parinaz

New Member
لایک ها
2
سلام به دوستان کنکوری!
چطورین؟ بالاخره این کنکور هم اومدو رفتش!برای من که خیلی تجربه ی بدی بود تلخ! احساس میکنم از قبل پیش بینی شده بود و اصلا کنترلش دست من نبود. از کنکوره ما که 5 روز گذشته و من کاری نکردم! حتی مرتب کردن اتاق خویشتن!

کارایی که میشه تا اعلام نتایج کردو بیایم اینجا بنویسیم شاید به درد کسی همچون من خورد! واقعا نمیدونم چه کنم! یکی از درصدای فوق العاده ام که والدین 5 روزه شدیدا عصبانی ان و میخوان اسم منو از شناسنامه شون پاک کنن یکی هم عدم وجود انگیزه برای حرکت دوباره! قبلا (قبل از کنکور) این سایت و چند جای دیگه برام فوق العاده بود! به جا درس میومدم اینجا! اما الان اصلا! هیچی!

قبلا میگفتم بعد کنکور! رانندگی و برنامه نویسیو کلاس زبانو پیاده رویو .............. اما اصلا حوصله هیچ کودوم اینارو ندارم حتی فیلم دیدن! شما چه میکنین؟ چه خبرا؟ هوا چطوره؟ اینجا که از آسمون آتیش میباره!

afshin

New Member
لایک ها
71
من میرم کلاس kick boxing

kavosh

New Member
لایک ها
75
رمان بخونین! و زبان!

لایک ها
1
من فعلا دارم Assassin's Creed II میزنم. روزی 5ساعت! چون من قبل از کنکور خوره ی بازی بودم الان دارم یه سال عطشم رو برطرف می کنم!!!

در ضمن احساس می کنم زندگیم از کپک مخاطی هم بیهوده تر شده!!! چون یا بازی می کنم یا می خوابم یا می خورم!!!

kavosh

New Member
لایک ها
75
موسیقی هم یادتون نره!
محمد رضا و همایون شجریان / شهرام ناظری / علیرضا قربانی / سالار عقیلی ( مخصوصا آلبوم مایه‌ی نازش! )

bihamta

New Member
لایک ها
345
نظری ندارم!!!

hmggi

New Member
لایک ها
0
منم که الگوی ساده ای دارم: خواب... فیلم... خواب... فیلم... و...

mahsa-f

New Member
لایک ها
36
زياد تنها نباشيد بيشتر وقتتون رو با دوستاتون باشيد كه كمتر به كنكور فكر كنيد

بابا هر خل و چل بازي ايي كه ميخواييد در بياريد سال ديگه پرستيژ دانشجويي دست و بالتون رو ميبنده ها!!!

zhrs

New Member
لایک ها
0
سلام بر همه...من نبودم!!!!دیدین؟...ندیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ... یعنی هیچکی نفهمید من نیستم؟؟؟؟...خوب حالا که اومدم...رفته بودم دریا!!!!جاتون خالی...شکل دلقک شدم...صورت سوخته دماغ قرمز....
من مسافرت رفتم...رمان می خونم روزی یه صفحه
چون بهم فشار میاد...آخر هفته ام کوه...پری ناز اگه دوست داری بیا
کلا خوش می گذره...الانم کتفم تقریبا در رفته...وکلی به این بهانه واسه کنکور گریه کردم...چی فکر می کردیم چی شد....باور کنید می خواستم امروز تو عمق 20 متری دریا خودمو غرق کنم...هم شرایطش بود هم انگیزش اما راستش دلم به حال جوونیم سوخت....
وبلاگمم ان شالله از فردا راه میندازم...سرم گرم می شه...
از این نوشته ها درس گرفته و سر خودتونو گرم کنید

