زمان شروع برنامه نویسی برای المپیاد کامپیوتری ها

b_delshad

New Member
لایک ها
142
این تاپیکو زدم تا از دوستان کمک بگیرم.
من یه دانش اموز سال دومم که فعلا اصل کارم شده مرحله 2 و ترکیبیات
چند وقت پیش مد نظر داشتم که برنامه نویسی رو از اواسط فروردین بعد عید شروع کنم ولی با وضعیتی که الان می بینم کل وقتم رو می خوام صرف مرحله دو کنم و تا بعد مرحله دو اصلن به برنامه نویسی کاری نداشته باشم.
می خوام ببینم شما برنامه نویسی رو از کی شروع کردین؟
در شروع کار چه کار می کردید؟
تا الان چه کارا کردین؟
موقعی که شروع کردین برنامه نویسی رو ،ترکیبیات و گراف چه قدر بلد بودین(چه کتابایی رو تا کجاش کار کردین)؟
و این که به نظرتون درستش اینه که قبل مرحله دو شروع کنم یا بعد مرحله دو؟

hoco.hc

New Member
لایک ها
267
پاسخ : زمان شروع برنامه نویسی برای المپیاد کامپیوتری ها

تا اونجایی که می دونم، بهتره الآن هم از برنامه نویسی غافل نشی. تئوری مهمه، ولی عملی هم مهمه.:98:
شاید این که بخوای بعد از مرحله 2 شروع کنی یکمی دیر باشه. البته بودند کسایی که همون موقع شروع کردند و مدال گرفتند.

لایک ها
268

با تمام احترام برای hoco.hc به نظر من فعلا برای مرحله 2 کار کن. توجه داشته باش تا مرحله 2 قبول نشی، مرحله 3 خبری نیست. ضمنا هدف یک سال دومی باید ورود به باشگاه باشه نه طلا گرفتن. برای ورود به باشگاه مرحله 2 مهم تره. مرحله 3 رو می شه تو 30 روز جمع کرد.

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

بازم می گم. من نظرمو گفتم. ولی چند تا نکته رو توجه کن: این که بخوای تو 30 روز برنامه نویسی بخونی، مثل اینه که یه دانش آموز کنکوری هر سه سال اوّل رو بشینه برا امتحانا بخونه و سال چهارم بشینه تست بزنه. :98:
باز هم می گم. می تونی به برنامه نویسی بیشتر به عنوان یه تفریح نگاه کنی. و وارد فضای اونجا شی. دوّما : کی گفته هدف دانش آموز سال دوّم نباید طلا باشه؟

لایک ها
268

بازم می گم. من نظرمو گفتم. ولی چند تا نکته رو توجه کن: این که بخوای تو 30 روز برنامه نویسی بخونی، مثل اینه که یه دانش آموز کنکوری هر سه سال اوّل رو بشینه برا امتحانا بخونه و سال چهارم بشینه تست بزنه. :98:
باز هم می گم. می تونی به برنامه نویسی بیشتر به عنوان یه تفریح نگاه کنی. و وارد فضای اونجا شی. دوّما : کی گفته هدف دانش آموز سال دوّم نباید طلا باشه؟
درسته که افرادی داشتیم که در سال دوم طلا شدند (مثل حامد ولیزاده). ولی این افراد از اول راه نمایی دارن برنامه نویسی می کنند. به نظر من آدم باید تو سال دوم ترکیبیات بخونه. این طوری سرعت برنامه نویسی اش تو سال سوم هم بیش تر میشه. من خودم هم همین کار رو کردم و از برنامه نویسی ام راضی ام

b_delshad

New Member
لایک ها
142

شما جناب hoco انگار دومید و برنامه نویسی هم بلدین میشه بگید از هر کدوم چقدر کار کردین مخصوصا ترکیبیات چه کتاب هایی رو تا کجا خوندین؟

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

ایشالله بعد از کانتست کدفورس جوابو می دم
[HR][/HR]برنامه نویسی یه اندکی بلدم. ( فکر کنم اگه خدا کمک کنه بتونم مرحله 3 رو بگذرم )، و تئوری هم از کتاب های مختلف خوندم. کتاب دقیقی رو نخوندم. استراتژی، علیپور، الفبا، وست، کریتیو و ... ( کتاب های لازم ) سوال های تئوری کشور های مختلف مخصوصا روسیه هم به نظرم خیلی خوبند. و البته سوال های مرحله دوّم ایران.

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا