soroush-lp

New Member
لایک ها
33
سلام دوستان

من تو یه مسئله ای واقعا گیر کردم . من الان میخوام برم دوم دبیرستان . نمیدونم از الان رو کنکور سرمایه گذاری کنم یا المپیاد ریاضی ؟ یکی از دوستای خوبم هم که کنکور داده برامون کلاس کنکور برای شیمی و فیزیک گذاشته اونم جلسه ای چهار ساعت از طرفی من هم این تابستون میخواستم المپیادو جدی بخونم . حالا نمیدونم چیکار کنم ؟ اصلا ایا لازمه از الان درسارو برای کنکور بخونم و از الان کنکورو تقریبا شروع کنم ؟ یا همون المپیاد ریاضیرو بخونم بعد به موقعش برا کنکور بخونم ؟ یعنی اگه به موقعش بخونم میتونم تو دانشگاه های تهران قبول شم ؟

با تشکر

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014
پاسخ : راهنمایی در مورد کنکور یا المپیاد

من فك مي كنم الان برا كنكور خوندن زوده...خيلي زوده و فك مي كنم بهترين جواب رو خودتون مي تونيد ب سوالتون بديد.....شما از الان نكران كنكوريد؟!...المب جقدر براتون اهميت داره؟!...هدفت از شركت در المب جيه؟!......ب اين سوالا خوب فك كن بعد جواب بده ...جواب ب اين سوالا ب شما كمك مي كنه جواب سوال خودتونو بيدا كنيد....ممنون

Moonlight

New Member
لایک ها
533

اگه واقعن به ریاضی علاقه داری بچسب به ریاضی و المپیاد ولی نتیجه گرا نباش .یعنی به خاطر طلا نخون !برای یاد گرفتن بخون و از آموخته هات در المپیاد استفاده کن !این تابستون که به نظرم حتی اگه نخوای المپیاد بخونی هم نیازی نیست که واسه کنکور بخونی ،ولی میتونی بجاش کلی ریاضی بخونی .شک نداشته باش اگه همه ی تلاشتو بکنی حتی اگه در نیای مرحله دو ضرر نکردی و سود زیادی برات داره .من امسال هیییییییچ درسی جز شیمی نخوندم الآن دارم میخونم بجاش و به آسونی جبران میشه چون اینقد چیزای سخت خوندم که درسای مدرسه برام آب شده ! تازه فکرت هم باز میشه ! اگه مرحله دو در نیای کافیه از اول تابستون بخونی واسه کنکور 120درصد رتبت عالی میشه !من یه نفرو میشناسم که مدال نقره شیمی گرفت و اون زمان سهمیه واسه کنکورش نداشت (سال79) بعد از اول مهر شروع کرد برا کنکور و رتبش شد 15 یا 14 (دقیق یادم نیست ) ! با این رتبه هر رشته ای تو هر دانشگاهی که بخوای میتونی بخونی !

Ashkan31194

New Member
لایک ها
54

سلام دوستان

من تو یه مسئله ای واقعا گیر کردم . من الان میخوام برم دوم دبیرستان . نمیدونم از الان رو کنکور سرمایه گذاری کنم یا المپیاد ریاضی ؟ یکی از دوستای خوبم هم که کنکور داده برامون کلاس کنکور برای شیمی و فیزیک گذاشته اونم جلسه ای چهار ساعت از طرفی من هم این تابستون میخواستم المپیادو جدی بخونم . حالا نمیدونم چیکار کنم ؟ اصلا ایا لازمه از الان درسارو برای کنکور بخونم و از الان کنکورو تقریبا شروع کنم ؟ یا همون المپیاد ریاضیرو بخونم بعد به موقعش برا کنکور بخونم ؟ یعنی اگه به موقعش بخونم میتونم تو دانشگاه های تهران قبول شم ؟

با تشکر
به عنوان شخصی که هم المپیاد خوندم هم کنکور میگم حتی اگر اطمینان دارین مرحله 2 قبول نمیشین بازم المپیاد بخونین 1 سال اینقدر زیاد هست که بشه توش کنکورو خوب شد.

soroush-lp

New Member
لایک ها
33

من فك مي كنم الان برا كنكور خوندن زوده...خيلي زوده و فك مي كنم بهترين جواب رو خودتون مي تونيد ب سوالتون بديد.....شما از الان نكران كنكوريد؟!...المب جقدر براتون اهميت داره؟!...هدفت از شركت در المب جيه؟!......ب اين سوالا خوب فك كن بعد جواب بده ...جواب ب اين سوالا ب شما كمك مي كنه جواب سوال خودتونو بيدا كنيد....ممنون
مرسی . من بیشتر نگران ایندمم یعنی دوست دارم تو یه دانشگاه خوب رشته ای رو که دوست دارم بخونم . المپیاد برام مهمه و ریاضیرو خیلی دوست دارم . هدفمم اینه که هم تو ریاضی قوی بشم هم اینکه با خوندن درس هایی که دوست دارم بتونم حداقل مدال برنز بگیرم.

مرسی دوستان

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

نظر دوستان رو قبول دارم
و این که از الان هم که بخوای کنکور بخونی سال چهارم دوباره باید دوم و سوم بخونی و این وقتی که الان گذاشتی تقریبا ....
البته از الان شروع کردن قویت میکنه
ولی بشین پا المپ به کنکور هم فک نکن چون سال چهارم راحت میشه جمعش کرد
موفق باشی

bahar##

New Member
لایک ها
84

من هم با نظر بچه ها کاملا موافقم .
چون خوندن واسه المپیاد خود به خود تورو واسه کنکور قویت میکنه.و از الانم سرمایه گذاری کن رو المپیادت. حالا حالا واسه کنکور وقت هست.امیدوارم در هر زمینه ای فعالیت وتلاش میکنی موفق باشی.

iMosi

Well-Known Member
لایک ها
584

مهندسی میخوای بخونی تو دانشگاه حتما المپیاد فیزیک بخون....شدیدا جلو می افتی از بقیه....المپیاد ریاضی بیش تر رو ریاضیات محض تکیه داره تا کاربردی...ولی المپیاد فیزیک هم ریاضی کاربردیت خوب میشه هم درک فیزیکیت و قدرت تحلیل مهندسیت بالا میره...

Achilles

New Member
لایک ها
208

درود بر همه ی دوستان

چرا هر دو رو با هم نخونی ؟
میشه با یه برنامه ریزی مناسب هم به المپیاد رسید و هم به کنکور طوری که هیچ فشار مضاعفی بهت وارد نشه . قبل از اینکه تصمیم بگیری خوب فکر کن و با توجه با شرایطی که داری تصمیم بگیر .گاهی ممکنه آدم تحت تاثیر دوستان قرار بگیره و بدون برنامه و فکر شروع به انجام کار نسنجیده ای کنه . اگه واقعا شرایط المپیاد خوندن واست مناسبه و پشتکار خوبی داری(واقع بینانه با این موضوع برخورد کن چون اگه پشتکار خوبی نداشته باشی وسط راه ... ) بسم الله با یه برنامه ریزی مناسب ، واقع بینانه و متعادل شروع به خوندن المپیاد کن ( اما سعی کن دروس مدرسه رو فراموش نکنی و به طور موازی بخونی(یه پیشنهاده))

خوب از حرفای بالا که بگذریم بهترین چیز الان اینه که با یه مشاور خیلی خوب صحبت کنی و ازش کمک بخوای .

اگه بخوای به نظرات ما گوش کنی بیشتر گیج میشی و آخرش هم درست و حسابی نمیتونی تصمیم بگیری!:3:

موفق باشی.

آخرین ویرایش توسط مدیر

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

حالا يكي بياد برنامه بده.................!:٤:

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

مشاوره هم خوبه اما با کسی که مسیر المپیاد رو هم تجربه کرده باشه(علاوه بر کنکور)یا حد اقل بچه های المپی زیر دستش بودن که یه چیزی بدونه
این خیلی مهمه چون من پیش هرکی میرفتم میگفت نکن کنکورت خراب میشه چون اصلن حتی مباحث رو نمیدونستن!!!!!
و یه چیز دیگه : به نظرم ما هم نظراتمون براش خوبه چون ما هم این مسیر رو دیدیم و میتونیم تجربیاتمون رو در اختیارش بگذاریم