خوش باشید

baran20

New Member
لایک ها
0
zhrs گفت
سلام بر همه...من نبودم!!!!دیدین؟...ندیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ... یعنی هیچکی نفهمید من نیستم؟؟؟؟...خوب حالا که اومدم...رفته بودم دریا!!!!جاتون خالی...شکل دلقک شدم...صورت سوخته دماغ قرمز....
من مسافرت رفتم...رمان می خونم روزی یه صفحه
چون بهم فشار میاد...آخر هفته ام کوه...پری ناز اگه دوست داری بیا
کلا خوش می گذره...الانم کتفم تقریبا در رفته...وکلی به این بهانه واسه کنکور گریه کردم...چی فکر می کردیم چی شد....باور کنید می خواستم امروز تو عمق 20 متری دریا خودمو غرق کنم...هم شرایطش بود هم انگیزش اما راستش دلم به حال جوونیم سوخت....
وبلاگمم ان شالله از فردا راه میندازم...سرم گرم می شه...
از این نوشته ها درس گرفته و سر خودتونو گرم کنید

خوش باشید

خیلی بهت فشار میاد

parinaz

New Member
لایک ها
2
یه خورده حرکت کردم به دنباله کلاس free discussion همه موسسه ها کلاساشون شروع شده بودن و زبان آموز جدید نمیپذیرفتن!
این کوه هم بابام قبل کنکورم میگفتش هر جمعه میریم کوه اما!
فعلا که عصبانی ان! برنامه ی زندگیم این شده : خواب.........خوردن...نت......خواب...

navid_hacker

New Member
لایک ها
46
من فعلا دارم Assassin's Creed II میزنم
بازی فوق العاده قشنگیه...
من که فعلا کامپیوتر رو با لپ تاپ شبکه کردیم می گیریم دو نفری crysis شبکه بازی می کنیم خیلی حال می ده....

من که حوصله فیلم ندارم...الان کلی dvd خونمون دارم حوصله دیدن ندارم ، آخه فیلما همه از رو پردن کیفیتشون مثل گرامافون میمونه مخصوصا پرنسس آف پرشیا....

حوصلم هم نمیاد برم واسه گواهینامه.....

bihamta

New Member
لایک ها
345
من باید برم گواهیم رو با فرم نظام وظیفم رو ببرم اداره مهر کنن حال ندارم...
تا اشتغال به تحصیلم نباشه نمیشه رفت واسه گواهی نامه!!!
الگوی رفتاری من
:
خواب-صبحانه-کامپیوتر-فحش دادن به سازمان سنجش-فحش دادن به خودم-خوردن-خوابیدن-تلفن-تغییر فاز از شادی به دپرسی مطلق-

nassim

New Member
لایک ها
10
کنکور هم کنکور دانشگاه آزاد ! آدم کیف میکنه واسه خودش!
اگه حالتون بد شد، یه سری کنکور آزاد بزنید!

parinaz

New Member
لایک ها
2
به به میبینم که فردا آزاد داریم! خب امیدوارم همه چی یادم باشه

arshia7192

New Member
لایک ها
0
تبدیل شده به فارسی توسط مشاور تالار:

من که دارم یه هفته ی تکراری رو میگذرونم ، صبح تا 12 خواب ، بعدش حموم بعدش ناهار بعدش
نت ، بعدم باشگاههای بسکت و بدن سازی شباهم فوتبال و تا ساعت 4 صبح پای ماهواره
بعدم روز از نو روزی از نو
حسابی بیکار شدیم هممون

[hr:fe716afa93]
تذکر: تایپ به زبان انگلیسی خلاف قوانین سایت و تالار گفتمان است. مشاور تالار

irangirl

New Member
لایک ها
5
ساعت 7 بايد بيدار شم برم زبان تا حالا هم خدا را شكر يه جايي جور شده بريم مهموني بعد از اينم خدا بزرگه در ضمن بايد اين وزني را كه توي كنكور اضافه كردم كم كنم اين يكي خداييش از بقيه سخت تره به كنكورم اصلا فكر نمي كنم گنديه كه زدم

parinaz

New Member
لایک ها
2
منم دارم امروز میرم عروسی! \:d/
3 روزه شروع کردم به پاکسازی اتاقم از کتاب تستو آزمونای قلمچیو برنامه های اجرا نشده و ........ تموم نمیشه که! آدم گریه اش میگیره اینارو میبینه!
4 شنبه هم باید میرفتم ثبت نام تعیین سطح زبان! متاسفانه یادم رفت!! و مجبورم خودم بشینم یه فکری به حالش بکنم!

parinaz

New Member
لایک ها
2
بچه ها من امروز یه پازل شروع کردم! 500 تیکه اس!!!!

بالا