happiestchemist گفت
راستی من شروع کردم از دیروز به برنامه ایی که پیامک میدن پیام میدم..اگه همه مون پیام بدیم به تهران بیست و.. و روزی چند بار شنیده شه تو ی این چند روز خوبه..البته اگه بخوونننن..
و نکته ی اخر این که من اومدنی بیرون گفتم اصلا مارو بیخیال برای سال بعدیایه ما جشن بگیرید..گفتن هیچ تضمینی نیست..3 تا پست شد..
جناب فعلا بهتره جشن را فراموش کنید.
بهتره به مسئله اعمال سهمیه خودمون برسیم.
سهمیه ما خیلی دیر اعلام میشه.
فرض کنید یه عزیزی بخواد رشته ی مهندسی پزشکی بیومتریال بره. این رشته را فقط دانشگاه امیر کبیر داره. عزیز دل ما نمی تونه بره 1 ترم یا بیشتر را تو یه دانشگاه دیگه بخونه که! می تونه؟
[hr:9170cebeb3]
تا اینجا با تعداد زیادی از دوستان شهرستانی صحبت کردم همه موافق این بودن که ما محترمانه تقاضا کنیم سهمیه ما در رتبه ی کنکورمان اثر داشته باشد تا ابهام و تاخیری پیش نیاد.
اکثر این دوستان مشکلشون این بود که مسئولین استان و مدرسشون گفتن بهشون کمک نمی کنند.
مشکل همه ی این دوستان این بود که راه مکاتبه نداشتن.
اگه موافق باشید من فردا شب یه نامه آماده می کنم که موضوع اصلیش توجه به حقوق ما و تاثیر سهمیه ما مستقیم در رتبه ی ما باشد.
بعد همه دوستان این نامه را دانلود کنند و امضا کنند.بعد این دوستان لطف می کنند و این نامه را اسکن می کنند و برای من میل می کنند. سپس این نامه ها به دست دوستانی برسه که به دفتر ریاست جمهوری دسترسی دارند.
[hr:9170cebeb3]
زودتر نظر خودتون را بدید تا اقدام کنم!