پاسخ : دلنوشته ها
سلام سعیده جان!
امشب موقع خوندن جوشن کبیر وقتی به جمله ی "یا من هو لیس بظلام للعبید"(ای آنکه او نیست ستمکار بر بندگان) رسیدم، ناخودآگاه یاد تو افتادم!
آخه پست هات رو کم و بیش خونده بودم!
به دلم افتاد حرفامو بهت بگم!
وقتی سال اول دبیرستان بودم، خیلی مشکل داشتم. اینقدری که اگه برات تعریف کنم گریه ات میگیره. یه دختر 14 ساله که هرشب آرزوی مرگ میکرد.
عمده مشکلات من مربوط به مدرسه بود. من حتی از تک تک آجرهای مدرسه نفرت داشتم.
صبح وقتی از خونه میومدم بیرون، آسمون خیلی قشنگ بود. تو راه مدرسه هم یه عالمه درخت بودن که هرکدوم یه عالمه گنجشک داشت و تو باغچه مدرسه دو تا بوته یاس بزرگ، همین طور تک و توک گل های زرد و سفید و قرمز و نارنجی!
من از همه اینا لذت میبردم! اینا زندگیمو زیبا میکرد!
حین اینکه از مشکلاتم متنفر بودم، خدا رو بخاطر این نعمت ها شکر میکردم.
نعمت ها خدا بی شماره، اما مشکلات ما... نهایتش دیگه 100 تا! نه؟ 1000 تا! بیشتر از این میشه؟ خب بشمر! بالاخره شمارشت تموم میشه.
چرا اینطوری به قضیه نگاه نمیکنی که خدا خیلی دوستت داره و دوست داره صداش کنی.
تا حالا مثل خودش صداش کردی؟
از خودش کمک بخواه. اگه اون نتونه کمکت کنه، ما هم هرچی پست بذاریم فرجی نمیشه!
سلام سعیده جان!
امشب موقع خوندن جوشن کبیر وقتی به جمله ی "یا من هو لیس بظلام للعبید"(ای آنکه او نیست ستمکار بر بندگان) رسیدم، ناخودآگاه یاد تو افتادم!
آخه پست هات رو کم و بیش خونده بودم!
به دلم افتاد حرفامو بهت بگم!
وقتی سال اول دبیرستان بودم، خیلی مشکل داشتم. اینقدری که اگه برات تعریف کنم گریه ات میگیره. یه دختر 14 ساله که هرشب آرزوی مرگ میکرد.
عمده مشکلات من مربوط به مدرسه بود. من حتی از تک تک آجرهای مدرسه نفرت داشتم.
صبح وقتی از خونه میومدم بیرون، آسمون خیلی قشنگ بود. تو راه مدرسه هم یه عالمه درخت بودن که هرکدوم یه عالمه گنجشک داشت و تو باغچه مدرسه دو تا بوته یاس بزرگ، همین طور تک و توک گل های زرد و سفید و قرمز و نارنجی!
من از همه اینا لذت میبردم! اینا زندگیمو زیبا میکرد!
حین اینکه از مشکلاتم متنفر بودم، خدا رو بخاطر این نعمت ها شکر میکردم.
نعمت ها خدا بی شماره، اما مشکلات ما... نهایتش دیگه 100 تا! نه؟ 1000 تا! بیشتر از این میشه؟ خب بشمر! بالاخره شمارشت تموم میشه.
چرا اینطوری به قضیه نگاه نمیکنی که خدا خیلی دوستت داره و دوست داره صداش کنی.
تا حالا مثل خودش صداش کردی؟
از خودش کمک بخواه. اگه اون نتونه کمکت کنه، ما هم هرچی پست بذاریم فرجی نمیشه!