- لایک ها
- 166
amir-tavakoli گفت
منبع علمی کیلویی چنده؟... همه ی اینا ساخته ی دست انسانه... منبع علمی و این دفتر و دستک بازیا چیه؟ چیزی فراتر از اینها وجود داره که تو داری انکارش میکنی..
شما اصلا به علم اهمیت نده . برو با توهمت زندگی کن. من حداقل این قدر شعور داشتم که مستقیما به کسی توهین نکنم ولی شما علاوه بر این که توانایی اثبات ادعاهاتون رو ندارید ، از ابزار های غیراخلاقی زیادی مثل توهین استفاده می کنید. برای شما واقعا متاسفم
amir-tavakoli گفت
نه به هیچ وجه... منظور من رو اشتباه متوجه شدی... من میگم علم توی این جور مواقع کم میاره و مثل اون مثالی که خدمتتون عرض کردم، حرفی برای گفتن نداره و دهنش وا میمونه!!!!... علمی که انسانها با عقل خودشون تعریف کردن...
فقط کسانی عقل خود را محدود می دانند که عقلشان محدود است.(ویلیام روون همیلتون)
saeedkh گفت
اگه اینا منطقین ابدا نمیخوام
milad_imo09 گفت
Goharshady گفت
sanag گفت
*********گلیم انسان به اندازه ی یه دنیاست
پاتو اندازه ی گلیمت وردار*******
طمع انسانها بی نهایت است (گوته)
دو چیز بی نهایت است ، کهکشان و حماقت انسان ، راجع به اولی مطمئن نیستم (آینستاین)
این دو تا جمله جواب همه ی کسانی است که به این خرافات اعتقاد دارند.
به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.
[JUSTIFY]آقای گوهرشادی به نظرم شما دیگه دارین زیادی تند میرین....[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]آقای توکلی یه موضوعی رو که خودشون بش اعتقاد راسخ داشتن لطف کردن زحمت کشیدن تایپ کردن بعد شما و بعضی دوستان اومدین زدین تو سر این موضوع جهانی و انکارش کردین....[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]خوب این قانون رو قبول ندارین ، قبول نداشته باشین...هرکس آزاده هر قانونی رو که دوست داره قبول داشته باشه...آقای توکلی ، من و بقیه دوستانی که این قانون رو قبول داریم نظرات خودمون گفتیم...تجارب شخصی رو گفتیم و......[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]آدم وقتی بخواد یه چیزی رو قبول نداشته باشه جون به جونش کنی قبولش نمیکنه....حالا من و بقیه بیایم تا یه سال همینطور براتون از این قانون بنویسیم و بنویسیم......[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]سمیرا خانم به شما گفتن یه سرچ ساده بکنین تو گوگل شما حتی گوگلم زیر سوال بردین....بابا قانون کفر که نگفتیم ، حرف از قانونی زدیم که الان ه نظر ما( بازم میگم به نظر ما) بر جهان حاکمه....[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]حالا شما دوست داری قبول کن دوست داری قبول نکن......[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]اما در انتخاب حرفات دقت بیشتری به خرج بده...این جوابایی که دادی درست نیست[/JUSTIFY]
من تو گوگل سرچ کردم تا صفحه ی 20ام هم رفتم ولی همه اش یه مشت وبلاگ و سایت شخصی و اینجور چیزا بود. ما مخالفیم ، حق هم داریم که اعتراض کنیم و این کار را هم می کنیم. من دارم تند می روم یا کسانی که به وضوح مخالفت با خودشون رو منطق ناپذیری می دونن یا عقل و علم انسانی رو زیر سوال می برن؟
milad_imo09 گفت
Goharshady گفت
sanag گفت
*********گلیم انسان به اندازه ی یه دنیاست
پاتو اندازه ی گلیمت وردار*******
طمع انسانها بی نهایت است (گوته)
دو چیز بی نهایت است ، کهکشان و حماقت انسان ، راجع به اولی مطمئن نیستم (آینستاین)
این دو تا جمله جواب همه ی کسانی است که به این خرافات اعتقاد دارند.