Moonlight

New Member
لایک ها
533

مهندسی میخوای بخونی تو دانشگاه حتما المپیاد فیزیک بخون....شدیدا جلو می افتی از بقیه....المپیاد ریاضی بیش تر رو ریاضیات محض تکیه داره تا کاربردی...ولی المپیاد فیزیک هم ریاضی کاربردیت خوب میشه هم درک فیزیکیت و قدرت تحلیل مهندسیت بالا میره...
من مخالفم باهاتون ! چیزی که دوست داری بخون ! فکر این نباش که اگه فلان درسو بخونم سودش بیشتره .آموختن هر درس فواید ویژه ای داره .کسی که پایش تو ریاضیات محض قویه ،ریاضی کاربردی و فیزیک که چیزی نیست ،در زندگی هم موفقه!هیچ حتمن و اجباری وجود نداره که یه ننفر چی بخونه تا واسش مفید باشه .

soroush-lp

New Member
لایک ها
33

تشکر از همه ی دوستان

من هم تصمیمم این بود که هم درسای مدرسرو بخونم هم المپیاد . تابستونو کلا المپیاد بخونم . موقع مدرسه المپیاد + درس های مدرسه . بعد به نظرتون اینطوری میشه مدال حداقل برنز گرفت ؟ یعنی هم درسای مدرسرو بخونم هم المپیاد ؟ اونایی که مثلا طلا میگیرن دیگه بیخیال درس های مدرسه میشن ؟

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

تشکر از همه ی دوستان

من هم تصمیمم این بود که هم درسای مدرسرو بخونم هم المپیاد . تابستونو کلا المپیاد بخونم . موقع مدرسه المپیاد + درس های مدرسه . بعد به نظرتون اینطوری میشه مدال حداقل برنز گرفت ؟ یعنی هم درسای مدرسرو بخونم هم المپیاد ؟ اونایی که مثلا طلا میگیرن دیگه بیخیال درس های مدرسه میشن ؟
آره خیلی خوبه....تازه چرا فقط میگی برنز؟؟؟؟اگه درست کار کنی طلا هم میگیری
واسه این که خوب تو ریاضی که میخواستی بخونی موفق باشی برو بخش ریاضی همینجا منابع و ... رو ببین و شروع کن
الان دومی و وقت زیاد داری

لایک ها
26

نظر من :
دوست عزیز اگر هدف آوردن مدال یا اصلا شرکت در المپیاد هست یا پلی برای رد کردن کنکور است طرف المپیاد هم نرو ...
اگر هدف اینکه با ریاضی حال می کنی حتما برو المپ و به نتیجه فکر نکن ( خودم رو مثال میزنم من روز و شبم شده سودوکو خیلی حال میده با اینکه کنکور دارم ولی چون دوست دارم بازی کنم ، بازی می کنم :4: )
مهم اینکه آدم به هدفش برسه
اگر هدف دانشگاه رفتنه کنکور بسیار آسون تر از المپیاد است .......... شک نکن
نظر کلی :
هر کاری که دوست داری انجام بده ...... مثال 2 از خودم :4: : من وقتی می رفتم المپ به نتیجه فکر نمی کردم ولی خیلی خوشحالم که مثل بعضی ها نرفتم قضیه و فرمول حفظ کنم من فقط مسئله های باحال ( منظور ایده های باحال حل ) رو حل می کردم یعنی اگر با مسئله ای حال نمی کردم اصلا روش فکرم نمی کردم و حالا هم امتحان نهایی رو خراب کردم و هم المپیاد قبول نشدم ولی مهم اینکه اصلا پشیمون نیستم و با این جور زندگی کردن خودم حال میکنم
این نظر منه و شاید خیلی ها با هاش مخالف باشن :4: که احتمالا همه مخا لف هستن :4:

physics

New Member
لایک ها
104

نظر من :
دوست عزیز اگر هدف آوردن مدال یا اصلا شرکت در المپیاد هست یا پلی برای رد کردن کنکور است طرف المپیاد هم نرو ...
اگر هدف اینکه با ریاضی حال می کنی حتما برو المپ و به نتیجه فکر نکن ( خودم رو مثال میزنم من روز و شبم شده سودوکو خیلی حال میده با اینکه کنکور دارم ولی چون دوست دارم بازی کنم ، بازی می کنم :4: )
مهم اینکه آدم به هدفش برسه
اگر هدف دانشگاه رفتنه کنکور بسیار آسون تر از المپیاد است .......... شک نکن
نظر کلی :
هر کاری که دوست داری انجام بده ...... مثال 2 از خودم :4: : من وقتی می رفتم المپ به نتیجه فکر نمی کردم ولی خیلی خوشحالم که مثل بعضی ها نرفتم قضیه و فرمول حفظ کنم من فقط مسئله های باحال ( منظور ایده های باحال حل ) رو حل می کردم یعنی اگر با مسئله ای حال نمی کردم اصلا روش فکرم نمی کردم و حالا هم امتحان نهایی رو خراب کردم و هم المپیاد قبول نشدم ولی مهم اینکه اصلا پشیمون نیستم و با این جور زندگی کردن خودم حال میکنم
این نظر منه و شاید خیلی ها با هاش مخالف باشن :4: که احتمالا همه مخا لف هستن :4:
من المپیاد فیزیکی بودم . مرحله 2 با اختلاف کمی از کف قبول نشدم . پارسال هم کنکور دادم .
اصلا با این نظرتون در مورد اینکه کنکور یسیار راحت تر از المپیاده موافق نیستم . نمیشه کلی گفت . تقریبا همه تو المپیاد قصدشون اینه که مرحله2 قبول بشن و خیلی خوب میخونن اما هرکسی برای کنکور یه رتبه ی خاصی مدنظرشه . اگر بخواید رتبتون سه رقمی بشه ، تلاشتون خیلی کمتر از تلاش کسیه که رتبه ی دو رقمی میخواد ! حرفتون تا این حد درسته که : اگر رتبه ی 1000 به بالای کنکور براتون رتبه ی خوب به حساب میاد ، بله ، کنکور راحت تر از المپیاده !

رشته ای رو که علاقه دارید برای المپیاد بخونید ، من تو هم کلاسیام طلاهای المپیادی میشناسم که نمره ی درساییشون که شما میگید اگر المپیاد فیزیک بخونید از بقیه جلو می افتید ، خیلی کمتر از بقیه شده . جلو افتادن به معنای خوب یا عالی بودن نیست .

اگر به فرض برای المپیاد خوندید و قبول نشدید ، با اعتماد به نفس بیشتری نسبت به بقیه کنکوریا ، کنکور شرکت میکنید (بالاخره المپیادی بودید دیگه!)

البته قبل از همه ی اینا ، بستگی به ویژگی های خودتون هم داره ، اگر از اون آدمایی هستید که درسای مدرسه براشون سخت نیست ، توصیه ی من اینه که برای المپیاد بخونید ، سال کنکور نگرانی چندانی نخواهید داشت . اگر هم هر روز وقت میذارید و درسای مدرسه رو میخونید ، به فکر کنکور باشید که رتبه ی عالی بیارید .

موفق باشید

tanaz19

New Member
لایک ها
358

فقط المپیاد ... اگه امسال میرفتی سوم بازهم همینو می گفتم .. چه برسه به اینکه دومی و ....

Afra Kvn

Moderator
لایک ها
195

کنکور...
المپیاد ریسکه ، به درس های خودت صدمه میزنه ، اگه درنیای به فنا میری...!!!!
اما کنکور فقط کمی تلاش و انرژی میخواد...!!

abrang

New Member
لایک ها
748

بچه ها کسی اینجا المپیاد ادبی نمی خواد بده؟ من امسال می رم دوم انسانی.شدیدا به یه نفر که مرحله دوم المپیاد قبول شده نیاز دارم!!! یعنی یه سوال داشتم : برای قبولی باید توضیحات آخر کتاب ادبیات1 م بخونیم؟( تاریخ ادبیات آخر کتاب)
:217:

Behrus58

New Member
لایک ها
27

به نظره من الآن که داری میری دوم برای کنکور خوندن زوده ! الآن ببین به چه درسی علاقه داری . همین که به ریاضی علاقه داری عالیه ! وقتی برای المپیاد ریاضی میخونی باعث میشه برای کنکور هم آماده شی ولی یادت باشه به نیته المپیاد بخونی ! اگر هم خدایی ناکرده موفق نشدی اصلا چیزی رو از دست ندادی ! چون ریاضی توی کنکور رشته ی ریاضی ضریب 12 داره و اگه درصد بالا بزنی خیلی خیلی زیاد جلو میندازدت . در ضمن من خودم حالم از کنکور به هم میخوره . تو این زمانی که داری از ریاضی خوندن لذت ببر . کنکور این لذت رو میگیره ...

بالا