لایک ها
5
سلام بر دوستا خوبم
اولا شروع مدارس رو تسلیت یگم
دوم اینکه اگه میشه بگید بجز کمپبل یا سولومون چ کتابای دیگه ای خوب

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118
پاسخ : راهنمایی برای قبولی در المپیاد

سلام بر دوستا خوبم
اولا شروع مدارس رو تسلیت یگم
دوم اینکه اگه میشه بگید بجز کمپبل یا سولومون چ کتابای دیگه ای خوب
کتاب درسییییییی:4:!من نمیدونم چرا بعضیا به کتاب درسی اعتقاد ندارن اما بنظر من که هم کمپل و سولومون رو خوندم کتاب درسی مجموعه ای از چند کتابه!!اما اگه بنظرتون سطحش پایینه کتاب ترمی-واحدی!{کتاب درسی 10سال پیش}بدک نیست!!مخصوصا گیاهیش!:4:به نظر من کتاب عمومی مهم نیست چون اگه کسی واقعا المپیاد براش مهمه"بعد عمومی, کتابای تخصصی رو میخونه و در این صورت کتابای عمومی کم ارزش جلوه میکنن!!!{خب اندر فوایده کتاب درسی گفتم!!!}اما من مجموعا نظرم اینه که برای عمومی خوندن اول کتاب درسی و بعد ترکیب کمپل و سولومون{که قبلا به جزئیاتش اشاره کردم که چجوری ترکیب بشه! }کافیه!!و بعد تخصصی ها!!!اما اگه بازم اصرار دارید که غیر از کمپل و سولومون یه کتاب دیگه معرفی کنم:4:من "لایف"رو بهتون پیشنهاد میکنم!!!{در ضمن چون شما اول راهین براتون آرزوی ثابت قدمی میکنم!!}
موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر

ilimo

New Member
لایک ها
1
پاسخ : راهنمایی برای قبولی در المپیاد زیست 1394

کتاب "المپیاد های زیست شناسی ایران" رو بگیرید حتما، تا دوره 16 رو جواب تشریحی داده.

pr.mmh

New Member
لایک ها
0

سلام.
تاریخ دقیق المپیاد امسال کی هستش نکنه برای ثبت نامش دیر شده باشه؟اگه دیر نشده لطفا تاریخ ثبت نام و مراحل اون رو بگید.
ببخشید من تازه وارد ایریسک شدم نمی دونم که این سوال رو کجا باید مطرح میکردم ممنون میشم جواب بدید.

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام.
تاریخ دقیق المپیاد امسال کی هستش نکنه برای ثبت نامش دیر شده باشه؟اگه دیر نشده لطفا تاریخ ثبت نام و مراحل اون رو بگید.
ببخشید من تازه وارد ایریسک شدم نمی دونم که این سوال رو کجا باید مطرح میکردم ممنون میشم جواب بدید.
سلام،تاریخ برگزاری المپیاد زیست ۲۹بهمن ساعت ۱۴،
تاریخ ثبت نام از ۹۴/۱۰/۱۹ لغایت ۹۴/۱۰/۳۰ در سایت http://azmoon.srttu.edu
سربلند باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا