پاسخ : شاید همه این مشکل را داشته باشند(لطفا نظر دهید)
بسم رب الحسین
من خودم خیلی از امتحانات رو همین جوری خراب می کردم، مثلا نمره 15 در آزمون ریاضی دوره راهنمایی یکی از همین دست شاهکارهامه!(سوالات امتحان زیاد بود و تو همه شون هم به دلیل اشتباه کردن + و - وهمچین چیزایی 0/25 و نیم نمره کم آوردم:193
اما خوب الان خیلی کم تر این اتفاقات می افته برام!
از همین اول بگم برای افراد اینجا قاعدتا مسائلی مثل عدم تمرین و گیج شدن و ... نباید مورد بحث باشه! اگه مشکلتون اینه خوب برید درس بخونید و سوال حل کنید نه اینکه تاپیک بزنید!!!!!(درس خونا به خودشون نگیرن!)
یه دلیل اصلی اشتباهات در امتحانات محاسبات دار، رله شدن کار هست! خوب یعنی چی؟ فک کنم تا حالا اتفاق افتاده باشه که روی یه فرمول خیلی کار کنین و مسئله و... حل کنین تا 100% براتون روتین بشه و بعدش به جایی میرسین که سوالات مربوط به اون رو با سرعت بسیار زیادی حل می کنین و خوب خیلی هم لذت بخشه اما این می تونه خیلی هم خطرناک باشه. من تابحال خیلی این رو تجربه کردم که موقع امتحان سوالایی رو که کامل بلد بودم به خاطر سرعت زیاد با اشتباهات کوچیک خراب کردم! پس توصیه ام اینکه همیشه سرعت بالا خوب نیست؟! سرعت باید استاندارد باشه چون خیلی وقت ها توسرعت بالا به خاطر شرایط طبیعی امتحان درصد امکان اشتباه خیلی بالا میره!