم....
شرط تمایز آدما توی این راه تلاششون برای همین بلند شدناس...
تاکید میکنم بر خلاصه نویسی از الان...(هر چند واسه خودمو پیچوندن
الان عین ... تو گلم)
در ضمن پریناز راس میگه...دل خوشی اولین رمز موفقیته...اول باید شاد باشید تا به موفقیت برسید...
در ضمن یکی از این جملات روانشناسی از خودم در آوردم:
""هر چیز انسان را از او بگیرند اراده ی او صلب نا شدنی است""
توضیحات تکمیلی تر در ادامه...
راه تو را میخواند... بزن صافش کن!
بعد کنکور در خدمتیم....
شرمنده خیلی حرف زدم...
به شدت ملتمسین دعا...
یا علی
یا حق