راه حل چیه ؟دست روی هم گذاشتن یا اعتراض و پیگیری.

لایک ها
6
راستی من شروع کردم از دیروز به برنامه ایی که پیامک میدن پیام میدم..اگه همه مون پیام بدیم به تهران بیست و.. و روزی چند بار شنیده شه تو ی این چند روز خوبه..البته اگه بخوونننن..
و نکته ی اخر این که من اومدنی بیرون گفتم اصلا مارو بیخیال برای سال بعدیایه ما جشن بگیرید..گفتن هیچ تضمینی نیست..3 تا پست شد..

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
p-ghajari گفت
تو جیب مارو نزن.. نمی خواد به دوستات بگی..

بچه های مدرستون که مدال دارن بیشتر از تو با من دوستن..

ضایع شدم .........

najafi2020

New Member
لایک ها
195
happiestchemist گفت
راستی من شروع کردم از دیروز به برنامه ایی که پیامک میدن پیام میدم..اگه همه مون پیام بدیم به تهران بیست و.. و روزی چند بار شنیده شه تو ی این چند روز خوبه..البته اگه بخوونننن..
و نکته ی اخر این که من اومدنی بیرون گفتم اصلا مارو بیخیال برای سال بعدیایه ما جشن بگیرید..گفتن هیچ تضمینی نیست..3 تا پست شد..
جناب فعلا بهتره جشن را فراموش کنید.
بهتره به مسئله اعمال سهمیه خودمون برسیم.
سهمیه ما خیلی دیر اعلام میشه.
فرض کنید یه عزیزی بخواد رشته ی مهندسی پزشکی بیومتریال بره. این رشته را فقط دانشگاه امیر کبیر داره. عزیز دل ما نمی تونه بره 1 ترم یا بیشتر را تو یه دانشگاه دیگه بخونه که! می تونه؟
[hr:9170cebeb3]
تا اینجا با تعداد زیادی از دوستان شهرستانی صحبت کردم همه موافق این بودن که ما محترمانه تقاضا کنیم سهمیه ما در رتبه ی کنکورمان اثر داشته باشد تا ابهام و تاخیری پیش نیاد.
اکثر این دوستان مشکلشون این بود که مسئولین استان و مدرسشون گفتن بهشون کمک نمی کنند.
مشکل همه ی این دوستان این بود که راه مکاتبه نداشتن.
اگه موافق باشید من فردا شب یه نامه آماده می کنم که موضوع اصلیش توجه به حقوق ما و تاثیر سهمیه ما مستقیم در رتبه ی ما باشد.
بعد همه دوستان این نامه را دانلود کنند و امضا کنند.بعد این دوستان لطف می کنند و این نامه را اسکن می کنند و برای من میل می کنند. سپس این نامه ها به دست دوستانی برسه که به دفتر ریاست جمهوری دسترسی دارند.
[hr:9170cebeb3]
زودتر نظر خودتون را بدید تا اقدام کنم!

najafi2020

New Member
لایک ها
195
بهتر نیست نامه ها را با پست به کد پستی نهاد ریاست جمهوری که تو خیابان پاستوره پست پیشتاز کنیم؟
کد پستی: 1316843311

لایک ها
6
به نظرم این عزیز شما خیلی انتخاب خاصی داره و بهش تبریک میگم اما این رو شما جای دیگه نگید چون چنین مثالی رو وقتی بشنوند کل حرفاتون میره زیر سوال که دارید بهانه جویی میکنید.
اما این مشکل واقعا برای بچه های تجربی هست چون همون طور که میدونیم شباهت رشته ها کمه مثلا برق و مکانیک یا عمران تفاوتی تو ترم اول ندارند اما داروسازی و دندوان پزشکی واحد هاشون تماما یکی نیست.در ضمن نکته ی بعدی اینه که بعضی جاها مثل شریف نیست که ورودی بهمن به راحتی بتونه کار کنه و ادامه بده..همین دندان پزشکی و داروسازیه دانشگاه تهران ورودیه بهمن ندارند و تمام واحد ها فقط و فقط سالی یه بار ارائی میشن یعنی ترم اول نباشی ترم دوم خبری نیست و باید وایسی...اما چون المپیادی های مدرسه ما قبل من همه ریاضی بودن ندیدم کسی که تجربی باشه و عوض کنه و بپرسم که چی میشه..
در مورد نامه هم من خودم تو نوشتنش موندم..مشکلم ویرایش اونه و این که دقیقا چی بگیم.اگه میتونید بذاریدش که دانلود کنیم..احتمالا میدیم خانواده میبرن..نهایتا نشد پست
و نکته ی اخر این که 2 سری نامه باید بدیم هم به ریاست جمهوری هم وزارت اموزش و پرورش..

لایک ها
6
و در ضمن نگفتم که مشکل جشنه سال بعده..منظور اینه که این ناپایداری ادامه داره احتمالا و در این حد نیست که حالا یه بار یه چیزی شده باشه.

najafi2020

New Member
لایک ها
195
سلام.
باور کنید در مورد نوشتن نامه و اعتراض برای گرفتن حقمون جدی بودم اما الان دیگه نمی خوام نامه بنویسم.نمی خوام اعتراض کنم.
ما مردم ایران وقتی که باید با هم متحد بشیم،نمیشیم. به عبارت دیگه حق ما دادنیه نه گرفتنی!
دیگه فکر می کنم سهمیه ندارم.
مطمئن هستم نوشتن نامه فایده نداره.فقط در صورتی نتیجه می گیریم که با تمام وجود برای پیگیری این مسئله وقت بذاریم.

خدا روزی را نیاره که کنکور حذف بشه. پدر المپیادی های شهرستانی که دبیر و این چیزا تو زندگیشون ندیدن در میاد.

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
بچه ها نمی خوام نا امیدتون کنم.. ولی تو این چند روز که تو باشگاه با سران باشگاه حرف می زدم مشکل اونا هم همین بود... یه چیزایی شنیدم...

توصیه می کنم وقت تلف نکنید.. با چیزایی که من فهمیدم هیچ کاری از پیش نمی برید...

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
میشه بگی کی هستی؟؟؟؟ معرفی کن خودت رو..

من چطوری اعتماد کنم؟؟؟؟

لایک ها
6
نگفتم پیغام خصوصی بدین از این جهت که ما هم دیگه رو میشناسیم.. اقای قجری ما هم دیگه رو نمیشناسیم..گفتم شاید دوست ندارید بگید و روی سایت باشه تا براتون دردسر نشه و در این حد به خود یه ادم که ازتون بپرسه جواب میتونین بدین..خوب همین..گفتم شاید درجه ی سری بودنش این قدر خفن نیست و از گفتنش تو تاپیک معذورید..نمیشه خوب بگید نه نمیشه و هیچی..همین!

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
احسنت.. منم همین رو می خواستم بگم..

بالا