[JUSTIFY]اما در انتخاب حرفات دقت بیشتری به خرج بده...این جوابایی که دادی درست نیست[/JUSTIFY]
شما هم همین کار را بکنید ، اگر دلیلی دارید!!
samira22 گفت
Goharshady گفت
samira22 گفت
مهم نیست! بحث کردن فایده ای نداره! نمی شه به زور به کسی که خودش نمی خواد، چیزی رو تحمیل کرد و اعتقاد هرکس هم مربوط به خودش هست! درمورد اون مطلب هم فقط خواستم بگم اگه می خواید قبول یا ردش کنید و حرف هیچ کس رو هم قبول ندارید خب خودتون برید دنبالش! من فرصت گشتن پی سایت معتبر رو ندارم به خاطر مطلبی که خودم باورش دارم، ولی اگه بخواید می تونم باور خودم رو توضیح بدم! بعضی واقعیت هارو که هنوز شاید اثبات تئوری براشون وجود نداره نمی شه گفت که واقعا درست نیستن، و البته ما منکر این هم نیستیم که مسئله ای رو هم که به صورت تئوری اثبات نشده نمی شه قطعا قبولش کرد، ما هم که می گیم اینو باور داریم به خاطر اعتقادات خودمون و شاید گاها تجربه هایی هست که کردیم، وگرنه خیلی باورها هست که عملا اثباتی براشون وجود نداره! مثل همه ی چیزهایی که آقا/خانم sanag گفتن، ولی ما به صورت شهودی می تونیم براشون توضیحاتی داشته باشیم! شاید اثبات تئوری نباشه ولی منطقی هستن! اینجا هم کسی نمی خواد نظرش رو به کس دیگه ای تحمیل کنه که شما انقد بحث می کنید راجع بهش؛ همه فقط نظرشون رو می گن! بهتره به نظرات هم احترام بذاریم و دوستانه و با آرامش بیشتری بحث (اگه لازم باشه) کنیم
بحث کردن چرا فایده نداشته باشد؟ مگر نه این است که باعث روشن شدن حقایق می شود
اعتقاد هر کسی به خودش مربوطه اما این تا زمانی است که اعتقادش را علنی نکرده است. وقتی علنی شد باید تحمل نظرات مخالف را هم داشته باشد. شما فرصت گشتن دارید ولی مشکل این است که منبعی پیدا نکردید، خودتون هم اینو می دونید ولی می خواهید بر خرافاتتان اصرار کنید، درست مثل همه ی کسانی که عقاید خرافی دارند. من معتقدم هر چیزی که اثبات نشده است تا قبل از اثبات باید غلط فرض شود. اما حتی اگر این طور نباشد ، آیا شما بر پایه حدس و گمانی که اثبات نشده است زندگی می کنید و دیگران را هم به آن دعوت می کنید؟ آیا می توان با شهود زندگی کرد؟ یعنی شما تا این حد به شهود خود مطمئنید؟ شما چه مشکلی با طولانی شدن بحث دارید؟ جز این است که مشکل شما پیدا شدن نقایص زیاد در اعتقاداتتان است؟ ما به نظرات همدیگر احترام می گذاریم ولی هیچ ابایی از مخالفت با هم نداریم.
موفق باشید
چه جالب! چون این به قول شما همه هیچ دلیلی ندارند ، ما هم باید سکوت کنیم. ضمنا کدام همه دارند با من بحث می کنند؟ شما این همه افراد دیگر را که می گویند خرافات نمی بینید؟ اصلا واژه ی خرافات را من گفتم؟ من که می گفتم توهم
sanag گفت
samira22 گفت
Goharshady گفت
samira22 گفت
مهم نیست! بحث کردن فایده ای نداره! نمی شه به زور به کسی که خودش نمی خواد، چیزی رو تحمیل کرد و اعتقاد هرکس هم مربوط به خودش هست! درمورد اون مطلب هم فقط خواستم بگم اگه می خواید قبول یا ردش کنید و حرف هیچ کس رو هم قبول ندارید خب خودتون برید دنبالش! من فرصت گشتن پی سایت معتبر رو ندارم به خاطر مطلبی که خودم باورش دارم، ولی اگه بخواید می تونم باور خودم رو توضیح بدم! بعضی واقعیت هارو که هنوز شاید اثبات تئوری براشون وجود نداره نمی شه گفت که واقعا درست نیستن، و البته ما منکر این هم نیستیم که مسئله ای رو هم که