دو سؤال ظاهرا ساده اما بحث برانگیز...

Sevil Ay

New Member
لایک ها
6
پاسخ : دو سؤال ظاهرا ساده اما بحث برانگیز...

بله همون طور که شما هم گفتین بچه ها همه افتادن تو خط بیشتر کتاب خوندن و کتابای پیشرفته خوندن و معادله ها و فرمول های پیچیده رو حفظ کردن...و همین یه اعتماد به نفس کاذب هم توشون ایجاد می کنه و احساس می کنن دیگه آلبرت انیشتین هستن...حالا اگه یه سؤال خیلی بدیهی و ساده از مفاهیم پایه ازشون بپرسی می مونن...البته منم اون زمانایی که برا المپیاد می خوندم جزو همین جور آدما بودم...ولی چند وقتی هست که تصمیم گرفتم فیزیکو واقعا درک کنم....و برا هر سوال ظاهرا ساده سعی کنم هرچه قدر می تونم جواب پیدا کنم...اونم نه از فرمولای پیچیده بلکه از پایه ای و ساده ترین فرمول ها...می خوام لذت پیدا کردن راه حل های ساده رو برا مسائل ظاهرا پیچیده بچشم...می خوام خودمو جای دانشمندای زمان گالیله بگزارم و با امکانات محدود زمان اونا دنبال جواب برا سوالات مختلف بگردم...اینجوریه که می تونم لذت فهمیدن واقعی فیزیکو بچشم...
در پایان از همه ی دوستان خوبی که تو این بحث شرکت کردن و نظراتشونو نوشتن تشکر می کنم

البته باید بگم هنوز برا سؤآل اولیه راه حل جالبی پیدا نشده ...کسی ایده ای نداره؟

Magnetic

New Member
لایک ها
550

برای سوال اول فکر می کنم اندازه گیری با کولیس یا ریزسنج فکر بدی نباشه.
البته با خط کش اگه بخوایم این کار رو انجام بدیم همون طوری که خودتون گفتین درصد خطاش بالاست.
یه راه دیگه هم که هست اینه که با میکروسکوپ های الکترونی ببینیم که قطر هر کاغذ از چند اتم تشکیل شده بعد بیایم با استفاده از شعاع اتمی و...قطر دقیق کاغذ رو حساب کنیم.
این طوری دیگه اتم های هوا رو شمارش نمی کنیم و درصد خطامون به شدت میاد پایین.

البته باید بگم هنوز برا سؤآل اولیه راه حل جالبی پیدا نشده ...کسی ایده ای نداره؟
مشکل راه بالایی چیه؟

Sevil Ay

New Member
لایک ها
6

مشکل راه بالایی چیه؟
سلام دوست عزیز.مشکل راه بالایی اینه که اگه قرار باشه از میکروسکوپ الکترونی استفاده کنیم دیگه راهمون ساده نیست...من می خوام با ساده ترین امکانات این کار صورت بگیره":5:

بالا