پاسخ : راهنمایی در مورد مرحله ی دوم
با سلام خدمت شما و دوستان.
قبل از حرف اصلیم اینو بگم که نقد کردن اصلا معذرت خواهی نمی خواد چون ممکنه حرف شما درست باشه.
در ضمن شما میگید که این که راه حل توی مرحله دوم مهمه رو شنیدید ولی من خودم تجربه کردم و اینو میدونم که اگه راه حل منطقی باشه قابل قبوله مگه اینکه یه چیز نامشخص و نامفهوم باشه.
در کل راه حل زیاد توی مرحله دوم نمره نداره. مثلا توی یه سوال 10 نمره ای 8 نمره مال جواب نهاییه و 2 نمره مال راه حل.
با سلام، اون عذرخواهي رو براي اين گفتم چون بنده تجربه ي شما رو ندارم كه دراين باره نظر ميدم.
همونجوري كه گفتم اين چيزي كه فرموديد براي چيزاي ديگه ب غير از استوكيومتري صدق مي كنه، اما توي استوك من مطمئنم كه اگر به جاي ضريب تبديل از تناسب استفاده كنيم نمره اي از راه حل نمي گيريم.يعني بحثش فراتر از شنيدنه،يه چيز كاملا بديهيه ايني كه من ميگم، حالا اين ك تناسب منطقي هست يا نيست ديگِ با خودتون،ولي اينو مي دونم كه بهش نمره اي تعلق نمي گيره.
راجع ب اين كه راه حل نمره ي زيادي نداره بايد بگم ك حرفتون كاملا درسته،ولي با همين ٢ نمره اي كه فرموديد ممكنه آينده ي يه نفر تغيير كنه!
بازهم ميگم من نه مدال دارم،نه تجربه ي شما رو دارم،اينايي كه گفتم صرفن چيزايي بود كه راجع بشون تحقيق كرده بودم.