به صورت تئوری اثبات نشده نمی شه قطعا قبولش کرد، ما هم که می گیم اینو باور داریم به خاطر اعتقادات خودمون و شاید گاها تجربه هایی هست که کردیم، وگرنه خیلی باورها هست که عملا اثباتی براشون وجود نداره! مثل همه ی چیزهایی که آقا/خانم sanag گفتن، ولی ما به صورت شهودی می تونیم براشون توضیحاتی داشته باشیم! شاید اثبات تئوری نباشه ولی منطقی هستن! اینجا هم کسی نمی خواد نظرش رو به کس دیگه ای تحمیل کنه که شما انقد بحث می کنید راجع بهش؛ همه فقط نظرشون رو می گن! بهتره به نظرات هم احترام بذاریم و دوستانه و با آرامش بیشتری بحث (اگه لازم باشه) کنیم
اعتقاد هر کسی به خودش مربوطه اما این تا زمانی است که اعتقادش را علنی نکرده است. وقتی علنی شد باید تحمل نظرات مخالف را هم داشته باشد. شما فرصت گشتن دارید ولی مشکل این است که منبعی پیدا نکردید، خودتون هم اینو می دونید ولی می خواهید بر خرافاتتان اصرار کنید، درست مثل همه ی کسانی که عقاید خرافی دارند. من معتقدم هر چیزی که اثبات نشده است تا قبل از اثبات باید غلط فرض شود. اما حتی اگر این طور نباشد ، آیا شما بر پایه حدس و گمانی که اثبات نشده است زندگی می کنید و دیگران را هم به آن دعوت می کنید؟ آیا می توان با شهود زندگی کرد؟ یعنی شما تا این حد به شهود خود مطمئنید؟ شما چه مشکلی با طولانی شدن بحث دارید؟ جز این است که مشکل شما پیدا شدن نقایص زیاد در اعتقاداتتان است؟ ما به نظرات همدیگر احترام می گذاریم ولی هیچ ابایی از مخالفت با هم نداریم.
موفق باشید
1. من منظورم این بود که مهم نیست که یه سری افراد قبول نمی کنن اینجا و الکی بحث می کنن!
2. ما بر پایه ی صرفا اینا زندگی نمی کنیم!
3. بحث کردن باعث روشن شدن حقایق می شود ولی نه دعوا کردن و به زور مخالفت کردن با همه!
4. اعتقاد هرکسی مربوط به خودشه و من گفتم اینجا کسی نمی خواد نظرشو تحمیل کنه به شما که این همه با همه... و ما هم کسی رو به زور به چیزی دعوت نمی کنیم! این تاپیک هم مطمئنا جهت این بوده که کسانی که نمی دونن بدونن که همچین موضوعی هم وجود داره... فقط جهت اطلاع!
5. بله منبع پیدا نکردم چون نگشتم! خودتون هم دیدید که همون لحظه ای که شما گفتید اون منبع رو پیدا کردم و گذاشتم، دیگه نگشتم چون نیازی نبود!
6. ما با شهود زندگی نمی کنیم! اگر می کردیم همچین مسائلی رو هم ول می کردیم و ازشون می گذشتیم!
7.مشکل طولانی شدن بحث اینه که فقط همه دارن با یه نفر بحث می کنن که ایشون هم می گن باور ندارم و خرافات است و بس... پس باور نداشته باشید و بحث این تاپیک هم تمام شود
بله .... بله .....
آتش بس اعلام شد
متاسفم که شما تا این حد مسئله را بزرگ می کنید. یک بحث دوستانه مگر جنگ بوده است که آتش بس داشته باشد؟
amir-tavakoli گفت
روحیه برخی دوستان، روحیه مناسبی نیست... گاهی وقتها بهتره به جای چرا گفتن و سوالای بی مورد کردن یه ذره بیشتر فکر کنیم و به همه چیز با دید انکار نگاه نکنیم...
samira22 گفت
Goharshady گفت
samira22 گفت
موفق باشید
یک نفر؟ شما با این مطلبتون عملا خیلی ها رو نادیده گرفتین. من چندتاشونو که یادم می آید می نویسم ، اگر کسی هم از قلم افتاده معذرت می خواهم. همه ی این افراد با این توهم مخالف بودند:
- Abdi
- Saeedkh
- Olympiad
- IsaacNewton
- SABB
- Mohammad_72
منطق سعدی شنید حاسد و حیران بماند
چاره ٔ او خامشی است یا سخن آموختن